Autie Janda Seksi Menghisap Batang Kote

Video Rate:
0 / 5 ( 0votes )
371 views

LucahMelayu | Fantasy Sex Melayu – Autie Janda Seksi Menghisap Batang Kote. Video Lucah,Video Sex,Melayu Sex,Video Bokep, Klip Lucah,Gambar Bogel,Pict Lucah, Melayu Bogel, Kisah Lucah,

Ni citer saya masa study oversea dulu. saya ada sorang kawan. Hamid
nama dia. satu hari Hamid kata familiy dia nak datang lawat dia. since
saya dok sorang dan rumah saya kire besar gak, so diorang nak tumpang
rumah saya.

Hamid dah tidak ade ayah. yg datang mak dia, akak ipar
dia kak Henny dngan adik perempuan dia Yuli. abang dia actually abang
tiri dia tak datang sebab ada keje.

3 hari diorang dok rumah saya.
tidak ade apa apa jadi. Hari keempat. pagi tu diorang sepatutnye gi
picnic, tapi bila saya bangun tengok diorang ada lagi.

saya tanya
apasal. diorang kata tak sihat. so diorang tak jadi pergi. saya suruh
gak diorang pegi since kete sumer dah sewa. nak gi tempat tuh kene drive
sejam gak.

saya boleh jaga. diorang pun setuju. so tinggallah
saya dngan di rumah Jam baru kol 9 pagi. masih dalam bilik. so saya
lepak la di ruang tamu sorang sorang.

tak lama lepas tu keluar.
dia masih pakai baju tidur tapi muka dan rambut dia dah basah. maybe dia
dah basuh muka and gosok gigi kot. saya kata di dia breakfast di atas
meja di dapur.

masa saya tengok melangkah ke dapur tu. saya stim
gak coz baju tidur dia nipis giler. boleh nampak bra and panties dia yg
warna hitam. nih still mude gak lagi.

baru 40 tahun. dia kawin
masa umur 18 tahun. pastuh masa umur 25 tahun dia dah menjanda. husband
dia meninggal sebab accident. body pun mengancam lagi. figure dia saya
rasa 36-26-40.

yg best nye payudara dia besar. tiba tiba saya rasa
stim memikirkan pasal. and masa tuh le suara2 sumbang yg menyuruh saya
melakukannya. saya pun fikir. bila lagi.

ni le masanye. saya pun
nekad. saya pergi kedapur. saya tengok tengah sapu jem di roti. dia
membelakangi saya. slow slow saya pun rapat di dia. saya pegang pinggang
dia.

Cerita Sex Autie Janda Seksi Menghisap Batang Kote

terkejut.
dia tanya apa saya buat nih. saya tak jawab. saya terus mencium telinga
dari belakang. cuba mengelak. tapi saya suruh dia diam. saya merapatkan
badan saya ke badan.

batang kote saya sekarang berada benar benar
di celah dubur dia yg montok tu. cuba mengelak lagi. dia melarang saya.
malu katanya. saya kata tidak ade apa yg nak dimalukan.

auntie
cantik. kataku. tangan saya mula memeluknye dari belakang. sebelah
tangan saya letak di atas dadanya. sebelah lagi di perutnye. saya
mengusap usap lembut payudara besar nya.

dia sudah tidak melarang
lagi. payudara nye dah mula mengeras. mmg besar payudara. batang kote
saya semakin tegang dan menikam luruh dubur nye. mulutku semakin rancak
mencium.

pipi. telinga. mata. makin bernafsu. nafasnye semakin
kencang. sekali sekali dia menggeselkan dubur nye ke batangku. saya rasa
sedap dan saya tau dia pun nikmat sama. tangan kiriku mula turun ke
celah kangkang anutie zarah.
Cerita lucah Autie Janda Seksi Menghisap Batang Kote

dia
dah basah. saya melurut lurut di situ. ini membuatkan makin seronok.
tangannya memegang tangan ku dan menyuruh saya meramas ramas dicelah
kangkangnye. tiba tiba dia berpusing mengadapku.
kitorang
bertentadngan mata. saya dapat lihat dari pancaran matanya yg dia amat
memerlukan belaianku. dan saya tidak akan menghampakanya. saya muncium
pipi nye. turun ke bibirnye. dedngan rakus dia mencium bibirku kembali.
lidah kami bertemu. saya menyedut lidahnye. dia menyedut lidah ku. lama
kami berkeadaan begitu. dalam masa yg sama tangan ku sudah meramas
ramas buah dada nye yg besar dan sudah semakin tegang.
kiri dan
kanan bertukar ganti. mendengus kenikmatan. tangannya sudah berada
dibatangku dan meramas ramas dari luar. saya mengangkat baju tidur dan
menanggalkannye. hanye bra dan panties nye saja yg menutupi badan.

mmg
menarik. bibir ku turun dari bibirnye. ke leher dan akhirnye singgah ke
gunung nikmat auntie. saya menjilat dan menghisap. menggeliat
kesedapan. tangannya semakin rancak menggosok batang kote saya.

Autie Janda Seksi Menghisap Batang Kote Erotik Sex Video Lucah

tiba
tiba dia berbisik padaku. not here. dan dia menunjuk kearah bilikku.
saya pun mengangkat dan kakinye dililitkan di pinggangku. saya masih
menjilat payudara nye. dalam bilik saya merebahkan diatas katil.

menelentang
dan saya baring disisinye. kami kembali bersup lidah. tangan saya
merayap dan meramas ramas payudara nye. dan akhir sekali berhenti di
celah kangkangnye. panties dia dah basah kuyup.

mmg jenis yg
banyak air. lama saya bermain di celah kangkang auntie. jari ku saya
pusingkan dalam bentuk bulatan diluar pantiesnye. kadang kadang saya
menjolok sedikit. tak berapa lama kemudian.

mengepit kakinye dan
serentak dedngan itu keluar air dari burit nye. tercungap cungap
kepenatan. saya pun menanggalkan baju dan seluar ku. batang ku yg besar
dan keras saya halakan ke mulut auntie.

saya suruh dia kulum. tapi
dia tak nak sebab tak biasa. saya suakan jugak di mulutnye. nak tak nak
dia pun masukan batang kote saya dalam mulut dia.

Mmg dia tak
pandai blowjob. saya lak yg kena ajar. susah gak dia nak masukkan batang
kote saya yg 8 inci tuh dalam mulut dia. tapi lama lama dia dah makin
pandai.

atau makin syok. dia jilat batang kote saya turun naik.
saya rasa nikmat yg amat sangat. sambil dia blowjob. saya tanggalkan bra
dia. sempat gak saya tengok size bra dia 36D pergh.

15 minutes
dia blow saya. saya rasa nak pancut. saya tak bagi tau dia tapi saya
suruh dia laju lagi. and bila saya pancut. saya sembur di dalam mulut
dia.
nampak macam menggelabah semacam dan cuba mengeluarkan batang
kote saya dari mulut dia. tapi saya tahan. saya suruh dia telan sperma
saya sebab saya tak suka membezir.

dia pun telan sperma saya. sampai.

Post Tags:

Category: Cerita Seks Melayu Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Related video