Cipap Dirosak Jari Kawan | Melayu Cerita Lucah

Video Rate:
0 / 5 ( 0votes )
433 views

LucahMelayu | Fantasy Sex Melayu – Cipap Dirosak Jari Kawan | Melayu Cerita Lucah. Video Lucah,Video Sex,Melayu Sex,Video Bokep, Klip Lucah,Gambar Bogel,Pict Lucah, Melayu Bogel, Kisah Lucah,

Nama saya Safina, 23, kerja kat firm di kl. saya nie blh dikatakan
slim, cun, buah dada besar, dab mempunyai badan solid, belum ada
boyfriend. Suka tengok blue filem, sex web site, dan suka baca cerita
lucah. saya nie masih dara namun telah buat oral sex.

Kat sini
saya mahu ceritakan kisah kali pertama seorang lelaki mencium cipap
saya. saya seorang yg pemalu, sejak zaman persekolahan saya kurang
bergaul dgn lelaki. Sejak hampir 7 bulan saya kerja kat jb, saya dapat
bergaul dgn ramai lelaki.

Ini adalah terpaksa kerna ini adalah
tugasku kena bergaul dgn klien kami. Lama kelamaan saya dahh biasa
berbual dgn lelaki. Kat office tempat kerja saya ada seorang lelaki
rakan bernama Davis, diorang tue anak mama, blh katakan hansom kulit yg
cerah dan peramah juga.

Pada awalnya saya masuk kerja saya tdk
suka bergaul dgn die. diorang suka bercakap macam lawyer buruk, namun
lama kelamaan kiita pun mesra. Kalau diorang tdk masuk office kami
office member semua dahh rasa macam boring.

Diorang begituu pandai
ambil hati orang, kadang kadang saya pergi lunch dgn die, kalau ikut
diorang mmg asik berbual jer, langsung tdk ada rasa boring. Cara diorang
bercakap ada gaya romentic sikit.

Kadang kadang ada jg cakap
pasal sex tapi saya tdk kisah cakap lawan jer. diorang selalu memuji dan
beri komen saya dgn fesyan pakaian saya. Pada suatu hari, masa lunch
hujan lebat kat luar so saya tdk keluar makan, tapi semua orang ofice
saya dahh keluar makan, jadi saya seorang jer.

So masa tue Davis
baru masuk office, diorang kata dahh makan, kebetulan kite berdua sahaja
masa tu. sambil berborak borak dgn die, saya suruh diorang belikan roti
untukk saya, diorang kata malas, saya merayu dgn manja.

Akhirnya
diorang kata “okey, Kalau saya beli apa korang mahu bagi saya” , saya
kata apa korang nak? korang beli 2 roti 1 untukk saya lagi satu untukk
korang.

Sambil sengeh diorang cakap saya dahh makan kat luar,
kalau saya belikan untukk korang, korang mesti bagi 1 kiss kat saya.
okey. saya terus pukul manja kat peha die, saya tdk marah lah, saya tahu
diorang main main sahaja cakap beromentic.

Then saya lalu cakap
ok lah saya bagi korang kiss. diorang pun terus pergi beli roti kat
kedai sebelah dan masuk letak roti atas meja saya dan diorang tanya
balik mana kiss engkau? saya terpucat sikit.

Saya ingat diorang
main main sahaja pada hal serious diorang tanya saya. saya pun kata tdk
boleh. diorang pun cakap lawan bagi dgn senyum dan ejek saya, dahh lah
diorang tue lawyer buruk saya tdk blh lah lawan menang cakap dgn diorang
dan akhirnya saya pun tersetuju.

Cerita Sex Cipap Dirosak Jari Kawan

Dlm
hati mmg mahu bagi kiss kat diorang tapi rasa takut, saya kat sini saya
tdk blh bagi takut orang masuk office, diorang suruh kiita pergi kat
belakang office.

Saya ikut jer. inilah kali pertama saya mula
melakukan perkara yg buruk ini. Masa tue hati saya berdebar debar.
diorang diri depan saya, saya terus tutup mata saya, diorang suruh saya
bagi kis kat die.

Saya tutup mata diri diam jer, then diorang
pegang peha saya, diorang cium kat dahi saya, diorang tarik tangan saya
suruh peluk saya peluk die. saya peluk die, then diorang bagi kiss kat
mulut saya.

Hati saya berdebar debar macam mahu meletup saya pun
dahh macam lain stim agaknya. saya pun ikut cara die, smbil peluk
diorang main raba kat buah dada masukan tangan dlamm bra terkena pada
puting saya, hampir 10 minite kiita bermesra.

Tiba tiba saya
terdengar pintu office depan buka dan saya terus pergi kat toilet terus
kemaskan pakaian saya. Then kami buat dono jer. Lepas kejadian itu, hati
saya tdk tenteram, asik teringat peristiwa itu jer.

Nak katakan
salah siapa pun tdk tahulah tapi dlamm hati saya ada feeling jg biasalah
dahh umur 25 tdk pernah bersetubuh dgn lelakikan. Lepas balik rumah,
diorang sms saya, diorang cakap terimakasih kat saya, dan diorang puji
saya pandai cium katanya.

Saya pun teringin mahu cuba lagi sekali
tapi takut mahu tanya. saya sms diorang balik. “korang yg ajar saya,
korang lagi pandai kiss” then diorang reply “tadi tdk cukup masa orang
dahh masuk office kalau tdk saya akan bagi korang kiss yg lagi istimewa”
saya tanya ” apa kiss istimewa tu” pada mulanya diorang kata melalui
sms saya tdk blh explain, esok saya blh ajar korang macam mana.

Saya
kata tanak kis istimewa itu. so kiita pun main sms dahh sampai pukul 1
malam. akhirnya saya pun explain sms saya tentang kiss istimewa itu.
saya pun terperanjat dgn kiss tersebut.
Cerita lucah Cipap Dirosak Jari Kawan

Tahu
tdk apa diorang maksud kan, kiss istimewa itu adalah diorang mahu bagi
kiss kat cipap saya. oh. so saya pun sambung reply sms die. dgn cara
diorang reply beromentic, akhir saya say okey kat die.
Dan diorang
suruh saya pakai mini skirt. saya tanya y? diorang kata senanglah, so
saya pun pahamlah. Keesoknya walaupun rasa takut dan malu saya terasa
macam teringin nak sesuatu untukk memuaskan ini sikit.
Pagi saya
mandi saya tengok bulu kemaluan saya agak lebat dan ramas sekali so saya
pun trimkan biar nampak kemas. Then saya pilih pakaian yg agak seksi
sikit dgn mini skirt, panties warna putih.
Saya masuk office duduk
kat tempat saya, diorang pun tegur kat saya tanya. “korang seksi dgn
mini skirt” saya terseyum sahaja dan cubit tangan die. Sepanjang hari
itu saya langsung tdk blh buat kerja, nasih baik kebetulan hari tue boss
tdk ada, kalau tdk mmg tdk blh concentret kerja yg boss bagi.

Tiba2
diorang sms saya. “nanti korang lunch keluar ke? ” saya tanya ” dono,
korang? ” diorang “kiita keluar lambat sikit biar org lain keluar dulu”
saya ” ok” waktu hampir 1pm, hati saya takut gila, rasa macam mahu
demam, tangan saya pun dahh bermula giger, pegang pen pun tdk larat.

Waktu
1pm ready, seperti biasa kawan semua office dahh keluar, yg tingal saya
dengaan Davis jer. saya tunduk kepala atas meja, malu mahu tengaok muka
die. diorang datang sebelah.

Jum mari saya panas kan korang. saya
senyum smbil tunduk bawah. diorang tarik saya keluar kat bilik boss
saya, suruh saya duduk atas sofa. Bagi kiss kat pipi then mulut, diorang
cium dgn geram.

Saya pun melawan, then diorang turun cium kat
leher, raba buah dada saya, diorang masukkan tangan diorang kedalam bra
raba dan cubit putin saya. Masa tue saya tdk tahu mahu buat apa tutup
muka saya dgn pillow dan sandar kat sofa.

Diorang buka button baju
dan naikkan bra saya, masa tue saya dahh steam. saya cume menunggu
untukk cium istimewa tu. Hampir 10 minit main kat buah dada dan pusat
saya, akhirnya diorang dahh mula ke arah kemaluan saya yg saya teringin
sekali.

Oleh kerna saya pakai mini skirt, diorang mudahlah masukan
tangan diorang kedalam panties. saya masih tutup muka saya dgn pillow
sofa tu. saya biarkan apa Davis akan buat kemudian.

Diorang gosok
luar paties. diorang katanya spender dahh basah kena buka. saya angguk
jer, saya angkatkan jubur saya keatas so diorang mudah lurut keluar.
Masa tue kemanalah perasaan malu saya pergi, bagaimana saya dahh terlalu
berani tunjukkan alat sulit saya kepada mamat ini.

Lepas tue
diorang sentuh cipap saya. Saat tulah kali pertama seorang lelaki sentuh
kemaluan saya. Sungguh enak sekali, setiap kali disentuh dgn jari die,
saya terlalu merangsang tdk tahu mahu jelaskan feeling saya masa tu.

Diorang
cuba masukan jari diorang kedalam lubang cipap saya tapi saya tolak,
saya kata saya nie dara. So diorang pun undertanding main luar jer.
diorang tanya kiss istimewa tidak, saya diam jer.

Diorang terus
masukkan kepala diorang kat skirt saya dan main dgn lidah. Aiyoh.
sungguh enak sekali. Sampai sekarang saya blh rasakan felling itu.
diorang tue mmg experiance dgn menjilatan tersebut.

Agak lama jg
diorang menjilat cipap saya. saya pun dahh rasa steam gila. banyaak air
yg keluar dari lubang cipap saya diorang lalu menelannya, diorang tdk
langsung rasa geli.

Semakin lama penjilatan diorang agak ganas
masukkan lidah diorang kedalam. saya tengok jam lunch time mahu habis
takut orang masuk office. saya pakai semula pakaian saya dan kemaskan
diri dan pergi tempat duduk saya balik.

So inilah kisah saya
pertama berlaku di tempat kerja saya, selepas kejadian itu kite pernah
buat beberapa kali, selepas kerja habis ovetime konon, sekali kat rumah
saya, kat kereta die.
Saya mmg respec dgn diorang kerna walaupun
dahh beberapa kali kite main dgn aksi yg romentic, kasar, ganas tapi
diorang tdk akan melebihi batas kerna diorang tdk rosakkan dara saya.

Post Tags:

Video Lain:

Cipap geli,melayu cipap,melayu kongkek adek kawan,cerita sex bini kawan ajak main,cipap melayu,melayu kongkek kawan melayu,melayu kongklek adek Category: Cerita Seks Melayu Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related video