Gadis Bertudung Seks Gangbang | Melayu Cerita Lucah

Video Rate:
0 / 5 ( 0votes )
155 views

LucahMelayu | Fantasy Sex Melayu – Gadis Bertudung Seks Gangbang | Melayu Cerita Lucah. Video Lucah,Video Sex,Melayu Sex,Video Bokep, Klip Lucah,Gambar Bogel,Pict Lucah, Melayu Bogel, Kisah Lucah,

Malam tue Lifana cuma pakai tudung, tapi sangkut kat bahu dng dengaan
bra kaler krim. Panties lak kaler krim juga. Lain dia tak pakai lagi.
Iznah lak cuma pakai tudung ikat kat belakang, bra tak pakai dng panties
kaler hitam.

Geram gak saya tengok kawan-kawan Lintia ni.
Lebih-lebih biila tengok Lifana. Sebab selalu tak dpat tengok apa pun,
Lifana nii selalu pakai tudung dng pakaian yg sopan. Lelaki yg jolok
faraj dia cuma pakai underwear, sama macam saya.

Die duduk
rapat-rapat smbil sembang-sembang sekejjap. Masa sembang nii dia siap
peluk-peluk smbil kiss-kiss couple masing-masing. Masa nii mata saya
sekejjap kat buah dada montok Iznah yg tak tutup apa, sekejjap kat buah
dada montok Lifana yg terjojol cuma dibaluti coli yg tipis.

Saya
perasan gak mata Lifana nii kadang aim kat batang pelir saya yg masih
nampak keras walaupun pakai underwear. dallam hati saya best jugak ni.
mmg saya ingin merasa Lifana punya buah dada montok.

Dah terbayang
kat kepala saya buah dada montok Lifana yg macam ingin terkeluar dari
bra cup die. So, bolehh ke Lifana ingin main dengaan saya? saya tanya
balik kat Lintia boleh ke? Apa la korang ni, apa yg tak leh pulak?
korang bukan boifren saya jawab Lintia smbil tergelak.

Saya terus
mengangguk je. smbil tersenyum Lifana bangun terus pegi kat sebelah
saya. Lintia pegi kat lelaki yg jolok faraj Iznah, Iznah lak tukar
dengaan lelaki yg jolok faraj Lifana.

Sampai kat sebelah saya,
Lifana selak tudung dia keatas, smbil tangan dia terus bukak t-shirt
die. Terkejut saya biila tau Lifana tak pakai bra dan terus keluarkan
buah dada montok dia dari baju die.

Ha! kenapa korang tak pakai
bra? soalan bodoh terpacul dari mulut saya sebab terkejut punya pasal.
saja ingin goda korang. saya tau korang geram tengok buah dada montok
saya.

Saya dahh bukak baju saya, korang kena la bukak seluar
korang pulak, saya ingin tengok la jugak batang pelir yg buat Lintia
mengerang-ngerang biila kena jolok faraj dng korang.

Saya terus
bangun, terus tanggalkan seluar pendek saya. Tinggal la underwear saya
yg kaler biru. Sekarang nii saya cuma pakai underwear dng t-shirt.
Lifana lak tinggal track suit dia dng tudung.

Lintia saya tengok
tinggal tudung, dng baju kurung dia yg dahh tersingkap keatas, dng
panties kaler krim, kain dahh tanggal. smbil dia tengah mengurut batang
lelaki yg jolok faraj dia yg dahh bogel.

Iznah masa nii belum
tanggal apa-apa cuma tgh menghisap pelir lelaki yg jolok faraj die.
Ganas sungguh. biila saya dahh tanggalkan seluar saya, saya terus jer
peluk Lifana. smbil duduk sebelah-menyebelah dng Lifana, tangan kanan
saya meramas buah dada montok Lifana sebelah kiri, smbil leher Lifana
saya jilat perlahan-lahan.

Masa ini Lifana dahh mula menggeliat
kegelian smbil sekali-sekala terdengar Lifana mengerang pelan biila
puting buah dada montok dia saya gentel. Tangan Lifana smbil tue
meramas-ramas batang pelir saya dari luar underwear.

Masa nii
batang pelir saya mmg dahh tegang walaupun belum sampai tahap maksimum.
smbil tue pandangan saya sekali-sekala tengok aksi Lintia dan Iznah dng
couple masing-masing. Makin bertambah stim saya biila dpat tengok blue
filem secara live ni.

Lifana tak tunggu lama, terus dia seluk
tangan dlamm underwear saya. Dikeluarkan batang pelir saya dari
underwear. smbil tue saya mula masukkan tangan sebelah lagii dallam
seluar Lifana. saya usap-usap panties Lifana yg dahh rasa lembapnya.

Lifana
terus bangun, dia tanggalkan track suit dng panties dia sekali.
Tembamnya saya tengok faraj Lifana bercukur rapi. Lifana terus baring
terkangkang. Masukkan batang korang dlamm mulut saya Lifana mintak
batang pelir saya.

Saya terus tanggalkan t-shirt dng underwear.
dah tak pakai apa-apa masa ni. saya baring mengiring, hulurkan batang
kat muka Lifana, smbil kepala saya mengadap faraj Lifana. Terus Lifana
masukkan batang pelir saya dlamm mulut die.

Emphh em. em dengar
Lifana menyonyot batang pelir saya. saya terus kangkangkan peha Lifana
smbil tangan saya try bukak celahan faraj Lifana. mmg nampak jelas biji
kelentit Lifana yg tengah menonjol.

Lidah saya jilat pelan-pelan
kat biji kelentit Lifana. smbil sekali-sekala saya sedut biji dia ni.
Kadang-kadang saya terpaksa berhenti sekejjap. Apa taknya, tak tahan
rasa biila Lifana sedut keluar masuk batang pelir saya dlamm mulut die.

Lidah
saya terus main kat celah faraj Lifana, dari biji turun ke lubang faraj
die. Lifana lak kadang-kadang dengar dia mengerang masa lidah saya
jilat kat dlamm lubang die.

Saya terus mainkan lidah saya dlamm
lubang faraj Lifana sementara Lifana masih lagii tak puas menghisap
batang pelir saya. Masa nii saya tak tau apa yg couple lain tengah buat.

Cuma
kadang-kadang dengar jugak suara Lintia dng Iznah mengerang. Tak lama
Lifana lepaskan batang pelir saya dari mulut die. dia terus baring
telentang. saya tak tunggu lama terus tindih Lifana.

Masa nii baru
saya nampak couple lain. Lintia saya tengok kat atas couple die. Masa
nii dia dua-dua dahh bogel. Masa nii Lintia tanggalkan tudung die. Maybe
sebab dia tau line betul-betul clear.

Baru saya tau rambut Lintia
paras bahu sebab sebelum nii Lintia tak pernah tanggalkan tudung dia
walaupun dahh dua kali saya main dng die. Iznah lak saya tengok dahh
buat doggie style dng couple die.

Iznah cuma tinggal tudung dia
je. yg lain dahh tak pakai apa. Hebat gak tengok aksi Iznah yg tengah
terpejam menahan asakan batang pelir. saya letakkan batang pelir saya yg
tengah keras kat celah faraj Lifana yg dahh basah.

Mulut saya
terus nyonyot kat buah dada montok sebelah kiri Lifana yg terpacak keras
keatas dng puting pink menonjol. Tangan saya terus meramas buah dada
montok Lifana yg sebelah lagi.

Cerita Sex Gadis Bertudung Seks Gangbang

Aah.
ouch oucch. ooh eem. kedengaran sesekali Lifana mengerang biila puting
buah dada montok dia saya ramas dng agak kuat. mgkin sedap atau sakit
saya tak taula. saya mmg tak lepas peluang kerjakan buah dada montok
Lifana puas-puas sebab mmg dahh geram sangat kat buah dada montok die.

Lifana
meramas-ramas kepala saya smbil dia goyang-goyangkan dubur dia bagi
faraj dia rasa bergesel kat batang pelir saya. saya kenakan kepala pelir
saya kat biji kelentit Lifana dan saya geselkan pelan-pelan.

Lifana
masih meramas kepala saya smbil tangan sebelah dia ramas dubur saya.
Kepala Lifana geleng kiri kanan menahan asakan batang pelir saya dan
jugak sedutan mulut saya kat puting die.

Tudung yg dia pakai agak
kusut biila kepala dia tak duduk diam. ah. ah. sedapnya sedapnya jolok
faraj sayang. saya tak tahan nii. Lifana mengerang dng agak kuat. saya
terus geselkan kepala pelir saya kat celah faraj Lifana.

Kepala
pelir saya bergesel dari biji ke lubang faraj Lifana. saya buat berulang
kali bagi Lifana makin stim. saya tengok couple lain dahh jolok faraj
dng macam-macam aksi. Iznah dari doggie style dahh tukar aksi menunggang
kuda sementara Lintia pulak kena tunggang dng couple die.

Ganas
sungguh saya tengok couple Lintia ni. Maybe dia mmg geram ingin jolok
faraj Lintia so biila dpat peluang dia tak lepaskan. Kaki Lintia sangkut
kat bahu die, smbil dia menyorong batang keluar masuk dlamm faraj
Lintia.

Saya terus mainkan batang pelir saya kat faraj Lifana dng
buah dada montok dia masih saya kerjakan. Argh. Arggh. jolok faraj jolok
faraj. Pleaase. saya ingin pelir korang. saya ingin pelir.

Tak
tahan nii. pleasee. ahh. Lifana semakin mengerang dng Kuat. Lifana pun
smbil tue tengok jugak aksi kawan-kawan dia yg tengah jolok faraj. tue
yg buat dia tak tahan sangat.

Saya bukak kangkang Lifana
luas-luas, kenakan kepala pelir kat lubang die. dng agak perlahan saya
tekan batang pelir saya masuk dlamm lubang faraj Lifana. Walaupun agak
ketat, batang pelir saya berjaya jugak masuk setengah.

Maybe sebab
lubang Lifana dahh basah dng air dia dan jugak basah masa saya jilat
tadi. saya tarik keluar balik batang pelir saya, lepas tue saya terus
tekan dng kuat dlamm lubang Lifana.

Kali nii batang pelir saya
dpat jugak masuk habis. Arggh arggh. ouuh Lifana mengerang panjang biila
saya tekan habis batang pelir saya dlamm lubang die. saya
gesel-geselkan batang pelir yg dahh sepenuhnya dlamm lubang Lifana
pelan-pelan.

Masa nii batang pelir saya rasa dikemut-kemut dng
lubang faraj Lifana. saya tarik keluar batang pelir saya, masukkan terus
dlamm lubang Lifana. saya mula sorong tarik pelir dlamm faraj.

Terangkat
dubur Lifana biila saya tekan dalam- dlamm batang pelir saya. Ah ah.
sedapnyaa. sedapnyaa jolok faraj lagii sayang. aargh. arghh. sedapnya
batang pelir korang. nikmatnya. lazatnya pelir. ah.

Ah. Lifana
makin mengerang tak tentu arah. Lifana angkat kaki dia keatas,
disilangkan kaki dia kat pinggang saya. Masa saya hentak dubur saya,
Lifana terus tekan dubur dia bagi betul-betul rasa.

Memang hebat
aksi Lifana nii biila tengah jolok faraj. Tak sangka saya gadiis yg saya
sangka tak tau apa-apa pasal sex, nampak pemalu, sopan, dng tudung
rupanya punya kehebatan dan pengalaman yg hebat biila main.

Masa
nii saya tengok lelaki yg jolok faraj Iznah dahh terbaring kepuasan.
Iznah yg saya rasa tak puas lagi, pegi kat lelaki yg masih lagii tengah
mengongkek faraj Lintia.

Masa nii Lintia kat bawah, so Iznah
naikkan tudung dia kat bahu terus hulurkan buah dada montok dia untukk
dihisap lelaki yg jolok faraj Lintia. Lelaki yg jolok faraj Lintia smbil
kerjakan buah dada montok Iznah, teruskan jolok faraj Lintia yg saya
tengok macam dahh ingin klimaks sebab kepala dia dahh tak tentu arah dng
suara mengerang yg semakin kuat.
Cerita lucah Gadis Bertudung Seks Gangbang

Tak
lama Lintia pun mengerang dng agak kuat dan terus baring terlentang
sebab dahh klimaks. Iznah pun terus baring sebelah Lintia untukk dijolok
faraj oleh lelaki yg jolok faraj Lintia.
Lelaki yg jolok faraj
Lintia terus masukkan batang dia dlamm lubang faraj Iznah. Masa nii saya
masih kat atas Lifana. saya terus sorong tarik batang keluar masuk
dlamm lubang faraj Lifana.
Kadang-kadang kepala saya sempat
menyonyot buah dada montok Lifana yg bergoyang masa saya enjut batang
dlamm faraj Lifana. Geram benar tengok buah dada montok Lifana yg besar
tue bergegar masa saya jolok faraj die.
Lifana pulak masih kepit
pinggang saya dng peha dia smbil sebelah tangan dia raba dubur saya dan
sebelah tangan lagii kat bahu menahan asakan saya. smbil mengongkek tue
saya dan Lifana tak lepas peluang tengok aksi Iznah yg kena jolok faraj.
Dah puas dia henyak faraj Iznah yg kecil molek tu, lelaki yg jolok
faraj Lintia lepas tue keluarkan batang dari lubang faraj Iznah dan
terus bangun sebab dahh ingin pancut.
Lintia yg terbaring kepuasan
tadi terus duduk dng kepala mengadap betul-betul kat pelir lelaki yg
jolok faraj dia smbil tangan Lintia tolong urut-urut batang lelaki yg
jolok faraj die.
Iznah pun tak lepas peluang duduk sebelah Lintia
smbil tangan dia meramas biji pelir lelaki yg jolok faraj Lintia.
Sekarang nii jelas kat depan saya dua orang gadiis mencangkung depan
pelir menadah muka menunggu sperma pancut.
Lelaki yg jolok faraj
Iznah yg tadi terbaring keletihan mula mengurut batang pelir yg dahh
mula keras balik menyaksikan aksi dua wanita melayan satu lelaki. Tak
lama kemudian sperma dari pelir lelaki yg jolok faraj Lintia mula
terpancut dng deras tepat ke dlamm mulut Lintia yg ternganga.
Iznah
terus amik batang pelir tue halakan dlamm mulut dia smbil sperma terus
memancut-mancut dlamm mulut dan terkena jugak tudung dia yg tak bukak
lagi. Lepas tue lelaki yg jolok faraj Lintia terus baring keletihan
sebelah Lintia.

Iznah yg masih tak klimaks terus pegi kat saya yg
masih mengerjakan Lifana yg masih tak puas dikerjakan faraj nya. Lifana
yg faham Iznah tak puas lagi, beri laluan untukk saya jolok faraj Iznah.

Iznah
terus tiarap smbil menonggengkan dubur dia keatas menadah faraj dia
untukk disumbat batang pelir saya. saya terus pegang bahu Iznah, halakan
batang kat lubang Iznah yg tengah ternganga menadah batang.

Biila
rasa kepala pelir saya dahh kat lubang Iznah, saya terus tekan
dalam-dalam batang pelir saya kat faraj Iznah. Sekali tekan jer batang
pelir saya dahh masuk habis sebab lubang faraj Iznah dahh kena dua
batang tadi kot.

Aarrgh argh. ah. ahh. ouuh Iznah mengerang biila
batang pelir saya sumbat dlamm faraj die. saya terus enjut laju-laju
bagi Iznah cepat klimaks. Lifana yg masih tak puas, berdiri sebelah saya
yg tengah mengerjakan Iznah.

Lifana halakan faraj dia tepat kat
muka saya untukk dijilat. saya smbil kerjakan lubang faraj Iznah dng
batang pelir saya, lidah saya menjilat dan sesekali menggigit biji
kelentit Iznah.

Iznah terdongak keatas menahan kesedapan smbil
tangan dia sebelah meramas-ramas buah dada montok yg tertutup tudung dia
yg kusut dan sebelah lagii meramas kepala saya. saya dahh ingin klimaks
ni, jolok faraj saya.

Ouh. ah. ah. sedapnya. sedapnya. sumbat
pelir dalam-dalam. Argh. Iznah menjerit kepuasan biila dia dahh sampai
puncak. saya terus cabut batang dari lubang Iznah untukk disumbat kat
lubang faraj Lifana.

Saya walau tak pancut lagi, tapi rasa letih
gak. saya baring sebelah Iznah, smbil Lifana yg tak klimaks lagii amik
posisi die. Sekarang nii Lifana cuba ingin menunggang saya.

Iznah
terus terpejam keletihan kat sebelah. yg dengar cuma nafas dia yg
kepenatan. Lintia yg terbaring keletihan tengah main-main tangan kat
biji kelentit dia smbil melihat aksi saya melayan Lifana.

Lifana
dahh mengangkang atas badan saya smbil pegang batang pelir saya yg still
keras ke faraj die. dng mata terpejam bersedia menerima kenikmatan
batang pelir saya, Lifana tekan pelan-pelan dubur dia kebawah.

Saya
dpat rasakan kepala batang pelir saya tenggelam sedikit demi sedikit
dlamm lubang faraj Lifana yg basah dan hangat. Aargh argh. ahh. Lifana
mengeluh kenikmatan biila batang pelir saya mula masuk dlamm lubang
faraj die.

Lifana tekan lagii dubur dia ke bawah sampai batang
pelir saya tenggelam semuanya dlamm lubang die. Lifana bukak matanya
smbil pandang kat saya. Sedapnya batang pelir korang, patutla Lintia
kata sedap main dng korang.

Lifana teruskan gesel dubur dia bagi
faraj dia rasa kat batang pelir saya. saya dpat rasa lubang faraj Lifana
mengemut-ngemut batang pelir saya. Rasa macam batang pelir saya
disedut-sedut.

Saya cuma mampu mengerang kesedapan smbil
membiarkan Lifana terus mengerjakan batang pelir saya. Lifana mula
menunggang saya macam menunggang kuda. saya selak tudung Lifana yg jatuh
menutupi buah dada montok dia keatas.

Biila tudung dia dahh
terselak, nampakla buah dada montok Lifana yg besar tue menegang
bergoyang ke kiri ke kanan semasa Lifana mengenjut dubur die. saya pun
bolehh nampak dng jelas batang pelir saya keluar masuk dlamm lubang
faraj Lifana.

Masa Lifana tekan dubur die, batang pelir saya terus
tenggelam habis. Lifana makin menghenjut laju biila saya tolak dubur
saya keatas smbil dubur dia saya ramas dng ganas. Ah ah.

Sedapnya
batang pelir korang ah ah. jolok faraj saya jolok faraj saya ouh. Lifana
mengerang dng kuat smbil terus menunggang saya. Aksi saya dng Lifana
diperhatikan oleh yg lain.

Lintia mula mendekati lelaki yg jolok
faraj Lifana yg masih terbaring keletihan. saya tau Lintia stim balik
biila melihat aksi saya dng Lifana. Sementara tue lelaki yg jolok faraj
Iznah yg pelir dia dahh tegang balik, bangun lalu pegi dekat sebelah
Lifana.

Lifana yg masih kesedapan cuma membiarkan lelaki yg jolok
faraj Iznah meramas dua-dua belah buah dada montok die. Tak lama lelaki
yg jolok faraj Iznah pegi ke belakang Lifana yg masih menunggang saya.

Masa
nii saya tak tau lagii apa yg lelaki yg jolok faraj Iznah ingin buat.
Lelaki yg jolok faraj Iznah mula peluk Lifana dari belakang, smbil
tangan dia meramas buah dada montok Lifana.

Lifana berenti
sekejjap dari mengenjut, dng batang pelir saya masih lagii ada kat dlamm
lubang faraj die. Lifana mula memejamkan mata, menantikan sesuatu dari
lelaki yg jolok faraj Iznah.

Argh. ah. ouch aduh. Lifana mula
terdongak kepala dia keatas smbil mengerang menahan kesakitan. Masa nii
baru saya tau lelaki yg jolok faraj Iznah tengah masukkan batang pelir
dia kat dlamm lubang dubur Lifana.

Sekarang nii posisi Lifana
berada kat tengah-tengah antara saya dng lelaki yg jolok faraj Iznah.
saya terlentang kat bawah dng batang pelir dlamm faraj Lifana, sementara
Lifana menunggang saya.

Lelaki yg jolok faraj Iznah lak ada kat
belakang Lifana dng batang pelir dia mengorek lubang dubur Lifana.
Posisi yg penah saya tengok dlamm blue filem tapi tak pernah terfikir
dibuat oleh gadiis bertudung secantik dan semanis Lifana.

Walaupun
Lifana nampak macam agak sakit sikit, tapi dia tak menahan lelaki yg
jolok faraj Iznah nii dari terus memasukkan batang dlamm lubang dubur
die. Lelaki yg jolok faraj Iznah terus menekan batang dia kat dlamm
lubang dubur Lifana dalam-dalam.

Masa nii batang pelir saya rasa
di kemut dng kuat oleh faraj Lifana. Lifana masih lagii mengerang smbil
mengetap bibir menahan rasa biila lubang dubur dia di korek dalam-dalam
dng batang dari lelaki yg jolok faraj Iznah.

Lelaki yg jolok faraj
Iznah mula keluarkan batang dan masukkan balik batang dia pelan pelan
smbil tangan dia terus meramas buah dada montok Lifana dng agak ganas.
saya pun sorong tarik batang pelir saya dlamm lubang faraj Lifana.
Arrgh. ah. ouh. emmph. ah seda pnya Lifana mula menahan asakan dari dua
batang lelaki kat dlamm lubang faraj dan jugak lubang dubur die. Arghh
lagii lagi. kerjakan faraj saya, kerjakan lubang dubur saya.

Ooh.
nikmatnya batang pelir argh tak tahannya Lifana cuma mampu mengerang
biila dua batang mengasak faraj dan dubur die. Tudung yg masih dipakai
Lifana dahh kusut tak tentu arah.

Sesekali dia turut menggoyangkan
dubur bagi menambah kenikmatan yg dia rasa. Lifana semakin ganas dng
mulut tak berhenti-henti mengerang dan mencarut. Sementara tue saya
tengok Lintia masih mengerjakan batang lelaki yg jolok faraj Lifana
sementara Iznah tengah mengangkang atas lelaki yg jolok faraj Lifana
untukk dijilat faraj die.

Dia orang semakin stim biila melihat
Lifana dikerjakan dua lelaki secara live. saya dng lelaki yg jolok faraj
Iznah terus mengasak Lifana yg dahh kelihatan hampir klimaks. Arrgh
lagii lagi kerjakan saya ganas-ganas sedapnya pelir.

Besarnya
nikmatnya oh oh. Lifana mencapai klimaks dng melepaskan satu keluhan yg
panjang. Lelaki yg jolok faraj Iznah terus cabut batang dia dari lubang
dubur Lifana. saya terus baringkan Lifana kat sebelah.

Masa nii
saya dahh rasa betul-betul ingin terpancut. Lifana yg tengok saya ingin
terpancut, terus tarik batang pelir saya kat muka dia smbil mengangakan
mulut die. Dua tiga kali Lifana mengurut batang pelir saya, saya terus
terpancut.

Sperma saya bersembur dlamm mulut Lifana yg tengah menadah mulutnya, smbil Lifana try telan sperma saya dng bernafsu.

Post Tags:

Category: Cerita Seks Melayu Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related video