Gara2 Tersalah Nombor | Melayu Cerita Lucah

Video Rate:
3 / 5 ( 1votes )
5022 views

LucahMelayu | Fantasy Sex Melayu – Gara2 Tersalah Nombor | Melayu Cerita Lucah. Video Lucah,Video Sex,Melayu Sex,Video Bokep, Klip Lucah,Gambar Bogel,Pict Lucah, Melayu Bogel, Kisah Lucah,

Kisah yang hendak aku ceritakan ini adalah kisah benar yang terjadi pada diri aku. Ianya berlaku kira kira dua tahun yang lepas. Ceritanya bermula bergini.

Aku seorang lelaki yang agak malang juga kerana tidak ada makwa. Teman-teman rumah bujang aku semuanya keluar di hari minggu. Masing-masing dengan makwe mereka. Tapi aku terpaksa duduk keseorangan di rumah. Tanpa disangka sangka pada hari minggu berkenaan, sedang aku termenung dilanda kesepian, tiba-tiba telefon berbunyi. Aku angkat telefon tu dan ternyatalah ianya suara seorang perempuan.

Ia bertanyakan untuk bercakap dengan Azri ( bukan nama sebenar). Aku kata tiada orang nama seperti itu di rumah ni. Dia minta maaf kerana tersalah nombor. Kerana terlalu borring aku pun mula memperbanyakkan pertanyaan. Lama-kelamaan ianya menjadi perbualan yang rancak. Dan aku pun dah tahu nama dia. Masitah namanya dan aku merumuskan anggapan bahawa tentulah orangnya sederhana cantik. Setelah kian lama berborak di telefon akhir aku mengambil keputusan ingin berjumpa dengannya. Dia pun mempersetujui cadangan aku tu.

Aku berjanji ingin berjumpa dengannya di Taman Tasik Perdana. Mula-mula aku berasa agak cemas. Maklumlah “blind date” katakan. Si Masitah ni entahkan cantik entahkan tidak. Namun aku berharap sangatlah agar paras dia ni biarlah sederhana cantik. Sedang aku tercari cari, tiba tiba dari belakang aku, terdengar suara teguran dari seorang perempuan. Segera aku menyambutnya dengan senyuman melerek. Ternyata dialah perempuan yang bernama Masitah.

Tak semena mena batang aku terasa berdenyut denyut. Manakan tidaknya. Pucuk dicita ulam pula mendatang. Si Masitah yang berada di depan aku tu memang ayu orangnya. Amat bertuah aku rasakan kerana dapat berkenalan dengan Masitah. Menatapkan paras kejelitaannya telah membuatkan aku sudah jatuh cinta. Aku bertekad untuk melanjutkan persahabatan tersebut ke tahap yang lebih serius. Maka sebab itulah hampir setiap hari aku berusaha menghubungi Masitah. Hari berganti hari. Minggu berganti minggu akhir hubungan kami mula menjadi intim.

Di pertemuan seterusnya aku dah mula berani bertindak nakal ke atas Masitah. Teteknya yang beralaskan lapisan baju itu selalu aku jadikan sasaran rabaan. Tiada bantahan ketara yang dapat aku kesan dari reaksi Masitah. Malahan lama kelamaan dia nampaknya seolah olah merestui akan kelakuan aku tu. Semakin dibiarkan, semakin jauh penjalaran tangan aku. Sambil itu Masitah tetap juga membiarkan kenakalan tangan aku, walaupun hingga bertapak masuk ke dalam bajunya.

Dorongan dari kerelaannya itu telah menyemarakkan bara syahwat aku. Batang aku dah mula naik dan semakin tegang. Perlahan-lahan aku angkat tangannya dan aku letakkan pada peha ku. Tangannya mula mengosok di luar batang ku yang masih beralaskan seluar. Aku pun berkata “kenapa gosok kat luar, kat dalam lagi best”. Tangan Masitah pun dengan perlahan menbuka zip seluar ku. Oleh kerana aku tiada berseluar dalam, maka dengan mudahnya batang aku pun terpamirlah di hadapan mata Masitah.

Dia nampak agak tekejut kerana itulah kali pertama dia melihat dan memegang batang lelaki. Batang aku yang sedang keras terpacak itu digosoknya dengan begitu lembut. Belaian jari jari halusnya membuatkan aku rasa enak sekali. Dengan berbekalkan semangat syahwat, aku cuba melanjutkan perhitungan berahi. “Takkan gosok gitu je…. Cubalah gosok ngan mulut sayang tu pulak.” kata kata ayat aku tu jelas bersandarkan hasrat untuk terus melayani hasutan nafsu.

Pada mulanya Masitah agak keberatan untuk memasukkan alat kencing aku ke dalam mulutnya. Alasannya kerana takut muntah sebab tak biasa buat cam tu. Namun kemerkahan bibirnya yang cantik itu membuatkan amat terdesak. Apa cara sekali pun, batang aku mesti merasai kehangatan mulut Masitah. Perlahan lahan aku menghalakan batang aku ke mulut Masitah. Tetapi nampaknya dia masih enggan melebarkan bibirnya.

“Nganga sikit mulut sayang tu…. Nanti kita masukkan perlahan lahan. Gerenti OK punya.” Dengan nada pujukan yang serba tegas, aku berkeras mendesak Masitah agar memenuhi hajat yang ku ingini. Mahu tak mahu akhirnya dia terpaksa akur terhadap kemahuan aku. Dia pun membuka mulut untuk memberikan laluan bagi menerima kemasukkan batang aku ke dalam mulutnya. Ternyata kehadiran batang aku tidak bertentangan dengan selera Masitah. Lama kelamaan mulutnya mula menghisap hisap batang aku dengan kemutan yang agak rakusnya. Masitah nampaknya cukup berselera melakukannya. Dia bagaikan sudah tak nak melepaskan batang aku dari mulutnya.

Setelah itu aku pun memulakan pula peranan lanjutan. Perlahan lahan aku buka baju dalamnya. Maka ke dua belah tetek Masitah itu terhidang indah di hadapan mata aku. Cukup geram aku melihatkan sembulan putingnya yang tertonjol itu. Ia bagaikan mengundang mulut ku agar menghinggapinya. Lantaran undangan yang sebegitu ketara maka aku pun menyambutnya dengan hisapan yang amat padu. Kedua dua belah puting tetek Masitah ku nyut nyut selagi mahu. Tercunggap cunggap Masitah dibuatnya. Dia telah dilambung badai nafsu yang tidak terhingga sedapnya.

Melihatkan kelekaan Masitah, aku pun pantas bertindak untuk melanjurkan kesempatan. Perlahan lahan aku bergerak ke bahagian bawah tubuh Masitah. Aku menumpukan perhatian pada celah kangkangnya. Burit yang tidak beralas itu aku gosok gosok lembut. Lepas tu aku cium cium kat situ. Baunya saja sudah cukup untuk menarik minat ku. Lantaran itu aku pun segeralah menjulurkan lidah dan terus menjilat jilat di seluruh persekitaran burit Masitah. Sedapnya memang tak dapat dibayangkan. Aku giat berusaha melayani selera yang sebegitu menggila. Basah habis burit Masitah akibatan dari terbitan air burit yang bercampur dengan air jilatan aku.

Kewarasan akal kami telah hanyut dibuai arus berahi. Tanpa disedari aku sudah pun bercelapak di celah kangkang Masitah. Batang aku juga mula mengetuk getuk pintu buritnya. Perahu sudah di air dan pendayung pun sudah di tangan. Maka aku pun perlahan lahan melorongkan haluan batang aku ke arah celahan burit Masitah. Kehadiran air yang cukup banyak telah memudahkan peranan batang aku. Tanpa banyak rintangan ianya licin melungsur masuk ke dalam burit Masitah. Aku hentakkan kepala batang aku jauh hingga ke dasar telaga bunting Masitah. Bunyi kocakan mengiringi alunan sorang tarik batang. Semahu mungkin aku giat menyambal burit Masitah. Ayat ayat yang berunsurkan laungan kenikmatan tak putus putus terpancar dari mulut kami. Dengan sepenuh nafsu kami berdua mengharungi kenikmatan persetubuhan itu.

Akhirnya benteng nafsu aku sendiri sudah tidak lagi upaya dibendung. Maka tersemburlah ledakan nafsu aku ke dalam burit Masitah. Berkerut kerut muka Masitah apabila merasai kehangatan cecair panas yang banyak terpalit pada pintu rahimnya. Berjuta juta benih kenikmatan telah kami terhasil melalui persetubuhan itu tadi. Nikmatnya menjadi lambang percantuman nafsu di antara kami berdua.

Kami tersenyum puas sambil memandang di antara satu sama lain. Bibir Masitah aku cium beberapa kali sebagai tanda puas dan terima kasih. Sejak dari peritiwa itulah aku dan dia pantang saja berjumpa pasti kami melakukan persetubuhan. Dan untuk maklumat anda semua sekarang ni si dia tu dah pun sah menjadi isteri aku…..

Post Tags:

Video Lain:

  • https://lucahmelayu com/gara2-tersalah-nombor-melayu-cerita-lucah/
Category: Cerita Seks Melayu Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Related video