Isteri Disetubuhi Banyak Pelir Jantan

Video Rate:
0 / 5 ( 0votes )
239 views

LucahMelayu | Fantasy Sex Melayu – Isteri Disetubuhi Banyak Pelir Jantan. Video Lucah,Video Sex,Melayu Sex,Video Bokep, Klip Lucah,Gambar Bogel,Pict Lucah, Melayu Bogel, Kisah Lucah,

Cerita blue ini berlaku secara tiidak sengaja semasa saye belajar di
salah sebuah sekolah. Kisah sex ini telah memberikan saye pengalaman dan
asas kepada pengalaman saye yg lain. Suatu pagi yg indah dan permai,
semasa saye berada dallam kelas Bahasa Inggeris, saye terlihat Sir saye
bawak sorang awek yg baik dari segi rupa parasnya.

“Aik sape pulak
orang tua tue bawak? Takkan bini mude dia, budak tue dahh sebaya anak
die dah” terlintas sejenak difikiranku. Bila Sir saye bawak die masuk
kelas, wow, cun gile, terpegun budak lelaki kelas saye tu, sape tak
cair.

Muka lawa, berbaju kurung dan bertudung labuh, ingin usha
bukit die pon susah. Jadi, diperkenalkanlah die kepada kelas, nama die
Nisah. kita pulak panggil die Miss Nisah. Maka diberitahu oleh Sir saya,
Miss Nisah akan mengajar kelas saye kerana die ingin bersara tak lama
lagi.

Citer Seks Isteri Disetubuhi Banyak Pelir Jantan

Maka
ingin dipendekkan cerita, masa saye form 5 saye dilantik sebagai ajk
tertinggi dallam pengawas perpustakaan. Jadi kunci library tue saye dan
kawan saye Jofan yg pegang. Best la tiap tiap malam bolehh tengok movie
kat library.

Pada suatu malam, si Nisah tue gunalah bilik bantuan
pembelajaran kat dallam library tue ingin ajar budak budak junior. Malam
tue memangg macam tak percaya saye lihat Miss Nisah pakai baju bersaiz
s, maka terlihatlah bayangan gunung berkembar terbonjol ke depan.

Apalagi,
pelir saye pon naik la. Tambahan pulak kain die yg ketat, sampai nampak
susuk tubuh badan dia. Sungguh menyelerakan. Tak jadi saye ingin prep
malam tue walaupun spm dahh hampir tiba.

Sesudah lama tunggu,
budak junior tue pon abis, muke sekor sekor nampak ceria je. Miss Nisah
ucap terima kasih kat saye ngann Jofan pasal kasik guna bilik tu. Si
Jofan pulak ambik kesempatan menjual minyak urat pada si Nisah tu.

Mana
taknya, si Jofan tue anak Tan Sri. Lama kelamaan, diorang siap pegang
pegang tangan lagi. saye ingin borak segan, tak reti cakap omputeh.
English asyik dapat 7 memanjang.

Saye setakat usha gunung bolehh
la. Stim betul saye mase tu, nasib baik pakai seluar dalam, kalau tak
malu saye kat miss Nisah. saye cepat cepat lari dallam kaunter, suatu
tempat yg strategik utk usha gunung, buat ape lagi, melancaplah.

“What
are you doing in there? ” tanye Miss Nisah. saye mengelabah, terus saja
saye cakap saye tengah check buku. Balik saja dorm, si Jofan tue buat
satu perancangan ingin me Miss Nisah, die pon tak bolehh tahan gak.

“wei
kau gile ape? , kene tangkap kang sape susah” saye bangkang le mamat
tue punye idea. “Cool man, I know what I wanna do” ujarnya. Malam esok
tu, saye ngann Jofan macam biasa, tapi saye pakai tracksuit je, tak
pakai seluar dalam. Isteri Disetubuhi Banyak Pelir Jantan.

Bak
kate Jofan, senang ingin tanggalkan nanti. saye ikut saja la plan si
Jofan tu. Tak lame lepas tu, miss Nisah pon datang bawak anak muridnya
masuk dallam bilik yg die pakai semalam.

Dressing die pulak lebih
dahsyat dari semalam, pakai baju putih, nampak le bra die yg warna hitam
tu. die tersenyum bila perasan saye dan Jofan memerhatikan dia. Lebih
dua jam menanti, akhirnya perlaksaan projek kite hampir bermula,
jantungku berdegup kencang, bukannye pernah orang.

Habis saja anak
murid die balik, die tak keluar keluar dari bilik tu. Tiba tiba die
menjerit meminta tolong. Ape lagi, saye ngann Jofan lari masuk dngan
muke yg penuh kejahatan.

Cerita Lucah Isteri Disetubuhi Banyak Pelir Jantan Novel Blue

Bile
masuk je, terlihat Miss Nisah depan pc. die kate tak bolehh play cd yg
die bawak. saye keluarkan cd tue dahh tengok, cd tue takde gambar pon,
tulisan saja ade, tapi saye tak ingat ape yg tertulis.

“Ni cd
pirate nyer kut? ” kataku. “Mane boleh, I brought it from us, you know”
Miss Nisah menyangkalku. Si Jofan pulak gelakkan saye tak tentu pasal.
Sekali saye tengok je, baru saye perasan pc tue takde vcd player, jadik
saye pon gunalah kepakaran saye utk install sofware yg bolehh mainkan
movie.

Kemudian saye bukak le cd yg ingin si Nisah tengok tu.
Itulah first time saye tengok cerite tu, nampak le laki dan perempuan
bogel sdang melakukan seks. Naik le batang pelir saya, malah terbonjol
ke depan.

“Kahkahkah, ape la kau nie Nizam, baru tengok cerite
blue dahh stim” kata Jofan. Miss Nisah pulak tersipu sipu melihat saye
yg terpakse meng-cover bonjolan tu. “Tu belum tengok cikgu punye lagi”
smbil Miss Nisah membuka tudung keciknye, maka terlihatlah rambutnya yg
ikal mayang itu.
Novel Sex Isteri Disetubuhi Banyak Pelir Jantan

“What
do you waiting for, come and strip me” arahan daripada Miss Nisah
menyebabkan saye dan Jofan terpakse akur. Rancangan utk me Miss Nisah
gagal. dengaan tangan yg mengeletar, saye selak sikit demi sikit t shirt
putihnya, sampai saja kat kaki gunung tu, saye terus rentap dngan
gelojoh.
Jadi, terpanculah dua gunung yg besar ukurannya disaluti
bra berwarna hitam. Si Jofan pulak rajin melucutkan kain berbunganya
macam kain yg selalu omputeh pakai bile kat Malaysia. So, si Nisah tue
cume pakai bra dan panties warna hitam saja yg cukup mengiurkan
saya. Isteri Disetubuhi Banyak Pelir Jantan.
Pelir ku pulak rase
macam ingin meletup je. “Jofan, Nizam, please give me a favor” pinta
Miss Nisah dngan nada manja. Si Jofan dngan gelojoh bukak bra dia, maka
terlihatlah buat kali kedua dallam hidup saye secara live, first time
mak saye la.
Dua gunung berkembar dngan puncak merah kecoklatan. Wow
besarnye, 36B, tue pon saye tertengok kat bra dia. saye diberi
penghormatan utk bukak panties dia, wow! Hutan dahh kene tebang, cantik,
putih dan licin.

Saye pon teruslah mengangkangkan kakinya lantas
menjilat pantat nya. Si Jofan pulak sibuk mendaki gunung daging yg pejal
itu. Uh. Umph. si Nisah mengerang, saye tengok ade air keluar kat pintu
pantat dia, saye ape lagii jilat sampai licin.

Uwek tak sedap
langsung rase payau air pantat dia. Kemudian si Nisah suruh kite
tanggalkan pakaian. saye terasa bangga lak sebab saye ingin tunjukkan
kat si Nisah tue yg saye punye batang paling besar dallam sekolah,
sekali die tengok, die kate kite punya kecik aje.

Maklumlah, die
dahh biasa ngann batang mat saleh yg besar mase belajar kat us dulu.
saye mula terasa geli bila si Nisah tue kulum batang pelir saya. Rase
ngilu serta geli tiidak terperi.

Cite Kongkek Isteri Disetubuhi Banyak Pelir Jantan

Rase
ingin terkeluar pulak peluru yg dallam senapang saye tu. Si Jofan
nasihat saye supaya fikirkan hal lain pada masa tue supaya dapat
bertahan lebih lama. Jofan pulak khusyuk mendayung bahtera dngan muka yg
selamba.

Ah. badan Nisah mengejang, I am cumming Uh. Si Nisah
dahh tumpas pada Jofan. Tak sampai sepuluh minit dahh tumpas. saye pon
ape lagi, baringlah kat atas meja. Miss Nisah ingin menunggang saya, die
pon naik ke atas ke dan memasukkan batang pelir saye ke dallam pantat
nya, inilah kali pertama saye rase pantat.

Walaupun agak longgar
sedikit, tapi saye masih terasa best lebih lebih lagii Miss Nisah
melonjak lonjak seolah olah menunggang kuda. Akhirnya die kecundang jg
pada saya. pantat nya mula rase bertambah basah.

Miss Nisah
mendakap saya. Jofan tiidak pernah bagi peluang terhadapnya, lantaran
menggantikan saye utk proses servis. Miss Nisah agak marah dngan
tindakan Jofan itu. Walaubagaimana pon, tanpa disangka I am cuming.

Jofan
menjerit, die pula tumpas kepada Miss Nisah. Miss Nisah yg marah tue
menolak Jofan supaya pancut di luar. Creet! terpancutlah air nikmat yg
begituu pekat ke badan Miss Nisah.

Ah Jofan keletihan. saye ambil
peluang utk pujuk Miss Nisah, saye menyuruhnya mengangkat sedikit jubur
nya pasal saye ingin buat doggy style macam dallam cerite blue yg tengah
terpasang itu.

Saye rase mase tu, mase yg paling lama utk
bertarung dngan Miss Nisah. Badan Miss Nisah dahh mula mengeras, saye
dapat rasakan die sudaah climax , saye masih tetap mendayung sehingga
Uh! Yes ingin terpancut dah, saye baru saja ingin keluarkan batang pelir
saya, Miss Nisah kata jngn , die suruh saye pancut dalam. Isteri
Disetubuhi Banyak Pelir Jantan.

Peluang baik perlu diambil, saye
pon melepaskan berdas das tembakan ke dallam lubang nikmat itu. Akhirnya
kite tertidur kepenatan pada malam itu di library. Pada keesokkan
harinya, kite bangun dngan cepat kite lari ke dorm dan Miss Nisah ke
keretanya utk balik.

Jam pada masa itu menunjukkan pukul 7 pagi.
Pelajar lain hendak ke kelas pelik dngan perangai kite berdua. Tapi
memangg tak dapat lupakan saat manis itu, kini Miss Nisah sudaah sambung
belajar di us. Isteri Disetubuhi Banyak Pelir Jantan.
Dah rindu
dngan batang mat saleh kut. Walaubagaimana pon semasa selepas spm,
semasa keputusan spm keluar, kite sering berjumpa dan melakukan perkara
yg sama. Pada hari terakhir kite berada di sekolah itu, Miss Nisah
memberi bra dan pantiesnya kepada saye dan Jofan sebagai souvenir.

Kini masih dallam simpanan saye bersama tompok tompok sperma nya.

Post Tags:

Category: Cerita Seks Melayu Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Related video