Janda Ketagih Dirogol Dua Pelir

Video Rate:
2 / 5 ( 1votes )
388 views

LucahMelayu | Fantasy Sex Melayu – Janda Ketagih Dirogol Dua Pelir. Video Lucah,Video Sex,Melayu Sex,Video Bokep, Klip Lucah,Gambar Bogel,Pict Lucah, Melayu Bogel, Kisah Lucah,

Selepas berkahwin saya terpaksa berpisah dng suami. Telah dua tahun
saya berjauhan dari suami. saya ditempatkan di sebuah bank sementara
suamiku bertugas di majlis bandaran di Pahang. Oleh kerna suamiku
seorang kakitangan kerajaan negeri maka diorang tiidak bolehh mengikuti
berpindah ke utara.

Cuma saya je yang bolehh bertukar ke Pahang.
Dan selama dua tahun jugalah saya menunggu keputusan permohonan
pertukaranku. Sebagai seorang eksekutif bank ternama maka saya
disediakan sebuah rumah di bandar tempat kerjaku.

Pemilik rumah
tersebut adalah seorang benggali yang saya kenali sebagai Mr Ardan.
kerna umurnya telah melebihi lima puluh maka saya lebih selesa
memanggilnya Uncle Ardan. Uncle Ardan baik orangnya.

Diorang telah
mengganggap saya sebagai anaknya. saya yang berusia 30 tahun sebaya dng
anak tunggalnya yang berada di luar negara. Anak pompuan Uncle Ardan
telah berhijrah ke Australia kerna mengikuti suaminya seorang warga
Australia.

Saya sering jg bertandang ke rumah Uncle Ardan yang
tinggal di sebuah banglo di kawasan mewah. Biasanya saya ke sana pada
akhir bulan kerna membayar sewa rumah. Uncle Ardan lebih selesa di bayar
tunai daripada memasukkan ke dlam akaunnya.

Katanya diorang tak
suka beratur di depan mesin atm. Akupun tak kisah datang ke rumahnya
kerna mendapat layanan baik daripada Uncle Ardan. mngkin kerna kita
jarang bertemu maka sehingga kini saya tiidak dikurnia zuriat.

Sebagai
perempuan normal saya sememangnya mengharapka seorang anak. Tapi belum
ada rezeki nampaknya. Bila sekali sekala berjumpa saya telah dilayan dng
baik oleh suamiku. Hubungan kita amat harmonis dan bahagia.

Hubungan
batin saya dan suami jg sempurna. saya bahagia dan sentiasa puas dlam
hubungan kelamin. Petang itu seperti biasa saya ke rumah Uncle Ardan utk
membayar sewa bulanan. kerna rumahku dilengkapi dng perabot atau fully
furnished maka sewanya agak tinggi iaitu rm 3, 500 sebulan.

Tapi
saya tak kisah kerna bayaran sewa ditanggung oleh bank tempat saya
kerja. Dari perbualanku saya serba sedikit tahu mengenai kehidupan Uncle
Ardan. diorang mempunyai firma guaman yang berjaya.

Kerna
kesibukannya maka diorang ditinggalkan oleh bininya kerna mengikuti
lelaki lain. Sejak itu diorang membesarkan puterinya seorang diri
sehingga anaknya berumah tangga. Sekarang Uncle Ardan tinggal seorang
diri di banglo mewahnya.

Firma guamannya dikendalikan oleh rakan
kongsinya. kerna itu Uncle Ardan lebih banyaak masanya di rumah. Petang
itu sewaktu saya sdang berbuah dng Uncle Ardan di ruang tamu tiba tiba
tiga orang lelaki asing menyerbu masuk.

Saya tak tahu dari mana
mereka datang. Di tangan mereka ada parang dan pisau. saya dan Uncle
Ardan terkejut dan kaku di tempat duduk. Sepantas kilat mereka
menghampiri kita dan mengacukan parang tajam ke arah muka.

Saya
teramat takut dan lidahku kelu. “Jojo, ikat Ardan itu di kerusi, ”
perintah seorang lelaki yang lebih berumur. mngkin jg lelaki tersebut
ketua mereka. Lelaki yang dipanggil Jojo itu menyeluk sakunya dan
mengeluarkan segumpal tali rapia.

Tali plastik warna merah itu di
tarik tarik supaya lurus dan Uncle Ardan di arah pindah ke kerusi meja
makan. Tangan benggali itu diikat ke belakang dng tali rapia merah
tersebut.

“Kamu ambil apa yang kamu ingin dan keluar jgn cederakan
kami. ” Uncle Ardan bersuara perlahan. ” jngn takut kita takan
cederakan kamu kalau kamu ikut cakap saya, faham! ” katanya pada kita
lalu kita agguk kepala kami.

“Di mana awak simpan duit kamu? ”
Tanya ketua perompak tersebut. “Dalam laci meja tulis. ” Jawab Uncle
Ardan. Salah seorang lelaki tersebut membuka laci meja. Diambil sebuah
sampul warna coklat dan membuka melihat isinya.

“Banyak duit nie.
mngkin sepuluh ribu. Raya kami hati nie. ” “Okeylah. Mari kami blah. ”
Lelaki yang paling muda bersuara. “Rezeki depan muka takkan ingin tolak.
” Kata ketua perompak smbil memandang tajam ke arahku.

“Apa
maksud boss? ” “Kita kerjakan dulu pompuan cantik nie. Membazir kalau
kami sia siakan. ” saya menjadi takut. Kakiku menggeletar. Apakah pada
hari ini saya akan menjadi mangsa perompak perompak ini.

Ketua
perompak mendekatiku. saya diarah membuka pakaianku di ruang tamu itu.
Terketar ketar saya melepaskan pakaianku satu persatu. saya ngeri
melihat pisau tajam yang diarahkan ke mukaku. Sekarang yang tinggal cuma
coli dan seluar dalam.

Saya teramat malu bila mata Uncle Ardan
mengarah ke badanku yang separuh bogel. dng pisaunya yang tajam ketua
perompak tersebut memutuskan tali coliku. Sekali rentap kedua gunung
kembarku terdedah.

Empat pasang mata mengarah ke payudara ku yang
berkulit halus putih bersih dan berputing merah muda. saya bertambah
bila mata Uncle Ardan tanpa berkelip meneroka tubuhku yang putih gebu
itu.

“Waduh cantik amat payudara non. ” Lelaki yang paling muda
bersuara. “Enak nii kalau disusuin. ” Lelaki yang seorang lagie
mencelah. “saya rasa memek diorang lebih menarik, ” kata si ketua smbil
memotong seluar dalamku dng pisaunya yang tajam.

Sekarang saya
betul benar bogel di hadapan empat orang lelaki. Mata mereka terpaku
pada faraj ku yang berbulu tipis. saya sentiasa memangkas bulu bulu
tundunku. cuma sejemput di bahagian tengah tundun saya simpan buluku
yang hitam.

Suamiku tak suka bulu lebat dan tak suka jg kalau
gundul sama sekali. “Benarkan kataku. Memek nona ini memangg cantik.
Enak nii kalau pelir kami disedutnya. ” Ketua perompak mendekatiku.

Saya
waktu itu sdang berdiri. dng pisau yang masih di tangannya saya diarah
supaya membuka kangkangku. dng tangan yang satu lagie dua meraba
tundunku dan jari jarinya mula menyelinap ke celah faraj ku.

“Enak
baunya memek nona ini. Jojo, kau ingin coba. ” Ketua perompak mencium
jarinya yang lembab dng cairan faraj ku. Lelaki yang dipanggil Jojo
mendekatiku. Lelaki muda jg menghampiriku.

Cerita Sex Janda Ketagih Dirogol Dua Pelir

Kini
kedua dua lelaki itu mula menanggalkan pakaiannya masing. Batang pelir
mereka yang sederhana besar itu terpacak keras. mngkin mereka mula
terangsang melihat tubuhku yang tak berbalut pakaiaan. Kedua payudara ku
mula dipegang dan diramas oleh kedua perompak itu.

Puting susuku
yang berwarna merah muda sebesar jari kelingking dipicit picit. saya
rasa geli dan enak juga. saya memarahi diriku sendiri kerna saya
terangsang bila kedua payudara ku di sentuh.

Mngkin di bahagian
inilah pusat nafsuku. saya mula perasan bila tiap kali suamiku
menyetuhnya maka nafsuku tiba tiba bangkit. “Tolong lepsakan saya,
tolong jgn buat begini, saya nii bini orang, ” saya merayu.

“Dimana
suamimu? ” “Di Pahang. ” “Ohh. pasti non jarang bersama suami. kita
akan menghibur non. Akan kita puaskan non. ” “Sekarang non jongkok. Non
hisap pelir kita yang sdang ngaceng nie. ” Arah ketua perompak.

Saya
patuh. Ketiga tiga lelaki tersebut berdiri di hadapanku. pelir mereka
yang sdh keras tidaklah besar sangat. Biasalah ukuran orang Asia. Batang
pelir coklat tua yang berkepala bulat itu diarahkan ke mukaku.

Baunya
agak meloyakan. Perompak ini tak mandi agaknya. Ketiga tiga kepala
pelir perompak itu saya hisap secara bergilir. saya sedut dan nyonyot
penuh tenaga. Biarlah mereka sembur dlam mulutku daripada mereka pancut
dlam faraj ku.

Bimbang jg nanti saya hamil anak perompak tersebut.
Manusia jahat dan tak ada otak. saya layan ketua perompak itu
bersungguh sungguh. Beberapa minit kemudia saya lihat ketua perompak
tersebut mengeliat dan beberapa saat kemudian mulutku dipenuhi dng air
mani yang dipancut oleh ketua perompak.

Saya telan cairan putih
pekat itu. Perompak kedua dan ketiga saya buat perkara sama. mngkin
kerna mereka hendak cepat maka kedua dua mereka melepaskan maninya ke
dlam mulutku. Muslihatku berjaya dan saya terselamat.

Ketiga
ketiga perompak dng pantas mengenakan pakaian mereka. Dicapai duit sewa
yang saya letak di atas meja. Sebelum pergi mereka melondehkan seluar
Uncle Ardan. Terkejut saya bila melihat pelir Uncle Ardan yang hitam
legam itu sungguh besar dan panjang.

Terpacak keras bagai tugu.
Dan yang menariknya pelir Uncle Ardan yang berurat urat itu masih
berkulup. Uncle Ardan tiidak bersunat. faraj ku gatal gatal nak merasai
pelir Uncle Ardan yang tak berkhatan.

Sewaktu saya dikeroyok salah
seorang lelaki tersebut telah menghampiri Uncle Ardan dan menarik
seluar yang dipakainya. Rupanya Uncle Ardan tiidak memakai seluar dalam.
begittu seluarnya tertarik ke lutut maka terdedahlah batang pelir nya
dan melenting bagaikan spring.

Pelir nya yang besar panjang itu
sdh teramat keras, kesan daripada melihat keadaanku yang telanjang
bulat. Badanku yang tiidak ditutup walau seurat benang telah merangsang
nafsu Uncle Ardan. Terkejut saya bila melihat pelir Uncle Ardan yang
hitam legam itu sungguh besar dan panjang.

Terpacak keras bagai
tugu. Dan yang menariknya pelir Uncle Ardan yang berurat urat itu masih
berkulup. Uncle Ardan tiidak bersunat. faraj ku gatal gatal nak merasai
pelir Uncle Ardan yang tak berkhatan.

“Sorry Elina, I tak bolehh
kontrol tengok you telanjang, ” kata Uncle Ardan seperti nak menutup
batang pelir nya yang terpacak keras. “Okey uncle. Biasalah uncle lelaki
nomal, ” kataku smbil memandang pelir Uncle Ardan yang berwarna hitam
dan besar panjang itu.

“Sorry Elina, I tak mampu kawal perasaan I
tengok you hisap pelir perompak tu, ” sambung Uncle Ardan malu malu.
“Okey, tak apa. Kalau uncle mau saya bolehh hisap pelir uncle, ” kataku
smbil merenung batang besar panjang itu.

Keinginanku merasai pelir
negro kembali menguasai diriku. “You jgn main main, Elina. ” Kata Uncle
Ardan tak percaya. “saya tak main main uncle, ” kataku smbil
mendekatinya dan membelai batang pelir kerasnya itu.

Kemudian saya
bergerak mendekati Uncle Ardan lebih rapat. dlam keadaan diriku yang
telanjang bulat saya rapatkan badanku ke badan Uncle Ardan yang masih
duduk di kerusi. saya sengaja mendekatkan faraj ku ke muka Uncle Ardan.
Cerita lucah Janda Ketagih Dirogol Dua Pelir

Dngn
pantas Uncle Ardan menarikku ke arahnya. Hidung mancung Uncle Ardan
berlabuh di muara faraj ku yang masih basah. Aroma faraj ku dicium penuh
ghairah. “Your cunt smell good. I like it. ” Uncle Ardan bersuara dng
nada bergetar.
Puas menghidu Uncle Ardan menjilat pula lurahku yang
sememangnya sdang merkah merah. Kelentitku yang menonjol jg menjadi
santapan Uncle Ardan. saya lihat pelir Uncle Ardan yang hitam itu makin
keras dan memanjang.
Sungguh besar dan panjang pelir benggali. saya
lihat kepalanya yang hitam kemerahan seperti meronta ronta nak
membebaskan dirinya dari sarung kulup. Tak sabar saya nak merasa pelir
benggali. saya pegang daging bulat macam lemang itu.
Keras kenyal
macam tiub tayar basikal yang diisi angin. saya gerak gerakkan tanganku
melurut batang berurat warna hitam itu. Seronok pula bermain dng batang
pelir benggali. “I like your uncut cock. Look nice. ” saya memegang dan
melurut lurut batang benggali yang tak bersunat.
Pertama kali saya
melihat kemaluan lelaki dewasa yang tak berkhatan secara dekat. Selama
ini saya cuma melihat di skrin komputer bila saya melayari laman web
lucah. memangg biasa saya melihatnya sama ada hitam maupun putih.
Bagi pompuan putih mereka suka batang negro yang hitam legam itu. Kata
mereka black is beutiful. Sekarang balak Uncle Ardan terpacak di
hadapanku warna hitam legam macam batang pelir negro.
Dulu waktu
syarikatku menghantarku berkursus selama sebulan ke New York teringin jg
saya merasai batang negro tapi hajatku tak tercapai. saya gerun bila
melihat di skrin tv batang mereka yang besar panjang itu.
Saya ngeri
faraj ku yang sempit akan koyak rabak dikerjakan oleh lelaki negro yang
besar dan tinggi. Keinginanku utk melihat dan mencuba batang negro yang
hitam berurat itu seperti besi berani yang menarik menarik.
Kawanku
Misha yang pernah mencubanya menceritakan pengalamannya bersama lelaki
negro. Katanya diorang menjerit jerit kenikmatan sepanjang berhubungan
seks. dlam masa setengah jam diorang mengalami enam kali orgasme.
Kenikmatan yang tak pernah dilupai sepanjang hidupnya.

Kenikmatan
dan kelazatan seperti ini tak pernah dirasai dng suaminya sepanjang
perkahwinan mereka. Kata Misha lagie aroma kepala pelir lelaki negro
yang tak bersunat itu sungguh merangsang nafsunya. diorang amat merindui
bau itu bila diorang pulang ke tanah air.

Aroma itu sungguh
istimewa kerna dng menghidu kepala pelir lelaki negro je diorang telah
mengalami orgasme pertama. Bau seperti ini tiidak ada pada kepala pelir
suaminya. mngkin jg kerna suaminya berkhatan.

Saya nak membuktikan
kata kata Misha. saya lurut dan loceh kepala pelir Uncle Ardan yang
bulat itu. saya tarik kulit kulup ke arah pangkal. Warna merah kehitaman
berkilat dan agak lembab.

Saya seperti tak sabar nak menghidu bau
aroma kepala pelir benggali yang tak bersunat itu. saya mendekati
batang hidungku ke kepala licin. Pelan pelan saya menarik nafasku. saya
nak menghirup bau kepala pelir Uncle Ardan.

Terhidu aroma yang
istimewa. Serta merta faraj ku mengembang dan menguncup. Mula mula
perlahan kemudian makin cepat kemutannya. saya mencium lebih lama dan
cairan hangat mula mengalir keluar dari rongga faraj ku.

Saya
seperti kerasukan. Aroma merangsang yang terpancar dari kepala pelir
Uncle Ardan terutama di bahagian takoknya itu sungguh menggugah
perasaanku. Makin dlam saya sedut makin kuat faraj ku mengemut.

Sepasang
kelenjar Bartholin di rongga faraj ku makin aktif mengeluarkan sekresi
lendir hangat membasahi seluruh permukaan faraj ku. Badanku bergetar dan
saya mengalami orgasme. memangg betul kata kata Misha.

Aroma
kepala pelir yang tak berkhatan bolehh membuat perempuan mengalami
orgasme cuma dng menghidu bau tersebut. Sekarang saya yakin dan
mempercayainya. saya sendiri mengalaminya. Sungguh malang kerna suamiku
tak memiliki aroma ini.

Suamiku bersunat seperti semua lelaki
melayu yang lain. Uncle Ardan masih duduk di kerusi. saya mencangkung
merapati celah kelangkangnya. Batang pelir nya terpacak di hadapanku.
saya seronok melayan batang hitam lelaki benggali yang besar dan panjang
itu.

Tanganku teruja bermain sorong tarik kulit kulup Uncle
Ardan. Pergerakan kulit kulup membuka dan menutup kepala licin sungguh
menarik. saya melihatnya dng penuh bernafsu. Terasa seperti saya sdang
bermain main dng pelir lelaki negro.

Saya berfantasi. Puas
menghidu saya menjilat kepala hitam licin tersebut. saya menghisap
kepala kemaluan Uncle Ardan dng penuh nafsu. Lidahku bermain main di
sekitar kepala kemaluan Uncle Ardan. Kepala bulat itu saya kulum
kemudiannya.

“Ooughh. ouh” terdengar suara erangan keluar dari
mulut Uncle Ardan. Uncle Ardan kesedapan bila saya menghisap dan
menjilat jilat kepala pelir nya yang jg dahh mula mengeluarkan air mazi.

Terasa
masin cairan lendir yang keluar dari hujung kepala pelir lelaki
benggali itu. Tangan Uncle Ardan memegang kepala dan dan menarik narik
rambutku. “Oouhh. Yes suck it more baby, ” keluar suara dari mulut Uncle
Ardan.

Saya semakin berselera menghisap pelir Uncle Ardan apabila
mendengar suara tersebut. saya hisap dan kulum batang besar tersebut.
sambil mengulum saya membayangkan pelir negro yang berada dlam mulutku.
Kerongkongku disondol sondol oleh kepala bulat itu bila saya memasukkan
makin dlam ke mulutku.

Uncle Ardan makin kuat mengerang. Cairan
hangat makin banyaak keluar membasahi bibir bibir faraj ku. “Cukup
Elina. I dahh tak tahan. ” Uncle Ardan berdiri. diorang mengarahku
merangkak di atas lantai berkarpet.

Saya menurut dan merangkak
seperti budak. Uncle Ardan bergerak ke arah belakangku. Uncle Ardan
memulakan tugasnya dng menghidu faraj ku. Terasa hidung mancungnya
berlegar legar di lurah faraj ku yang telah lama banjir.

Dicium
kelentit dan bibir faraj ku. Enak dan geli saya rasa. Puas menghidu
lidahnya pula berperanan dng menjilat jilat kelentitku. Geli rasanya.
Kemudian di sekitar bibir kemaluan dijilatnya. dng bibirnya yang
dirapatkan diorang menarik narik lembut bulu faraj ku yang kujaga rapi.

Tindakan
serentak di lurah, bibir dan kelentitku membuatkan saya teramat geli.
Badanku bergetar dan mengejang. saya mengalami orgasme utk kali kedua.
Lemah lututku, terasa seperti mau rebah ke lantai.

Pantas Uncle
Ardan memelukku. Badanku dipegang agar saya tak terjelepuk ke lantai.
“Come on uncle, do it now. I really want your big cock now. Fuck me
right now. please uncle. Fuck me I dahh tak tahan. ” saya merengek dan
merayu.

Saya pasrah dan menunggu junaman batang kemaluan Uncle
Ardan yang besar panjang yang sebentar tadi bermain dlam mulutku. saya
membuka sedikit kakiku bagi memudahkan kemasukan batang pelir lelaki
benggali.

Saya lihat Uncle Ardan membetulkan kepala pelir nya
mengarah ke sasarannya. saya menunggu penuh debaran. “Auww. ” saya
menjerit bila kepala bulat menyentuh dan menyelam ke dlam lurah faraj
ku.

Bahagian kepala sdh terbenam. Uncle Ardan memegang badanku
rapat ke badannya bila diorang mula menekan batang pelir nya. diorang
mula menggerakkan bontot nya maju mundur dan seinci demi seinci batang
keramatnya menyelam ke dlam lubang nikmatku.

Beberapa kali
disorong tarik maka seluruh balak lapan inci itu terbenam hingga ke
pangkal. Sendat saya rasa dan bila Uncle Ardan menekan terasa senak di
pangkal rahimku. saya memberi tindak balas.

Faraj ku mengepit dan
meramas batang berurat kepunyaan Uncle Ardan. Sedap dan lazat. saya
sdang menikmati sepuas puasnya pelir Uncle Ardan yang panjang dan besar
itu. Agaknya beginilah rasanya bila batang negro meneroka lubang faraj
Misha kawanku.

“Fuck me harder and faster. Please. uncle, ”
pintaku smbil memerhati Uncle Ardan. Uncle Ardan meneruskan aksinya.
saya dapat merasai batang hitam keluar masuk dlam lurahku yang berwarna
merah muda.

Tedengar bunyi crot, crot bila Uncle Ardan melajukan
tikamannya. Bulu bulu dipangkal kemaluan Uncle Ardan mengusap usap bibir
kemaluan dan kelentitku. saya melonjak lonjak bontot ku dan mengayak
kiri kanan kerna terasa kelazatan.
Pahaku bergetar penuh nikmat bila
bulu bulu kasar di paha Uncle Ardan menyentuh bontot dan faraj ku.
Setengah jam Uncle Ardan menyeksaku. Seksa tapi penuh nikmat dan lazat.
Gerakan maju mundur makin pantas dan laju.

Tiba tiba Uncle Ardan
menghentak kuat dan terasa batang pelir nya makin keras dan makin
membesar. Terdengar suara erangan kuar dan pangkal rahimku disembur dng
cairan kental panas. Berkali kali terasa kepala pelir Uncle Ardan
mengembang bila pancutan demi pancutan dilepaskan ke dlam faraj ku.

Serentak
itu jg saya mengalami orgasme utk kesekian kalinya. Beberapa waktu
kemudian saya dan Uncle Ardan tergeletak keletihan di atas karpet. kita
keletihan tapi nikmat. saya memejamkan mataku menikmati kelazatan
orgasme.

Saya tersenyum melayan hebatnya Uncle Ardan. Kepuasan
yang tak pernah saya perolehi dari suamiku. “Terima kasih Elina. I betul
benar puas. Elina memangg handal, ” kedengaran Uncle Ardan berbisik di
telingaku.

“Sama sama. Uncle jg hebat. Belum pernah saya puas
seperti ini. ” saya memuji kehebatan Uncle Ardan. saya menoleh ke arah
Uncle Ardan yang terbaring telentang. Badannya yang berbulu itu
kelihatan gagah.

Di celah kelangkangnya tergeletak batang pelir
yang basar berlendir. Kepala licin mengecut dan bersembunyi ke dlam
kelongsong kulup. “I like your big, long and uncut cock. ” saya berbisik
di telinga Uncle Ardan smbil tersenyum puas.

Post Tags:

Category: Cerita Seks Melayu Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Related video