Jubur Lebar Lesbian Gebu | Melayu Cerita Lucah

Video Rate:
1 / 5 ( 1votes )
230 views

LucahMelayu | Fantasy Sex Melayu – Jubur Lebar Lesbian Gebu | Melayu Cerita Lucah. Video Lucah,Video Sex,Melayu Sex,Video Bokep, Klip Lucah,Gambar Bogel,Pict Lucah, Melayu Bogel, Kisah Lucah,

Cerita lucah ini berdasarkan pengalaman aku di Singapura ketika aku
kerja. Nama aku Jerdi. Aku mempunyai seorang setiausaha dan dua orang
kerani akaun dan audit. Setiausahaku , Elna seorang awek yg seksi dan
manja. Litna, kerani akaun merangkap Personal Assistant merupakan awek
pendiam dan suka menyendiri manakala Lisma kerani audit dan data pula
seorang yg happy go lucky dan kelakar.

Oleh kerna die nie masih
bujang lagie , die pun menyewa satu rumah kondo. Aku biasa jg singgah di
kondo mereka lepas hantar die balik. yg aku peliknya mereka susah
berpisah.

Kalau aku out station bersama mereka , taknak asing
bilik hotel macam kat Ipoh dulu. Satu hari masa tue aku balik lewat.
Office lengang sebab tinggal kami berempat. Ye lah , tumpang kereta aku
pastu kerja kalau aku bagi , hamik kau bersusun file atas meja.

Masa
aku tengah syok buat kerja , aku perhati kat luar. diaorang berkumpul
dekat depan komputer. Macam rancak saja berborak. Aku biarkanlah. Lepas
lima minit die masuk bilik tamu.

Aku musykil lah. Aku pun pergi
kat komputer tadi dan check apa yg die buat Pergh gambar nude budak
wanita lesbian. Aku syak die nii lesbians so aku pun pergi masuk bilik
aku dan memecah masuk kamera tersembunyi bilik tamu.

Memula tue
memangg die tak buat apa ¡Vapa. Lepas lima minit mula lah berborak pasal
gambar yg die tengok tadi. Saiz bra , payudara , underwear dan potongan
badan , semua dibincangkan.

Aku makin syok mendengarnya. Tetiba
Elna mencelah , ” Alah korang nie cakap saja lebih , besar lah tajamlah ,
aku pun blh cakap “. Litna membalas , ” Eh , tak percaya pulak. Takkan
aku ingin tipu “.

Lisma yg diam tadi bersuara ” Kalau kau tak
percaya ingin buat macammana ? “. ” Tunjukkan lah kat aku kalau ye pun ”
, kata Elna. ” Ish , seganlah ” , balas Litna.

” Apa ingin segan
bukan ada orang lain pun , kami bertiga saja ” , celah Lisma. ” Kalau
korang segan biar aku yg mulakan ” , kata Elna.

Elna mula
menanggalkan baju dan melucutkan kainnya. Kini diaorang cume bercoli dan
berseluar dlam jer. Litna dan Lisma terlopong , begituu jg dng aku. Ada
cutting baik lah Elna nii.

36 c , 26 , 36. tetek besar , pinggang
ramping , jubur lebar. Peh. ” Korang lak ” , kata Elna. ” Kau la dulu
Lisma ” , kata Litna.

” Hm yelah ” , balas Lisma. Lisma mula
berdiri dan menanggalkan baju dan kainnya. Selambak payudara diaorang ,
sama saiz macam Elna. cuma Lisma nie putih sikit dari Elna.

Yangg
menariknya potongan badan Lisma nie ala ala Demi Moore yg gebu tuu. ”
Litna , apa lg. Cepatlah ” , kata Elna. ” Malulah ” , balasnya. ” Apa
nii tak aci lah ! kami dahh separuh bogel nie ! ” , celah Lisma pula.

Litna
diam aja. Elna dan Lisma berpandangan. Lalu mereka menyerbu Litna dan
menanggalkan butang bajunya. Kain skirt dilucutkan. Litna meronta ronta
lalu didirikan. ” Ha , kan sama skang ” , kata Lisma.

Tiba tiba
bra Elna terlucut. Terserlahlah dua gunungnya yg tajam tue. Elna buat
dek jer. ” Ehh tajamnya payudara kau Elna ” , kata Lisma. ” Tengok orang
lah. Tapi kalau ko ingin macam nie jg aku blh ajarkan ” , balas Elna.

”
Macammana ? ” , tanya Litna yg mula tertarik dng payudara Elna. ”
Korang tanggalkan bra dan seluar dlam skang ” , balas Elna. Kini
semuanya membogelkan diri.

Elna mula menyuruh Lisma dan Litna
meniru apa yg dilakukannya. Lalu Elna mula memegang kedua dua payudara
nya dan meramas perlahan. Lisma menurut lalu sesi meramas payudara
bermula. Litna diam jer.

” Eh Litna , buatlah. Kata ingin payudara
tajam ? ” , kata Lisma. ” Litna tak reti lah ramas ” ” Buat macam uli
telung aje la ” , kata Elna.

” bnr , Litna tak reti ” , balas
Litna. ” Okay , Litna baring atas karpet” Elna buatkan. Litna terus
merebahkan badan di atas karpet. Aku makin ghairah.

Kote ku
menegang 90 . Aku dahh bogel dari tadi. Siap rakam lagie tue dlam hard
disk aku. Mana tau blh buat koleksi. Heheh. Elna mula mencangkung di
atas muka Litna.

Maknanya Litna kini menatap free pepek Elna. Elna
pulak mula meramas payudara Litna yg gebu tue. ” Hm , sedap pulak bila
kena urut ngann ko nie Elna. Wehh pepek kau takde bulu ke ? ” ” Lahai ,
nie aku urut sikit saja. pepek aku cukur la bulu. Nanti laki taknak kat
kami tau ” , kata Elna.

Bnr tue. ” Lisma , meh la duduk sini ” ,
kata Elna lg. Kini Lisma duduk di tepi Litna dan masih meramas payudara
nya. Litna mula mengereang. Elna makin galak meramas payudara Litna.

”
Ah , kenapa sedap nii ! Siscan. erghghh ! ” , Litna mengerang. Litna
terkepit kepit. tetek nya menegang dan meninggi. Macam belon. Besar lah
juga. Lisma pulak dahh pejamkan mata.

Sst , Ssst , itu saja yg
keluar dari mulut Lisma. Elna mula bertukar posisi. ” Ha Litna ,
cukuplah tue , ko urut aku la pulak. Duduk macam aku duduk tadi , ” kata
Elna.

Litna bangun lalu tempatnya di ambil oleh Elna. Elna
berbaring lalu Litna mencangkung di atas muka Elna. Litna mula meramas
payudara Elna yg lembut macam span. Elna sdh berdesih dan mengerang
perlahan.

Aku nampak pepek Litna dahh berair. Elna mencapai
payudara Litna lalu meramasnya kembali. Litna makin mendesih manja.
Lisma pula dahh duduk mencangkuk di atas peha Elna. Tiba tiba Elna
merangkul pinggang Litna dan merapatkan mukanya ke pepek Litna.

Elna
menjilat pepek Litna lalu Litna tergeliat. ” Apa nii ? Elna. tanak la. ”
, kata Litna dlam suara yg perlahan. Elna buat tak peduli lalu
meneruskan jilatannya membuatkan Litna mengerang kegelian.

Cerita Sex Jubur Lebar Lesbian Gebu

Lidah
Elna dijolokkan ke dlam pepek Litna sehingga terangkat angkat jubur
Litna. Litna memejamkan mata menikmati jilatan Elna. Litna kian perlahan
mengurut payudara Elna. Lisma pula merenung pepek Elna yg sdh berair.

Lisma
mula gelisah. Elna masih menjilat dan menyedut pepek Litna yg kini
menikmati jilat Elna. Terangkat angkat jubur Litna. Menjerit dan
mengerang. Lisma pula memegang peha Elna lalu meniru jilatan Elna.

Elna
mengeliat dan terkepit kepit. Seketika kemudian dikangkangkan kakinya
lalu melipatkan ke belakang badan Lisma , seolah olah tak ingin Lisma
berhenti. Litna menjerit lalu klimaks. pepek nya masih menjadi mangsa
jilatan Elna.

Litna bangun lalu baring di bawah Lisma yg
mencangkung. Di lakukannya seperti apa yg Elna lakukan tadi kepada
Lisma. Lisma pula mendesih manja. Elna sdh memejamkan mata dan meramas
payudara nya sendiri.

Aku pulak dahh start melancap. Sedap wo
wayang free. 3 orang plak tue. Elna menggelupur lalu klimaks. Basah muka
Lisma. Litna pula semakin expert mengerjakan Lisma. Jilat , sedut dan
gigit.

Lisma klimaks ! Lalu Litna menyedut air pepek Lisma.
Semuanya terbaring. Nafas tak tentu hala , dada berombak ombak. tetek
semuanya tegang dan menggunung. ” Apa kami buat nii yer Elna ? ” , tanya
Lisma.

” Entah ! tiba tiba aku geram ngann pepek Litna , tembam.
Hihihihihihihi ” , gelak Elna manja. ” Eh , Litna rasa lain la , kami
buat apa nie. jadi lesbian pulak ! ” Aku masih merakam perbuatan mereka.

Mereka
saling menampar manja satu sama lain. Aku jadi tak tahan lalu dng
berbogel aku berlari ke bilik tamu yg tdk berkunci. dengaan selamba aku
masuk. Mereka terkejut. ” Aku dahh nampak semuanya , projek tak ajak aku
yer ? ” , kataku selamba gaban.

Kote ku yg tegak menjadi
perhatian mereka. ” Eeei malula ” , kata Litna. ” Hm dahh kantoi baru
malu , skang aku ingin korang puaskan aku pulak ! ” , kataku tegas.

Mereka
berpandangan. Litna diam membisu Elna dan Lisma berbisik. ” Ok , tapi
macammana ? ” , tanya Elna. ” Aku ingin romen dng korang semua satu satu
” , kataku lg.

” Eh mana blh ! ” , kata Litna. ” Litna , buat aja
lah kang habis kami ” , kata Lisma. Aku duduk di sofa. Elna , Litna dan
Lisma yg masih berbogel mengengsot ke arahku dan duduk di depanku.

”
Korang dahh basah kan ? Senang lah ingin romen. Kau dulu Litna mari
sini ” , kataku. Litna dng perlahan menghampiri aku. Aku mendudukkannya
di depan kote ku lalu menyuruhnya menghisap kote aku yg besar dan
panjang.

” Litna tak reti la Jerdi. ” , kata Litna manja. ” Buat
macam ko makan ais krim Conetto la Litna ” , celah Elna. ” Elna buat la
dulu , kataku ” Merah padam muka Elna tapi ingin tak ingin diaorang
datang jg dan mula memegang kote ku.

Tak cukup besar tangan
diaorang. ” Apalagi ? Jilatla , kata terer ” , kataku sinis. ” Hm , jgn
cabar ! ” , katanya lalu mula menjilat kepala kote ku.

” Litna dng
Lisma mari sini. Duduk sebelah aku ” , kataku. Litna dan Lisma duduk di
kiri dan kananku. Lalu aku meramas payudara mereka. Litna mula mendesih
lagie begituu jg dng Lisma.

Aku makin syok bila Elna menyedut
kote ku. dengaan ghairah sekali Elna menjilat , menyedut dan mengulum
kote ku sehingga ke pangkal. Aku dapat rasa anak tekaknya. Litna dan
Lisma tertarik lalu turut membantu Elna memuaskan aku.

Aku jadi
ghairah , dan mula menggigil. Terkeluar akhirnya suaraku mengerang. “Hm.
ingin lagie ke encik Jerdi? ” , tanya Elna. “Skang Elna , duduk atas
peha aku” , kataku.

Elna menurut. Aku mencapai bibirnya lalu
mencium Elna dng rakus. Elna membalas manja dan memegang leher aku.
Tangan aku menjalar mencari payudara nya lalu aku ramas ¡v ramas. Lisma
dan Litna melebarkan kangkangan kaki aku.
Cerita lucah Jubur Lebar Lesbian Gebu

Lisma
mengulum kote ku manakala Litna mengerjakan pepek Lisma. Elna mengerang
bila aku menggigit lehernya. ” Argh. Jerdi. Buatlah kat pepek I. ” ,
manja suara Elna bila ghairah.
Aku menyuruh mereka semua berhenti. ”
Skang semua baring. Kangkang lebar lebar. Elna , korang kerjakan Lisma.
I ingin kerjakan Litna ” , kataku. ” Okay ” , balasnya.
Sebenarnya
aku geram kat pepek Litna yg tembam dan merah. Pastu kalau ingin
diikutkan payudara Litna lagie besar dan putting diaorang warna merah.
dahh tue gebu , putih melepak.
Pinggang ramping , Bibir diaorang
mungkil , kecik saja ! Aku nengok Litna dahh kuyu saja tunggu aku
bertindak. ” Jerdi , cepatlah. Litna dahh tak tahan nii. Hm ” , Litna
merengek lg.
” Wait for it , honey. korang`ll get what that korang
desire. My kote is here ” , kataku smbil menggesel geselkan kepala kote
ku dng alur pepek Litna.
” Ah !. quick honey ! I can not wait ! ” ,
rengek Litna lg. Aku tersenyum. Hebat jg Litna nii. dlam diam diam jer
kuat sex. Maybe takde orang explorekan.
Skang aku la bagi explore.
Aku mula berkucup bibir dng Litna. Litna galak menyedut dan menjolok
lidahnya. Aku sedaya upaya mengkontrol macho. Ye lah. Aku ingin bagi
diaorang terkapai kapai.
Sambill tue tangan aku merayap ke seluruh
tubuh Litna yg halus mulus putih gebu ! Geram aku. Aku ramas kat semua
yg blh. Hatta pinggang diaorang aku ramas sampai mengeliat Litna aku
kerjakan.
Gunung Litna yg tegang mengasak dadaku. Putingnya
dilagakan dng putingku. Aku terus meramas payudara Litna dng rakus.
Putingnya aku gentel sementara aku mengomol lehernya yg masih berbau
haruman Angel Dior.
Aku gigit gigit di tempat sensitif hingga Litna
pula membalas di tengkuk dan leherku. Litna mendesah manja bila aku
mengulum cuping telinganya. ” Ah ! Hm Jerdi ! ” Bibirku menjalar lagie
ke pangkal dadanya.

Kucupan demi ciuman bersilih ganti. Aku
ukirkan satu lovebite di atas payudara kirinya. Litna mengeliat lg. Aku
cium , lalu aku hisap putting payudara kiri Litna. sambil itu aku lihat
Lisma dan Elna di posisi 69.

Elna dan Lisma saling mengasak habis
habisan. tetek Litna mengeras dan makin membulat. Aku mengusap dan
meramas smbil putingnya menjadi mangsa bibirku kiri dan kanan. Litna tak
tentu arah.

Mendesah , mengerang , sesekali menjerit manja.
Adakala rambutku ditarik tarik. Agak lama kemudian aku merayap pula ke
pusatnya. Aku jilat lubang pusatnya lalu Litna menggigil. Mengeliat
lagie sekali.

Aku dahh tercium bau air wanita. Lantas aku tak
sabar. Terus aku jilat dari pangkal peha Litna hingga ke atas pepek nya.
Aku berhenti seketika. Litna memandangku sayu. Lalu aku mula menjilat
alur pepek Litna dari atas hingga ke pangkal lubang jubur.

Pada
mulanya Litna releks menikmatinya. Bila aku jilat tiga kali , Litna dahh
kepit kepala aku. Naik lemas dibuatnya , tapi aku kuakkan balik
pehanya. Aku jilat lagie smbil tanganku meramas putting payudara nya.

Lidahku
mula menjolok ke dlam. Hujung lidahku bermain main dng akurnya. Litna
kembali mendesah dan merengek manja. Suaranya membuat aku tak tahan. Aku
kuakkan lubang pepek Litna yg mula basah kembali.

Aku gali
kembali dng lidah dan alur Litna terbuka luas. Jariku dijolok untukk aku
cari punat suis utama Litna. Jumpa. Gentel lah , apa lg. Gentel punya
gentel sampai terangkat jubur Litna.

Sesekali dikepit kepalaku.
Sesekali dikangkang kembali. Aku hisap kedua dua kelentit Litna sampai
Litna menjerit laju menggelupur. ” Arghhkhkh. Jerdi. ” Litna klimaks.
Lencun pepek nya. Aku hisap keseluruhan pepek nya sampai Litna terkejang
kejang dan menarik rambutku dng kuat.

Kini Litna merayu aku
memulakan aksi. ” Jerdi pls masukkan. I tak tahan. hm arkh gr !. ” ”
kami 69 dulu sayang. ” Aku bertukar posisi. Litna rakus mengulum kote
ku.

Sedutan dan jilatannya membuat aku geram. Ganas jg Litna nii.
Aku kerjakan pepek Litna sampai Litna klimaks kali kedua. Basah muka
aku. Payau la pulak. Hehehe. Aku dapati Litna dahh berhenti mengulum
kote ku.

Lalu aku bangun dan mengangkangkan kaki Litna. Litna
memegang kote ku lalu dihalakan ke pepek nya. Aku mainkan kepala kote ku
di alur pepek nya. Litna merengek rengek. ” Pls Jerdi. cepatlah ! Litna
tak tahan. ” , rengeknya.

” Okay sayang , kami buat slow slow yer
? ” , kataku smbil mengucup kening dan bibirnya. Aku calit air pepek
Litna sikit pada kening kirinya. Itu petua orang tua tua.

Bagi
tahan lama. Aku kangkangkan kaki Litna seluas yg blh. Pinggang Litna aku
rangkul. dengaan perlahan aku menjolok masuk kote ku ke pepek Litna yg
hangat. Mula ketat. Litna terkemut kemut.

Aku cium bibir Litna dan
gentel payudara nya. Aku jolok lg. ” Ah Jerdi sakit ” , keluh Litna. ”
Kejap saja sakit , lepas tue seronok. ingin seronok tak ? ” , pujukku.

”
ingin ” , balasnya. ” Tahan sikit yer sayang ” , kataku smbil mengucup
bibirnya. Aku jolok lagie smbil meneruskan ciuman. Aku pegang peha
Litna. Aku lihat mata Litna semakin kuyu dan bersinar.

Tangannya
memegang pinggangku. ” Jerdi ingin masuk nie , tahan yer ? ” ” Hm
masuklah sayang ” Satu , dua. Tiga ! Plops. ” Jerdi sakit. ” , jerit
Litna smbil tangannya menolak pinggangku.

Aku kucuk bibirnya dan
mengulum lidahnya. tetek nya ku ramas lg. kote ku dahh masuk habis.
Menderita kejap kote aku kena kemut dng pepek Litna yg sempit. Peh.
Perahan santan la pulak.

Litna mula membalas ciuman dan menghisap
lidahku. dahh sedap agaknya. Litna kembali memegang pinggangku. Aku mula
mendayung perlahan. Litna mula membalas dng menghayun jubur nya ke kiri
dan ke kanan.

” Sedap sayang ? ” ” Hm dlam lagie Jerdi. Ah !. Hm
!. Erk. ” Aku mendayung sedalam yg blh. Litna membalas dan mengikut
hayunanku. Aku rasa syok bila Litna kemut.

Ketat ! Best gila kena
perah. Sementara tue Elna dan Lisma masih dlam posisi 69. Terkangkang
kangkang masing masing. Sampai sofa pun kena tendang. Ganasnya. ” Erkh
Jerdi. Uh. Ah Jerdi. Honey. harderr. pls harder ” ” Ahh. hm okay sayang.
” Aku mula melajukan hayunan.

Berdetap detap. Litna mengangkang
luas dan mengepit kakinya pada pinggangku. Tak tergambar syoknya. Litna
mencakar perlahan badanku. Aku tekan gear 5. Kusut karpet aku kerjakan.
Litna meraung kesedapan. Litna cume mampu menggeleng kepala ke kiri dan
ke kanan , menikmati tujahan kote ku.

Pepek Litna memangg ada
umphh. ” Ah ! Ah ! Jerdi sedapnya ! laju lagie honey !. Laju !. Jerdi Ah
!. Ah !. Uh !. Ergh ” ” Uh Uh Uh ” Aku perlahankan hayunan.

Perlahan
lahan aku keluarkan kote dari pepek Litna. Litna macam tak mengizinkan.
Dikemutnya sekuat hati. jubur nya mengikut arah kote ku. ” Tukar posisi
sayang ” , kataku. ” Owh ” Aku menonggengkan Litna di sofa.

Jubur
Litna mengancam habis. Aku lepuk perlahan. Litna tergelak manja. ”
Apela Jerdi nii , nakal. ” Aku mula memasukkan kote ku ke pepek Litna.
Perlahan lahan aku hayunkan kote ku.

Litna mengikut hayunan dng
menggerakkan jubur nya ke kiri dan ke kanan. Merengek lg. Aku terus
lajukan hayunan. Litna terkapai kapai. Menjerit dan mengerang. Bingit
bilik tamu. Elna dan Lisma sedangg memuaskan nafsu masing masing.

Berdetap
detap bunyi lagaan pangkal ari ari aku dng jubur Litna. Sesekali aku
ramas ramas payudara Litna yg dahh macam belon. ” Ah Ah Jerdi sedapnya
laju lagie sayang. Laju. Jerdi Ah. Ah. Uh Ergh. Erkh Jerdi !. Uh !. owhh
Jerdi. Honey. harderr. pls harder ! Suck me harder ” Lama dlam posisi
doggy aku berhenti.

Aku kembali baringkan Litna tapi kini aku
alaskan jubur nya dng bantal sofa. Tinggi sikit baru dlam. Litna pegang
kote aku. Senyumannya menggambarkan nafsu seks nya yg inginkan lebih.
Aku terkam bibirnya dan aku hisap lg.
Litna mencari kote ku lalu
diarahkan ke pepek nya. Expert pulak dahh jubur nya bergoyang. Litna
merangkul pinggangku lalu menarik rapat ke pepek nya. Tembus. ” Ah. ” ”
Litna nie nakal la ” ” Hihihihi. ” , manjanya diaorang gelak, lalu
goyang jubur nya.

Aku kembali mengangkangkan kakinya. Kali nie aku
ingin kerjakan btl btl biar diaorang lemas. ” Okay sayang. Kali nie
Jerdi tak kasi can. Terimalah Tujahan Jerdi ” ” Cepatlah , Litna dahh
lama menanti ” Aku cubit manja peha Litna.

Litna senyum dan
menjilat bibirnya. Aku mula menghayun perlahan sedalam yg blh. Litna
terdiam memejamkan mata. Kemudian aku lajukan hayunan sedalam yg blh.
Litna dahh menjerit. ” Ah ! Ah ! Jerdi sedap nya ! fuck !. fuck me
faster !. agh !. ough !. uhmm. uhmm. owhh Jerdi. sayang fuck me, fuck my
pussy. harder. pls harder ! Suck me harderr ” Litna melolong kesedapan.

Aku
tukar gear 6 pulak. Litna semakin mengemut dan akhirnya. ” argh Jerdi I
am cumming ” Litna terkepit kepit. Sejurus tue , aku rasakan air Litna
memancut, Panasnya.

” Ah ! Jerdi sedapnya. argh Jerdi I am cumming
” Mendengar raungan Litna , aku akhirnya terpancut jg. ” argh sayang
abang datang ! ” Aku tertiarap di atas badan Litna.

Terdengar
degup jantung Litna yg laju. Dadanya bergelora kepuasan. kote ku masih
di dlam pepek nya. Litna membuka mata dng sebuah senyuman dan ciuman. ”
korang hebat lah Jerdi tak terkejar I ” ” korang pun Litna, Ketat btl
nii lah first time I buat sex tau ? ” ” Hm I love korang , Jerdi. ” ” Me
too. ” Lisma dan Elna dahh lama karam.

Terlelap sebelah kitorang.
Litna mengomol aku lg. dlam sepuluh minit kami berkucupan. Litna
bagaikan tak nak berpisah dng aku. ” kami kahwin yer Litna ?

Post Tags:

Category: Cerita Seks Melayu Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related video