Kisah Seks Malam Pengantin Puki Dara

Video Rate:
0 / 5 ( 0votes )
95 views

LucahMelayu | Fantasy Sex Melayu – Kisah Seks Malam Pengantin Puki Dara. Video Lucah,Video Sex,Melayu Sex,Video Bokep, Klip Lucah,Gambar Bogel,Pict Lucah, Melayu Bogel, Kisah Lucah,

Namaku Arni dah berumah tangga dan saya bahagia dngan kehidupanku
sekarang walaupun tidak sepenuhnya bagai yanng pernah saya impikan
sewatu zaman remajaku dulu..

saya tergolong dalam profesion yanng
agak berpengaruh jg di negara kita ini dan punya cukup segalanya untuk
bersyukur dngan kehidupan yanng saya alami kini. Suamiku seorang yanng
sangat penyayang terhadap diriku serta anak-anak kami yanng dah mula
bersusun, mungkin kerana sifatnya sebagai seorang pendidik yanng berjiwa
halus serta cukup memahami kehendak orang lain malah selama kami
berkahwin belum sekalipun ia meninggikan suaranya terhadapku namun apa
yanng salah ditegurnya dngan cukup berhemah.

saya terkadang
menangis kerana cukup malu bila berdepan dengannya berbanding dngan
diriku yanng lebih kumal dan selekeh (dalam kerja-kerja mengurus
rumahtangga). Perkahwinan kami bukanlah atas dasar cinta atau pandang
pertama namun lebih kepada pertemuan jodoh yanng diaturkan oleh pihak
keluarga.

Sungguhpun semasa saya di kolej (la nie dah jadi
universiti) dulu saya mempunyai seorang kekasih (masih di tahap
intermediate – belum sampai tenggek menenggek) dan menurut katanya ia jg
mempunyai kekasih hati (belajar di u yanng berlainan).

Sedang
saya hanyut berkasih sayang tiba-tiba sahaja saya dikejutkan dngan
berita ada orang masuk meminang mulanya saya menyangkakan kekasihku
yanng meminang namun bila saya check semula rupanya orang lain yanng
saya tak kenal langsung.

saya memberontak tak mahu menerima
pinangan berkenaan dngan berhujah menentangnya daripada orangtuaku.
Mereka jg sebenarnya lebih merestui hubunganku dngan kekasihku itu namun
mereka tergamam dan tak dapat untuk berbuat apa-apa sebbab pinangan itu
datangnya daripada seorang yanng sangat-sangat disegani serta dihormati
dalam kampung kami.

saya membuat keputusan untuk bertemu dngan
pihak berkenaan untuk menjelaskan kedudukan sebenarnya diriku. Akhirmya
saya ditemukan dngan sipeminang (bukan suamiku namun datuk dan
neneknya), berderau darahku bila melihat pasangan tua berkenaan kerana
selama inipun saya sangat menghormati serta memuliakan mereka malah
setiap kali cuti panjang saya sering ke rumah mereka untuk belajar
pelbagai perkara termasuk masak memasak serta hal-hal agama.

Hatiku
cair bila mendengarkan suara datuk yanng begitu lembut meminta saya
menerima pinangannya, tunang saja bukan apa-apa lagi kalau ditakdirkan
tak jadi tak apalah kami tak marah pada Arni katanya lagi.

Masih
ada harapan kata hatiku, baiklah cuma tunang sahaja sebbab diri ini
belum memikirkan soal kahwin masih nak belajar lagi, eyalah kami akur
dngan pintaan Arni tambah mereka lagi.

Sebenarnya keluargaku serba
salah kalau menolak pinangan mereka ini sebbab apa kata orang kampung
nanti sebbab kalau orang lain kecik tapak tangan mesti nyiru yanng
ditadahkan memandangkan status serta nama baik famili mereka yanng
terkenal selama ini.

Mereka menunjukkan sekeping gambar seorang
jejaka yanng dari potretnya mmg cukup handsome sebbab mereka ini ada
kacukan darah Parsi menurut apa yanng saya ketahui tapi saya tak tahupun
datuk ada lagi anak yanng masih bujang saya mencelah; bukan anak namun
cucu kami yanng sesekali saja datang menjenguk sebbab tinggal dngan ibu
bapanya jauh di perantauan apa yanng saya tahu ia kini bertugas sebagai
seorang pendidik.

Patutlah saya tak kenal sebbab bukan besar di
kampung kami. Malam itu tersarunglah cincin intan berbatu lima di jari
manisku tanda ikatan pertunangan telah terjalin dan pinangan telah
diterima dngan rasminya.

Apa yanng jelas soal hari langsung tidak
boleh dibangkitkan sama sekali itu adalah hak saya untuk menentukannya.
saya kembali ke kolej dngan hati yanng gusar apatah lagi bila kekasihku
melihat cincin intan di jari manisku habis bungkam hatinya, saya sebak
lalu mencabut cincin berkenaan dan membuangnya namun kekasihku mengambil
semula serta menyarungkan kembali di jariku.

Jangan bertindak
keterlaluan kelak memalukan famili sendiri katanya bukankah masih ada
hari esok buat kita katanya memujuk sambil meramas-ramas tanganku. Masa
terus berlalu dan saya dahpun menamatkan pengajianku di kolej serta
cukup bernasib baik dapat menyambung pengajian peringkat ijazah di salah
sebuah universiti begitu jg dngan kekasihku kami sama-sama diterima
masuk jadi harapan untuk bersama kian menggunung.

Berbalik kepada
tunangku kami tak pernah bersua atau bertegur sapa dan selalu
mengelakkan diri daripada bertemu, setiap kali die ada di kampung saya
tak akan balik, pernah sekali die mengutus warkah kepadaku tapi ku balas
dngan bahasa yanng agak keras walaupun tutur bahasanya boleh mencairkan
hati mana-mana perempuan yanng menatap warkah berkenaan.

Pengajianku
di universiti akan mengambil tempoh tiga ke empat tahun jadi adakah die
sanggup menanti begitu lama hingga lebih lima tahun nanti sedangkan
usia pertunangan kami telah melampaui tiga tahun.

Harapanku
biarlah die yanng memutuskan ikatan pertunangan dan tiada siapa yanng
akan menyalahkan keluargaku nanti. Satu hari saya menerima telefon dari
seorang lelaki yanng mahukan saya berjumpa dengannya di dewan asrama die
sah tunangku bila masa die datang ke kl akupun tak pasti.

saya
panik peluh membasahi tubuhku tak tahu nak buat apa last-last saya
meminta room mate turun berjumpa dengannya menyampaikan sekeping nota
ringkas. Ia membacanya, mengucap terima kasih lantas berlalu.

Apa
yanng ku tulis hanyalah helah untuk tidak berjumpa dengannya namun
terpaksa jg bertemu dengannya esok hari. mate aku melompat naik dngan
liuk-lintuknya fulamak kalau itulah tunangku katanya bagi dirinya no
second tought zap terus jadi dan tambahnya lagi kalau saya tak mahu
boleh rekomenkan dirinya naik jeles pulak saya die yanng lebih-lebih.

Esoknya
bila saya turun die dah menanti, terpaku jg saya bila melihatnya itulah
kali pertama kami bertemu pandang die tersenyum mmg handsome, kacak dan
tinggi lampai orangnya.

Boleh cair hati melihatnya, die meminta
saya mengikutnya dgn menaiki keretanya ada hal sikit nak diperkatakan,
saya memandang room mate pohon kepastian dan terus sahaja angguk kepala
tanda tiada bantahan.

saya tak dapat lari lagi lalu melangkah
masuk ke tempat duduk di sebelah driver dan kereta terus berlalu
membelah kota. Rupanya kami berpergian ke sebuah lagi kampus universiti
di pinggir kota dan stelah mencari tempat yanng agak sunyi kamipun
mengambil tempat duduk.

Cerita Sex Kisah Seks Malam Pengantin Puki Dara

Agak
lama jg untuk memecahkan kebuntuan kerana tiada seoranpun yanng mahu
membuka mulut last-last saya give-up sebbab lagi lama lagi lambat saya
balik nanti. saya terus bertanya perlu apa die mahu bertemu denganku
sebbab mengikut syarat yanng ku berikan kepada datuknya.

stop die
memotong I undersatand fully understand sebbab itulah die mahu bertemu
denganku. Akhirnya saya berterus terang mengatakan yanng saya dah ada
pilihan hati sendiri tapi tak mampu nak tolak pinangan datuknya well
indeed kita kena cari jalan keluar supaya semua orang puas hati, by the
way die sambung belajar kat universiti berkenaan sebbab boring jg tunang
lama-lama dan seperti saya die jg tak mampu nak kata tidak kepada
datuknya.

Akhirnya kami mengambil kata putus untuk sama-sama
membentangkan perkara ini kepada keluarga masing-masing dan kalau perlu
kami akan bersemuka dgn mereka. Kembang rasanya hatiku bila melihat
peluang untuk bersama kekasihku kini terbuka luas.

saya
memberitahu familiku yanng kami akan balik hujung minggu nanti dan die
jg turut menyampaikan berita itu kepada datuk dan neneknya. Kami kembali
ke kampungku bersama dan disepanjang perjalanan kami rancak berbual
mengenai bidang pengajian masing-masing tanpa sedikitpun menceritakan
hal pertunangan kami.

Bila sahaja kereta memasukki halaman rumahku
kami agak terkejut kerana orang agak ramai gaya seperti ada kenduri di
rumahku mungkin jg majlis kenduri bacaan Yassin malam nanti bisik
hatiku.

Sebaik turun saya disambut oleh neneknya dipeluk cium dan
dipimpin naik ke atas rumah, saya masih termangu-mangu tak tahu apa
yanng terjadi sebenarnya, tak lama ibu memanggilku serta meminta saya
cepat bersiap kerana mak andam dah lama menanti takut tak sempat nanti
katanya.

saya meluru keluar lalu bertanya sapa yanng nak kawin nie
sambil air mataku dah merembas keluar membasahi pipiku, ibuku terkejut
malah seluruh ahli keluarga tergamam ehh bukankah engkau sendiri yanng
mahukan begitu jawab ibuku saya membantah bila pulak saya kata begitu,
itu hari tu yanng beri tahu nak balik bersama dengannya? Soal ibuku
semula.

saya dah naik angin lalu terus menyerang tunangku
mengatakan die cuba perangkap saya dgn cara ini habis bajunya koyak bila
saya menyentapnya dgn kuat, pihak famili menyabarkan saya malah datuk
dan neneknya jg turut panik.

Perlahan-lahan die mendekati diriku
lalu berkata demi Allah die tidak berbuat demikian tapi mungkin berita
kita balik bersama telah disalah anggap oleh famili kita, jadilah orang
terdidik terpelajar sahaja belum mencukupi tambahnya lagi.

Barulah
kami ketahui rupanya berita kami balik bersama telah disambut dgn rasa
gembira oleh datuk dan neneknya terus sahaja menghubungi kedua orang
tuanya yanng baru sampai dari perantauan pagi tadi untuk sama-sama
menumpang gembira.

Neneknya beranggapan kalau saya tak mahu
menerima tunangku masakan saya sanggup balik ke kampung berdua dengannya
sedangkan selama ini bersua mukapun saya tak hingin. Datuk dan neneknya
bersyukur kerana doa mereka dimakbulkan jg dan terlanjur mereka dah tua
eloklah kalau malam itu kami dinikahkan dulu sementara mencari waktu
yanng sesuai untuk hari langsungnya nanti.

Barulah saya sedar bila
saya memberitahu famili akan balik bersama tunangku telah
disalahertikan oleh semua pihak kerana selama ini saya mengelak berjumpa
dengannya dan akhirnya saya sendiri yanng terjerat.

saya masih
membantah, sekali lagi die menyelamatkan keadaan datang berbisik
kepadaku kita ikutkan sahaja sebbab tak baik membatalkan majlis yanng
sudah hampir bermula, die berjanji tidak akan menyentuh saya walaupun
sudah bernikah dan kalau perlu die akan menceraikan saya jika itu yanng
saya mahukan.

Akhirnya kami dinikahkan pada malam itu dan sekali
lagi jari manisku disarungkan dgn cicncin berlian berbatu tunggal agak
besar, neneknya meneteskan air mata kegembiraan. Kami ditinggalkan
berdua oleh semua orang untuk memberi peluang kepada pengantin baru tapi
apa yanng berlaku adalah jiwaku berperang, Ammar (bukan nama sebenar
but nama itu saya senonimkan dgn the world great lovers) memegang bahuku
mengangkat daguku yanng berjuraian dgn air mata, menyekanya dgn
jari-jarinya lalu mengucup dahiku.

saya terimamu sebagai biniku
walaupun hanye untuk semalam sahaja tanpa mengujiskan walau sedikitpun
perhiasan dirimu cuma pintaku izinkanlah saya mengucup bibirmu sebagai
tanda kenangan yanng kita pernah menjadi suami bini katanya sayu.
Cerita lucah Kisah Seks Malam Pengantin Puki Dara

saya
merelakan Ammar mengucup bibirku panas terasa bila sahaja die mengucup
bibirku maklumlah itu kali pertama bibirku disentuh oleh lelaki, die
mengucapkan terima kasih dan terus berlalu, malam itu die tidur di rumah
datuknya dan saya dibuai keresahan sehingga pagi.
Esoknya pihak
keluarga telah memutuskan agar hari langsung di adakan seminggu selepas
Aidilfitri nanti kerana mereka tak tahu apa rancangan sebenar kami.
Semasa balik ke kl saya bungkam tak tahu apa nak cakap tambahan hari
langsung dah tak lama lagi lepas nie puasa lepas tu raya dan.
Ammar
berjanji akan mencari jalan keluar malah katanya die sendiri akan
membawa saya menikah nanti sebaik sahaja habis edah tapi die meminta
saya memikirkannya sambil berdoa banyak-banyak mohon petunjuk Allah.
saya menangis sepuasnya di bahu kekasihku sambil menceritakan apa yanng
dah terjadi yanng pada mulanya die agak sangsi tapi bila bertemu dgn
Ammar tak lama selepas itu barulah die faham akan perancangan kami.
Bak kata orang kita hanye mampu merancang namun perancangan Allah
mengatasi segalanya. Selepas itu kekasihku dah agak jarang mahu berjumpa
denganku tak manis katanya sebbab saya dalam apa jua keadaan adalah
bini orang terlalu bersalah rasanya berdua-duaan dgn bini orang tanpa
pengetahuan suaminya.
Ammar jg tidak menghubungi saya sebbab he got
to settle his own problem barangkali. Akhirnya bila hampir sampai hari
langsung kami, kekasihku datang membawa hadiah. inilah sahaja yanng
mampu saya berikan seikhlasnya kau kawinlah dengannya tak baik meyeksa
banyak orang dgn percintaan kita cuma kenanglah daku sekali sekala dalam
doamu mana tahu kita bisa bertemu lagi kemudian hari.
Jangan sedih
tapi bergembiralah. saya menangis sepuasnya sambil memeluknya saya
merayu ambillah apa sahaja yanng ada pada diriku saya merelakannya malah
saya mahu die memuaskan nafsunya, tebuklah saya dulu sebelum die sambil
tanganku meraba-raba kangkangnya dgn harapan penis nya mahu keras saya
dah nekad malam itu.
Walaupun saya dapat merasakan penis nya mula
mengeras tapi kekasihku menolak tubuhku perlahan-lahan bukan saya tak
mahu dan bukan saya tak sudi, saya tak mampu menanggung dosanya nanti
lebih baik saya melanggan pelacur daripada bermukah dgn bini orang
tambahnya, cuma sebelum berpisah buat kali terakhir kekasihku hanye
memegang jari manisku lalu mengucupnya.

Kesian die bertahun-tahun
bercinta hanye itu yanng die dapat namun itulah lelaki sejati sebbab itu
saya masih menghormatinya sehingga kini malah saya menceritakan kepada
Ammar perilaku kekasihku itu.

Ammar kata andai kata die diberi
peluang sekali lagi die akan cepat-cepat kawin lain agar kami tidak
dijodohkan dan saya dapat bersamanya. Malam persandingan kami meriah
semuanya gembira hanye saya dan Ammar sahaja yanng memendam rasa tapi
kekasihku telah bertemu dengannya dan mohon maaf kerana tidak dapat
melunaskan perancangan kami disebabkan terlalu banyak orang yanng akan
menderita nanti biarlah die tanggung seorang.

Setelah larut malam
barulah Ammar masuk ke bilik bila dilihatnya saya masih belum tidur die
memberi salam lalu ku jawab sambil mencium tangannya. saya masih
berpakaian pengantin tapi Ammar dah bersalin baju lain panas katanya.

Ammar
merapati diriku memegang bahuku, mengangkat daguku lalu mengucup
bibirku, saya terus menyembam muka ke bahunya dan menangis sambil
berbisik Ammar saya pasrah menjadi binimu lakukanlah kewajipanmu dan
seandainya kau bosan nanti buanglah saya ke tempat yanng sebaiknya.

Ammar
mengesat air mataku udah jangan nangis lagi nanti bila pulak kita nak
merasa madu malam pengantin kita nie katanya melawak. saya terus berdiri
dalam bilik yanng begitu terang kerana saya mahu Ammar melihat semuanya
milikku untuk memastikan bahawa saya masih suci belum ada yanng luak
pada diriku.

saya membuka pakaian satu persatu dan sedikit demi
sedikit anggota tubuhku terdedah bahagian dadaku kini hanye dibaluti
bra, saya beralih kepada kain menanggalkannya lalu terus menjatuhkan
kain dalam tinggal hanye panties berwarna putih yanng menutupi puki ku
yanng telah licin ku cukur tanpa sehelai bulupun yanng tinggal.

saya
terhenti tak dapat meneruskan membuka cangkuk bra kerana tak mampu
menahan malu, Ammar bangun sambil menanggalkan pakaiannya hanye tinggal
brief sahaja yanng jelas kelihatan ada sesuatu yanng menonjol di situ.

die
melepaskan cangkuk bra sambil menarik braku keluar, terpancul sepasang
tetek yanng mengkar dgn aeriolanya berwarna kemerahan serta puting
payudara yanng masih kecil. saya dapat melihat dgn jelas tubuhku
menerusi cermin besar yanng terdapat dalam bilik peraduan kami itu.

Ammar
mengusap-ngusap manja tetek ku sambil memainkan puting payudara ku,
saya mendakapnya terus mencium bibirnya dan kali ini kami benar-benar
melakukan french kiss dgn lidah bertaupan menjelajah mulut ke mulut.

Nafsuku
yanng terpendam sekian lama melonjak dgn tiba-tiba seluruh tubuhku
terasa bahang, tanpa diminta saya melorotkan terus pantiesku dan
terserlahlah burit gebuku yanng ku jagai dan andami selama ini.

Mata
Ammar membulat melihatkan burit ku yanng sungguhpun kecil tapi tembam
menebeng dgn alur rekahannya berwarna pink serta sebutir mutiara
tersergam indah di puncak alur. Tanpa sehelai bulu lebih menjelaskan
segalanya milikku itu buat tatapan suamiku, saya nampak bonjolan di
seluar dalam Ammar kian membesar jelas nampak ia melintang.

Ammar
tak tahan lagi terus sahaja melucutkan briefnya dan kali ini saya pulak
yanng terbeliak biji mata kerana itulah kali pertama saya melihat batang
zakar yanng begitu besar, panjang dan tegar (walaupun saya pernah
nampak penis milik adik dan abangku namun tidak sebesar dan sepanjang
ini).

Batang zakar Ammar terhangguk-hangguk dan saya nampak ada
semacam air terkumpul di mulut kepala zakar nya. die menggesel-geselkan
kepala zakar nya di alur puki ku yanng dah mula berair saya terus
berbisik mampukah puki ku menahan kemasukan kemaluannya yanng besar dan
panjang tu.

Kita buat pelan-pelan tentu boleh katanya dan kami
perlahan-lahan merebahkan diri di atas tilam empok yanng pertama kali
digunakan itu. Kami berkucupan dgn penuh berahi habis satu badan saya
dikucup, jilat dan diusap oleh Ammar puting payudara ku menjadi sasaran
utama digentel dan dihisap semahunya dan entah berapa kali saya dah
klimaks saya tak pasti lagi, Ammar kemudiannya turun ke bawah pusatku
dimain-mainnya pelvisku serta merta saya merasa kegelian yanng amat
sangat kemudian jari-jarinya semakin ke bawah lagi lalu menyentuh biji
mutiaraku yanng kini dah tegak berdiri diulit-ulitnya biji berkenaan
hingga mataku naik buntang menahan rasa berahi yanng memuncak tiba-tiba
saya terasa jari-jarinya membuka kelopak bibir cipap ku yanng dah cukup
lencun, tahulah saya die meninjau kulipis daraku yanng masih intact
menegang di ruang dalam lubang burit ku.

Kisah Seks Malam Pengantin Puki Dara Kisah melayu lucah

Di
masa yanng sama jari-jariku secara spontan dah mengurut-ngurut batang
zakar nya sehingga tak muat tanganku menggenggamnya, Ammar terus
menyenbamkan mukanya di celah kangkangku menjilat seluruh kawasan burit
ku sambil lidahnya menyedut-nyedut biji kelentitku.

Terangkat-angkat
dubur ku menahan keberahian yanng amat tinggi ku alami ketika itu,
Ammar tak tunggu lama terus mengacukan kepala zakar nya ke alur burit ku
yanng merekah sambil menekan-nekan manja.

saya tersentak-sentak
bila saja kepala berkenaan cuba membuka rekahan burit ku sebbab terasa
begitu nyeri sekali. Perlahan-lahan dapat ku rasakan kepala zakar
suamiku berjaya membelah alur burit ku lalu masuk ke dalam hingga
menyentuh kulipis daraku, saya tersentak lalu menolak badan Ammar agar
tidak meneruskannya, ia akur lalu menarik keluar semula lantas
mengulit-ngulit sekali lagi kepala zakar nya ke biji kelentitku.

Bila
saya telah memberikan resopon semula sekali lagi Ammar menekan masuk
hingga ke kulipis daraku dan berhenti, die berbisik ke telingaku bila
die bilang satu. dua. tiga saya hendaklah mengangkat dubur ku ke atas
secepat mungkin saya hanye memberi isyarat ya kepadanya.

Sayang
kalau terasa sakit sayang tahan ye we got to do it anywhere tapi saya
tak tahu apa sebenarnya yanng bakal dilakukannya. Satu. dua. tiga saya
terus mengangkat dubur ku ke atas secepatnya dan Ammar dgn serta merta
menekan masuk batang zakar nya yanng dah cukup bersedia tu.

Aduh.
aduh. sakitnya. sakit Ammar saya menjerit sambil tanganku memeluk
badannya tidak membenarkannya bergerak baik ke depan mahupun ke
belakang. Batang zakar Ammar terbenam menerobos dalam lubang burit
daraku yanng kecil, perlahan-lahan die merebahkan saya semula
cepat-cepat saya memegang baki batang zakar nya supaya die tidak dapat
menekan masuk lebih dalam lagi.

Ammar membiarkan sahaja batangnya
yanng sekerat masuk tu terendam dalam puki ku yanng menyepit tidak
membenarkan ia bergerak lagi, perlahan-lahan dinding faraj ku memberi
ruang kepada bendasing yanng memasukinya dgn melonggarkan sepitannya dan
Ammar terus sahaja menarik keluar zakar nya namun sebaik sahaja sampai
ke hasyafahnya die menekan semula ke dalam dgn keras menyebabkan
kemasukan kali ini begitu jauh hingga mencecah batu merianku dan sekali
lagi saya menjerit sakit serta memaut pinggangnya.

Ammar menyorang
tarik perlahan-lahan dan tak lama terus mencabutnya keluar lalu
memegang batang zakar nya menghala ke mukaku, saya memejamkan mata
tiba-tiba saya merasa cecair panas tumpah ke mukaku bertalu-talu sambil
mendengar suamiku mendesis bagaikan ular tedung yanng sedang
mengembangkan kepalanya.
saya tak berani membuka mata kerana terasa
cecair berkenaan turut tumpah di kelopak mataku. Jari-jari Ammar
melumurkan cecair berkenaan ke seluruh mukaku dan kemudian terdengar
bukalah mata sayang everything will be ok, jangan basuh muka biar ia
kering dulu tambahnya lagi.

Ammar rebah di sisiku tak lama iapun
terlena, saya duduk memeriksa burit ku kelihatan ada sedikit darah
meleleh turun ke dubur ku lalu jatuh ke pelapik kain putih yanng
sememangnya diletakkan oleh mak andam.

saya menangis lagi tapi
bukanlah kerana sakit kerana mmg nyeri dan pedih masih terasa namun
disebabkan berakhirlah sudah zaman keperawananku yanng selama ini ku
jaga dan bercita-cita untuk ku abadikan kepada kekasihku namun takdir
tuhan menjadikannya milik Ammar suamiku pula.

saya melihat batang
zakar Ammar yanng dah mengecil turut diselaputi kesan-kesan darah, saya
memegangnya tetiba Ammar tersedar sambil tersenyum ia berkata tidurlah
dulu esok sahaja kita cuci sambil ia memelukku dan mencium dahiku dan
lagi satu simpan semula bulu puki biar lebat dan panjang yanng nie
sambil memegang puki ku macam anak-anak punya katanya lagi.

Semenjak
itu saya tak pernah lagi mencukur bulu burit ku sebbab suamiku cukup
suka dgn bulu burit yanng panjang dan lebat hanye sebelum bersalin
sahaja ia akan mencukurnya namun sebaik selepas itu akan ku biarkan
panjang semula.

Post Tags:

Category: Cerita Seks Melayu Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Related video