Makcik Blowjob Batang Gemuk | Melayu Cerita Lucah

Video Rate:
0 / 5 ( 0votes )
133 views

LucahMelayu | Fantasy Sex Melayu – Makcik Blowjob Batang Gemuk | Melayu Cerita Lucah. Video Lucah,Video Sex,Melayu Sex,Video Bokep, Klip Lucah,Gambar Bogel,Pict Lucah, Melayu Bogel, Kisah Lucah,

Satu hari Firrla kata familiy die ingin datang lawat dia. since saya
dok sorang and rumah saya kire besar gak, so die ingin tumpang rumah
saya.

Firrla daah tak der ayah. yanng datang mak dia, akak ipar
die dngan adik pompuan dia. abang tiri die tak datang sbb ada keje. 3
hari die dok rumah saya.

Tak der apa apa jadi. Hari keempat. pagi
tue die sepatutnye gi picnic, tapi bila saya bangun tengok die ada lagi.
saya tanya apasal. die kata tak sihat. so die tak jadi pergi.

Saya
suruh gak die pegi since kete sumer dahh sewa. ingin gi tempat tuh kene
drive sejam gak. saya bolehh jaga. die pun setuju. so tinggallah saya
ngann kat rumah Jam baru kol 9 pagi.

Masih dallam bilik. so saya
lepak la kat ruang tamu sorang sorang. tak lama lepas tue keluar. die
masih pakai baju tidur tapi muka and rambut die dahh basah.

Maybe
die dahh basuh muka and gosok gigi kot. saya kata kat die breakfast kat
atas meja kat dapur. masa saya tengok melangkah ke dapur tu. saya stim
gak coz baju tidur die nipis giler.

Bolehh nampak bra and seluar
dallam die yanng warna hitam. nih still mude gak lagi. baru 40 tahun.
die kawin masa umur 18 tahun. pastuh masa umur 27 tahun die dahh
menjanda.

Husband die meninggal sbb accident. body pun mengancam
lagi. figure die saya rasa 36-26-40. yanng best nye payudara die besar.
tiba-tiba saya rasa stim memikirkan pasal. and masa tuh le suara suara
sumbang yanng menyuruh saya ‘melakukannya’.

Cerita Sex Makcik Blowjob Batang Gemuk

Saya
pun fikir. bila lagi. nii le masanye. saya pun nekad. saya pergi
kedapur. saya tengok tengah sapu jem kat roti. die membelakangi saya.
slow slow saya pun rapat kat dia.

Saya pegang pinggang dia.
terkejut. die tanya apa saya buat nih. saya tak jawab. saya terus
mencium telinga dari belakang. cuba mengelak. tapi saya suruh die diam.
saya merapatkan badan saya ke badan.

Batang kote saya sekarang
berada bnr bnr kat celah jubur die yanng montok tu. cuba mengelak lagi.
die melarang saya. malu katanya. saya kata tak der apa yanng ingin
dimalukan.

‘makcik cantik’. kataku. tangan saya mula memeluknye
dari belakang. sebelah tangan saya letak kat atas dadanya. sebelah lagie
kat perutnye. saya mengusap usap lembut payudara. die sdh tak melarang
lagi.

Payudara nye dahh mula mengeras. memangg besar payudara.
batang kote saya semakin tegang and menikam luruh jubur nye. mulutku
semakin rancak mencium. pipi. telinga. mata. makin bernafsu. nafasnye
semakin kencang.

Sekali sekali die menggeselkan jubur nye ke
batang kote saya. saya rasa sedap and saya tau die pun nikmat sama.
Tangan kiriku mula turun ke celah kangkang anutie Cindy.
Cerita lucah Makcik Blowjob Batang Gemuk

Die
dahh basah. saya melurut lurut di situ. ini membuatkan makin seronok.
tangannye memegang tanganku and menyuruh saya meramas ramas dicelah
kangkangnye. tiba-tiba die berpusing mengadapku. kita bertentangan mata.
Saya dapat lihat dari pancaran matanya yanng die amat memerlukan
belaianku. and saya tak akan menghampakanya. saya muncium pipi nye.
turun ke bibirnye. dengaan rakus die mencium bibirku kembali.
Lidah
kita bertemu. saya menyedut lidahnye. die menyedut lidah saya. lama kita
berkeadaan begittu. dallam masa yanng sama tanganku sdh meramas ramas
buah dada nye yanng besar and sdh semakin tegang.

Makcik Blowjob Batang Gemuk

Kiri
and kanan bertukar ganti. mendengus kenikmatan. tangannye sdh berada di
batang kote saya and meramas ramas dari luar. saya mengangkat baju
tidur and menanggalkannye. cuma bra and seluar dallam nye jer yanng
menutupi badan.

Memanng menarik. bibir saya turun dari bibirnye.
ke leher and akhirnye singgah ke payudara makcik. saya menjilat and
menghisap. menggeliat kesedapan. tangannye semakin rancak menggosok
batang kote saya. tiba-tiba die berbisik padaku.

“not here”. and
makcik menunjuk kearah bilikku. saya pun mengangkat and kaki makcik
dililitkan di pinggangku. saya masih menjilat payudara nye. dallam bilik
saya merebahkan diatas katil. menelentang and saya baring disisinye.

Kita
kembali bersup lidah. tangan saya merayap and meramas ramas payudara
nye. and akhir sekali berhenti di celah kangkangnye. seluar dallam die
dahh basah kuyup. memangg jenis yanng banyakk air.

Lama saya
bermain di celah kangkang makcik. jari saya pusingkan dallam bentuk
bulatan diluar seluar dallam nye. kadang kadang saya menjolok sedikit.
tak berapa lama kemudian. mengepit kakinye and serentak dengaan itu
keluar air dari burit makcik.

Tercungap cungap kepenatan. saya pun
menanggalkan baju and seluar saya. batang kote saya yanng besar and
keras saya halakan ke mulut makcik. saya suruh die kulum. tapi die tak
ingin sbb tak biasa.

Saya suakan jugak k kat mulutnye. ingin tak
ingin die pun masukan batang kote saya dallam mulut makcik. memangg
makcik tak pandai blowjob. saya lak yanng kena ajar. susah makcik ingin
masukkan batang kote saya yanng gemuk tuh dallam mulut dia.

Tapi
lama lama die dahh makin pandai. atau makin syok. die jilat batang kote
saya turun naik. saya rasa nikmat yanng amat sangat. sambil makcik
blowjob. saya tanggalkan bra dia.

Sempat gak saya tengok size bra
die 36D. 15 minutes die blowjob batang kote saya. saya rasa ingin
pancut. saya tak bagi tau die tapi saya suruh die laju lagi.

And
bila saya pancut. saya sembur kat dallam mulut makcik. nampak macam
menggelabah semacam and cuba mengeluarkan batang kote saya dari mulut
dia. tapi saya tahan. saya suruh die telan sperma saya sbb saya tak suka
membezir.

Post Tags:

Category: Cerita Seks Melayu Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related video