Menggigit Manja Biji Kelentit Bini Sundal

Video Rate:
0 / 5 ( 0votes )
88 views

LucahMelayu | Fantasy Sex Melayu – Menggigit Manja Biji Kelentit Bini Sundal. Video Lucah,Video Sex,Melayu Sex,Video Bokep, Klip Lucah,Gambar Bogel,Pict Lucah, Melayu Bogel, Kisah Lucah,

Cerita seks tahun silamnya di uk bersama Tessa. Waktu itu husband Annisya, telah pun mendapat tawaran bekerja di uk. Mereka berdua melangsungkan perkahwinan beberapa minggu sabelum berangkat dari Singapore kerna kedua dua orang tua mereka mahukan mereka dikahwinkan sebelum merantau.

Annisya terpaksa berhenti bertugas sebagai Confidential Secretary untukk menemani husband Annisya di uk. stlah berada di London untukk beberapa bulan, Annisya mula merasa bosan duduk dirumah. Annisya belum lagii merancang untukk memiliki kerna mereka merancang sehingga husband Annisya tamat kontrak kerjanya 3 tahun disana.

Jadi, tiap hari, Annisya kemas rumah yanng mempunyai satu bilik, tengok tv and termenung. Lazimnya komuniti Malaysia amat baik and selalu interact sesama negara. Suatu hari terdapat saorang jiran Chinese Malaysian, Annisya memberitahu diofficenya terdapat kerja kosong sebagai Part Time Modeling.

Memandangkan Annisya pernah bekerja sebagai Part Time Modeling sebelum Annisya berhenti, Annisya berbincang dengaan husband Annisya akan kerja tersebut. dia faham kebosanan Annisya and setuju untukk Annisya bekerja. dengaan pengalaman Annisya and sokongan dari Tessa, Annisya dpt kerja tersebut.

Jadi Annisya mula bekerja dengaan penuh semangat and gembira. Bukan je Annisya dpt hilangkan kebosanan Annisya, tapi dpt bawa pulang wang tambahan, walaupun wang tiidak penting kerna sememangnya husband Annisya datang dari keluarga yanng agak berada.

Stlah beberapa bulan, Annisya and Tessa and saorang lagii kenalan di Modeling Agencies bertambah mesra. Mereka jugak melakukan Part Time modeling walaupun ada yanng dalam umur awal 30an and sdh mempunyai anak anak kecil.

Farni, jiran Tessa itu ada 2 orang anak and husbandnya bekerja dengaan syarikat jualan. Farni jugak wantia Melayu yanng berkahwin dengaan orang lelaki France. Farni jugak berasal dari Singapore seperti Annisya.

Perhubungan mereka bertiga semakin rapat and sering bersama. Bagaimana pun, berdasarkan adapt resam yanng sopan Annisya tiidak minum beer mahupun wine. Lazimnya Annisya tiidak ikut mereka jika mereka pergi ke pub setiap hari Jumaat lepas kerja untukk meminum and bersantai.

Satu hari, Tessa memberitahu yanng kawannya, seorang janda kaya, Annisya akan membuat satu jamuan, and memjemput mereka semua. Farni begituu gembira, tapi Annisya kurang sedikit kerna Annisya bukan minat berparti and tambahan pula husband Annisya tak blh turut serta kerna pada hari tersebut diorang haruss buat outstation ke Scotland selama semiggu.

Ini membuat Farni and Tessa mendesak and memujuk Annisya agar turut hadir. stlah desakan and pujuk rayu dari mereka itu, Annisya mengalah and bersetuju untukk bertanya husband Annisya. Husband Annisya dengaan tanpa bannyak soal membenarkan Annisya untukk hadir, apakan lagi, husband Annisya jugak kenal dengaan Farni and Tessa, jadi diorang percayakan Farni and Tessa akan menjaga Annisya.

Berpakaian suit semua biru and berseluar panjang, mereka bertiga pergi keparty tersebut. Sampai disana, mereka dapati ramai orang yanng telah sampai. stlah makan and berbual mesra dengaan yanng hadir and kelihatan ramai jugak yanng telah pulang, mereka jugak nak jugak pulang akan namun kawan Tessa minta mereka tangguhkan dahulu.

Oleh kerna mereka datang dengaan kereta Tessa, jadi Annisya tiada pilihan. Mereka semua dibawa masuk dalam rumah kerna jamuan awal tadi diluar. Akhirnya tetamu yanng tinggal cuma 4 orang jantan Mat Saleh, Annisya dengaan boyfriendnya Jordan and mereka bertiga.

Untukk masa ini, Annisya lihat, kesemua mereka ini sdh seperti mabuk, kecuali Annisya seorang yanng sejak awal cuma minum air oren. Salah saorang dari jantan Mat Saleh – Rivan tersebut telah memainkan tv besar and serta merta ada terpampang cerita lucah filem blue.

Satu pengalaman yanng pertama bagi Annisya, walaupun telah biasa dengar. Annisya bangun and cuba memanggil Tessa agar balik, tapi Tessa keberatan. Annisya lihat Annisya dengaan boyfriendnya Jordan, sdh bergomol, berpeluk and bercium.

Farni pula sdang bergurau senda dengaan salah saorang Jantan Mat Saleh – Marko, manakala Tessa asyik khayal melihat tv. Annisya cuba untukk pandang tempat lain, tapi dengaan bunyi tv itu, mata Annisya tetap melihat ke adegan adegan panas yanng terpampang live dibuat oleh mereka juga.

Ketika itu dalam tv itu terdapat 2 Jantan Mat Salleh and 2 pompuan asia. Seorang dari pompuan itu sdang terlentang dimana saorang jantan Mat Saleh sdang menjilat girl thingynya.

Manakala yanng saorang pula sdang menghisap pelir Mat Saleh yanng saorang itu. well. this is Annisya. and Jordan Mata Annisya berkisar didalam rumah itu. Annisya lihat Annisya telah membuka dressnya and boyfriendnya Jordan dengaan rakus and lahapnya sdang menghisap, menjilat and menyedut seluruh bahagian pejal yanng menggunung di sekitar pangkal dadanya yanng membusut itu.

Begitu jugak dengaan Tessa yanng jugak sdang dipeluk and dihisap gunung mengkal nya olih saorang Jantan Mat Saleh – Rivan tadi. begitu jugak dengaan Farni and Marko. Semua hanyut dilanyak oleh jantan jantan Mat Saleh yanng besar segalanya.

Annisya merasa begituu serba salah dalam keadaan begini. Tessa, Annisya and Farni walau pun jantan Mat Saleh iaitu Rivan, Marko, Jordan dan Jerremmy itu sdang rancang menguli and menjelajah seluruh bahagan buah dada mereke samada dengaan lidah atau pun tangan mereka yanng besar and kasar terus bermain digunung mengkal masing masing, tapi mata mereka tetap pada tv.

Cerita Blue Menggigit Manja Biji Kelentit Bini Sundal

Kelihatannya tv sdh tiidak bermakna lagi. Mata Annisya lebih cenderung melihat yanng berlaku dalam rumah itu. Farni, Tessa, Annisya and boyfriendnya telah semakin ghairah and and 4 Jantan Mat Salleh tadi semakin menjadi jadi.

Annisya melihat Tessa dengaan perlahan menanggalkan zip seluar Rivan. Apabila tertanggal sahaja, terserlahlah pelir nikmat yanng menghunus gagah. pelir yanng ampuh tiidak bersunat. Tessa terus menyentap keluar dari sangkar burung Rivan and terus membelai manja and melurut kulit disekeliling kepala pelir Rivan and tersembulah kepala pelir Rivan.

Tessa bagaikan terpukau apabila melihat kehebatan pelir Rivan. pelir yanng perlu diasah untukk menulis dengaan laju dank eras kedalam buku segitiga kecil Tessa. pelir yanng dakwat panasnya nanti akan menitis keperut and kemuka Tessa untukk diratah.

Pelir yanng dakwatnya pasti melimpah ruah and memancut pasnas tanda puas ke lubuk gersang Tessa. “Do you like it Tessa? ” Tanya Rivan mengusik. Tanpa membalas ya, Tessa dengaan rakusnya cepat menghisap kepala pelir Rivan.

And mengangguk kepala tanda benar benar menyukai pelir Rivan. “Suck it baby, yeah suck it good” rintih Rivan smbil memegang rambut Tessa kemas and menyondol nyondol kedasar tundun anunya.

Tessa sesak bernafas. Air liur Tessa yanng panas mengalir keluar dari mulut Tessa yanng tersumbat dengaan seluruh pelir Rivan yanng tertusuk kedalam rongga mulut Tessa yanng hangat. Air panas itu mengalir menuruni ruas jemari Tessa and mengalir ke kerandut air nikmat Rivan yanng tersembul bengkak dibawah pelir nya.

Tessa hampir muntah tersedak, tersumbat tettapi pergerakan kepalanya turun naik and sesekali lidah Tessa liar menjelajahi disegenap pelusuk pelir Rivan yanng gagah dank eras serta tersembul urat urat yanng ampuh.

Tessa mengulum ganas and penuh lahap. Satu pemandangan yanng sugguh erotis. Lebih dahsyat dari filem blue yanng terpampang itu. Annisya semakin terangsang cuba menyelami kenikmatan yanng Rivan rasai and kesedapan yanng Tessa berikan kepada Rivan smbil memenuhi nafsu serakah Tessa sendiri.

Mata Rivan memandang layu kearah Annisya seolah olah Rivan mahukan Annisya melakukan blowjob seperti yanng Annisya saksikan Tessa lakukan kepadanya. Menyedari Rivan memandang wajah Annisya, Tessa semakin rakus melapah and melahap segenap daging pejal Rivan agar dpt mendapat hadiah air nikmat air keramat.

Sesekali Tessa memandang tepat kearah wajah Annisya dengaan mata yanng sungguh redup menggoda seolah olah memberitahu Annisya betapa nikmatnya rasa syahwat and penuh berahi mengulum pelir Rivan yanng begituu perkasa.

Annisya dengaan tanpa menyedari telah membelai tundunnya begituu lembut kerna tiidak tertahan dengaan keadaan penuh berahi and penuh merangsangkan yanng sdang berlaku diruang rumah tersebut. Tangan kiri Annisya secara automatic meggentel lembut nipplenya dengaan penuh manja.

Adegan give and take itu berlanjutan. Kekadang perlakuan rakus ini ditonton oleh Farni and Marko yanng hanyut dibuai nikmat bersetubuh and disetubuhi. Badan Farni yanng kecil itu menhenjut –henjut dari atas kebawah and menghempaskan seluruh terowong nikmatnya yanng comel itu sentiasa ternganga dilenjan and dirodok oleh batang keramat Marko yanng nyata panjang and mencecah hingga kepangkal pusat Farni.

Farni memerhatikan kejantanan pelir Rivan yanng dilapah Tessa. Farni menjeling manja kepada Rivan menggoda. Rivan bagaikan terbayang kenikmatan yanng Marko rasai ketika melanyak Farni yanng kecil molek itu. Mata Tessa sesekali memandang Farni seolah olah memberitahu betapa lazatnya melahap pelir Rivan.

Farni menjerit kesedapan dengaan pandangan mata yanng bersyahwat and hampir tertutup, seolah oalh memberitahu Tessa betapa sedapnya jika Tessa dpt merasai kehebatan pelir Marko yanng menghenjut ganas and merodok perigi comel Farni.

Setiap kali dihenyak, setiap kali itulah Farni meraung raung menjerit kesedapan. Adegan penuh dahsyat girl thingy comel milik pompuan Melayu dirodok pelir Mat Salleh yanng sebesar lengan panjangnya. Hilang mata hitam Farni.

Kepala Farni menggeleng geleng kenikmatan. Air dari telagnya digerudi pelantar gergasi. Marko semakin mengganas bila Tessa menggulum Rivan smbil menggoda Marko yanng sdang menghenyak girl thingy Farni dengaan rakusnya.

Air nikmat melincir, menitis and mendesah keluar and melicinkan gerakan geselan and hentakan berahi mereka. Farni dipeluk dengaan erat and kemas oleh Marko. sambil itu Marko menguli gunung nikmat Farni yanng tak henti henti bergegar dek asakannya yanng dahsyat itu dengaan mulutnya yanng lahap melapah puncak nikmat and gunung mengkal Farni yanng tersergam Indah.

Begitu jugak dengaan Jantan Mat Saleh bersama Annisya. Annisya melihat dengaan penuh terperanjat bagaimana dua orang kawan baik Annisya yanng sdh berkahwin sekarang berada dalam keadaan yanng begituu memeranjatkan and mengghairahkan bagaikan orang mabuk bercinta.

Farni memanjat tubuh Marko itu and terus memasukkan girl thingynya dalam pelir Mat Saleh itu. dengaan sekali henjut, seluruh tongkat Mat Saleh itu hilang dari pandangan and masuk menusuk kedalam girl thingy Farni.

Di penjuru sudut tak jauh dari mereka jelas kedengaran renggekan manja and desahan nikmat dari yanng sekarang sdh begituu khyusuk melayari dirinya tenggelam karam dihanyut pendayung Jordan yanng merobek seggenap pelusuk sampan Annisya yanng terkemu kemut menghempas badai keghairahan yanng penuh menjanjikan seribu kenikmatan.

Kisah Erotik Menggigit Manja Biji Kelentit Bini Sundal

Annisya sdang dihenjut sedara doggy dari belakang oleh tusukan ganas tongkat Jordan yanng amat deras and laju. Annisya menghenjut henjut kesedapan hingga hilang imbangan tettapi mulutnya tiidak lepas dari mengulum and menghisap pelir Jerremmy yanng sedia menanti saat untukk ditajamkan.

Pelir Jerremmy masih tumpul and perlu diasah dengaan baik oleh lidah and mulut Annisya yanng comel itu. pelir Jerremmy apabila tajam kelak akan ditugaskan untukk menulis tinta nikmat secara doggy menggantikan Jordan yanng pelir nya mungkiin tumpul bila dakwat nikmatnya tertumpah.

Annisya agak hilang pegangan dalam keaadaan begini melihat bagaimana kawan Annisya yanng sdh ada husband and anak diperlakukan sebegitu rupa cuma untukk menikmatai pelir pelir yanng gagah perkasa. Annisya sendiri dpt merasai betapa nikmatnya diperlakukan sedemikian kerna Annisya baru jer belajar menikmati bahtera dayungan sejak berkahwin dengaan husbandnya.

Tetaapi pelir yanng ada didepan mata adalah pelir pelir import yanng tajam matanya, keras pelir nya, sedap digenggam and pasti lebih panas hangat and pekat dakwatnya. Maklumlah pelir pelir import selalunya lebih baik mutunya dari pelir pelir tempatan.

Annisya jugak mulai rasa gelisah. Syahwatnya mula memuncak. Keinginannya untukk mengecapi kenikmatan pelir pelir yanng sedia ada semakin membara. Annisya mula menatap setiap wajah nikmat yanng terpancar dari wajah mereka yanng bertarung hebat dengaan pandangan yanng sungguh menggoda.

Rivan bagaikan hendak berhenti dari menghenjut tundun Farni, Jordan bagaikan memanggil manggil Annisya agar turut serta melahap pelir nya and biji nikmat Annisya yanng sdang diayaknya. Tessa pula semakin rakus menyorong tarik girl thingynya bila melihat Marko membalas kerlingan Annisya dengaan pandangan yanng penuh menggoda.

Tanpa Annisya sedari, salah saorang jantan Mat Saleh Jerremmy yanng tadi dikulum pelir nya oleh Annisya yanng sdang bertarung hebat dengaan Jordan telah menyuakan pelir hikmatnya dengaan berdiri didepan Annisya.

Sambill menghulurkan pelir nya yanng tegang and megah terpacak panjang menongkat kearah muka Annisya yanng sdang duduk, Jerremmy mengusap usap anak rambut Annisya dengaan belaian yanng penuh erotis. Annisya tergamam seolah olah meminta kebenaran dari Tessa, Farni and Annisya agar jika Annisya mengulum and melahap pelir Jerremmy, ia bukan satu kesalahan menduakan husbandnya.

Annisya terkesima apabila melihat pelir Jerremmy yanng amat besar. Tongkat Jerremmy lebih utuh and nyata garang jika dibandingkan dengaan husband Annisya, maklumlah orang barat. Tanpa Annisya duga, dengaan perasaan ghairah yanng ditimbulkan oleh keadaan bilik serta aksi aksi ghairah kawan kawan Annisya, lantas Annisya secara terpukau terus memegang pelir Jerremmy yanng seida menanti untukk dilahap rakus oleh Annisya.

Dengann tanpa disuruh atau dipelawa, Annisya terus menjilatnya dengaan penuh rasa berahi, ghairah and nak mencuba apa rasanya mengulum and mengisap tongkat import milik Jerremmy. Waktu itu Annisya lupa husband Annisya.

Annisya lupa dosa. Annisya lupa segala hanye yanng terpancar dari wajah Annisya ialah keghairahan merasai pelir import. Peluang yanng jarang jarang diperolehi oleh pompuan pompuan Malaysia. Annisya mulai merasai begituu nikmat.

Seketika tadi Annisya ialah seorang bini yanng setia, tapi sekarang ini Annisya sdang tertiarap terlanjang atas carpet dengaan digomoli oleh Jerremmy bukan husbandnya. Secara 69. Biji nikmat Annisya ditujah rakus and lembut oleh lidah Jerremmy yanng besar bagai rasa dilahap oleh lidah kucing.

Annisya semakin rakus mengulum pelir Jerremmy. Habis hingga ke kilang dakwat pelir dijilat, dinyonyot and dihisap oleh Annisya. Mata pelir berkilat di jilat and diasah Annisya agar sentiasa tajam.

Agar mudah untukk Jerremmy menulis dibuku segitiga dibawah perut Annisya. dalam tanpa disedari, tiba tiba Annisya merasai ada sebatang pelir dengaan deras and kekar merodok keladalm telaga Annisya untukk memulakan tulisan nikmat.

Annisya keliru kerna dimulutnya masih ada pelir Jerremmy. Serentak dengaan itu biji nikmat mahkota syahwat Annisya ditujai dengaan laju and digigit manja oleh Jerremmy. Rupa rupanya pelir Marko yanng rancak menulis karangan cinta kepada Annisya.

Annisya mengerang kenikmatan. Hendak menjerit mulutnya penuh dengaan pelir Jerremmy. Hendak menolak, biji mutiaranya di terokai dengaan nikmat. Air telaganya memancut mancut keluar. Satu pengalaman baru yanng mana husbandnya tiidak pernah blh membuatkan telaga Annisya terpancut sedemikian rupa.

Pancutan yanng deras and terbit dari dasar and meledak kesetiap ruang dalam telaga. Ari nikmat melimpah ruah pelir Marko semakin rakus menghenyak Annisya. Licin and memudahkan acara tulisan pelir Marko yanng semakin tumpul.

Marko menyentap pelir nya keluar dari telaga and menumpahkan dakwat nikmat yanng pekat dibelakang badan Annisya and terpancut deras hingga mengenai belakang badan and leher Annisya. Annisya mengeliat and mengelupur kesedapan.

Segala dakwat yanng terumpah itu dijilat and dihirup oleh Farni dengaan rakus, smbil tangan Farni mengurut and memerah saki baki dakwat dari pelir Marko. Belum pun sempat Annisya mengatur nafasnya yanng tercungap cungap menahan kenikmatan yanng bertali arus, sebatang pelir yanng lebih keras malah lebih panjang merodok kedasar telaga Annisya yanng lecak berlopak lencun dilanyak.

Pelir milik Jordan itu merodok sedalam dalamnya sehingga Annisya terhenyuk seluruh badannya kehadapan. Annisya cuma bias merelakan telaganya digerudi oleh pengerudi pengerudi handalan yanng ternyata handal mengorek nikmat. Annisya mendesah kenikmatan.

Citer Kongkek Menggigit Manja Biji Kelentit Bini Sundal

Mulutnya masih tiidak nak melepaskan pelir Jerremmy yanng diasahnya sekian lama. Semakin rancak adegan ranjang itu semakin bannyak jari jemari halus merayap and menjalar memberi kenikmatan kepada Annisya. Seluruh anggota Annisya diterokai lidah lidah manja kawan kawan Annisya yanng bersama sama pasangan mereka bergilir gilir melanyak and memberikan kenikmatan ultimate kepada Annisya.

Annisya dijadikan santapan ramai. Tessa menghisap puncak nikmat susu Annisya yanng baru hendak membengkak, Farni pula sesekali mencabut pelir Jordan and mengasahnya agar lebih terangsang and lebih bersemangat Jordan menghenyak telaga Annisya.

Jordan mengerti bahawa air dakwatnya pasti akan tertumpah kedalam kawah hangat Annisya atau pun ditelan lahap oleh Farni. Annisya pula menyangkung smbil membantu Annisya mengasah pelir Jerremmy. Sesekali Annisya mengulum lembut lidah Annisya.

Marko pula melanyak Tessa yanng tertonggeng menantikan air nikmat Jordan yanng tak henti henti menghenjut kawah Annisya yanng comel mongel itu. Keadaan itu berterusan dari satu pelir ke satu pelir yanng lain and tanpa Annisya sedari entah berapa puluh gelas air keramat yanng pekat and panas telah melimpah ruah masuk menyirami telaga tirus Annisya yanng comel yanng jarang disiram oleh husbandnya.

Baik muka, dada and mulutnya penuh dengaan dakwat nikmat pekat yanng disiram kepada Annisya agar Annisya cepat pandai dalam sex. Akhirnya serentak keempat tongkat itu meledakkan air pekat keseluruh muka Annisya tanda penutup santapan nikmat.

Annisya puas sepuas puasnya Annisya nikmat tiidak terhingga Annisya terkulai layu, tundunnya ternganga membengkak kesan amat hebat dilanyak. Air nikmat pekat melimpah ruah mengalir dari alur tundun and jugak dari dahi, mulut and muka Annisya mengalir sampai ke pangakal dada.

Badan Annisya yanng putih itu jelas menampakan kesan lebam kemerah merahan dipangakal dada and yanng paling ketara disekitar telaganya yanng masih muda. Annisya terkulai menggelupur and penuh nikmat menggapai.

Empat jantan, empat tongkat alam, empat mulut and lapan tangan telah menjelajah and menjajah seluruh tubuh Annisya yanng pada ketika itu baru berusia 19 tahun. Selepas mengambil saki baki tenaga yanng masih ada, mereka saling membantu membersihkan Annisya yanng ternyata tiidak bermaya itu berpakaian.

Stlah Annisya dpt mengumpul sedikit tenaga, Tessa Farni and Annisya tepaksa memapahnya kekereta. Sebelum berpisah mereka berkucupan tanda puas and gembira smbil membuat janji dengaan mengucup pasangan masing masing.

Keempat empat mat salih itu bergilir gilir mengucup and meraba Annisya tanda puas and ucapan terima kasih. Selepas berpakaian mereka semua balik ke reality yanng sebenarnya. Sepanjang perjalanan pulang Tessa, Farni and Annisya tak henti henti girang dengaan pengalaman yanng sungguh dahsyat yanng baru dialami tadi.

Setiap pelir and tongkat dipuji and diterangkan kehebatan peranan masing masing bila pelir mat saleh itu meredah kehutan simpan comel milik mereka. Dari rasa kedutan tongkat Jordan yanng berurat urat, dengaan tongkat Jordan yanng maha hebat gemuk and panjang hingga ke tongkat Jerremmy yanng berkepala lebar yanng mengoyak rabak dinding telaga mereka.

Tongkat Marko yanng bengkok serta berkerandut yanng layut yanng sentiasa menampar lembut biji kelentit mereka bila Marko melanyak mereke secara doggy menjadi idaman ramai. Ternyata pelir Marko memangg memberi kesedapan and kenikmatan kepada mereka bertiga.

“Who is your favorite thingy, Annisya ” Tanya Annisya. “Yeah tell us Annisya, who is the best fucker ” usik Farni “Guys, do not tease her coz she is to new to this” Tessa seperti membela Annisya.

Tessa rasa bersalah kerna melibatkan Annisya dalam aktiviti sex bebas mereka. Tapi ternyata Annisya melakukannya dengaan rela tanpa dipaksa cuma terangsang dengaan suasana. “Well Annisya, we have been doing this for quite sometimes” jelas Annisya.

“It is not just cheating on our partners but it is to seek more experience so that we can give them better fucking once we know how to be fucks” balas Farni yanng ternyata bukan lagii behave like an Asian woman fikir Annisya.

Kalau kat kl atau Singapore, Farni dahh terdiri dari kalangan betina jalang atau bini yanng menyundal fikir Annisya. dalam kereta Tessa and Farni baru berkata yanng mereka memangg sdh lama menduakan husband mereka.

“Furthermore our husbands do fucks other woman rather than stick to us” jelas Annisya lagi. “Why we are so stupid to stick to them! ” Farni menambahkan kesundalannya “Yeah why not” Balas Tessa tanda setuju benar.

Perbualan mereke terhenti bila driver Annisya bersuara menyampuk keletah sundal mereka “I do love to fuck you again and again girls, but I would love just to ride Annisya doggy for hours” jelas Jordan seolah olah memuji Annisya.

Tessa kemudian berbisik pada Annisya “Pandai Makan Pandailah Simpan” Tersentak Annisya bangga mendengar pengakuan Jordan yanng sebenarnya adalah driver Annisya. dalam hati Annisya berdetik ‘Driver pun kau lanyak Annisya’ Annisya masih membisu walaupun wajahnya menerbitkan sedikit senyuman yanng tersimpul manis berserta dengaan lesung pipit yanng sungguh menawan.

Citer Erotik Menggigit Manja Biji Kelentit Bini Sundal Citer Melayu

Bagi Tessa, Farni dan Annisya, malam Jumaat adalah hari mereka menyiram telaga yanng hampir seminggu kontang tiidak dibaja and dituai dengaan sempurna oleh husband husband mereka. Jadi dengaan clubbing and party itu adalah cara mereka mencari Jantan Mat Saleh lain and pergi ketempat lain untukk berseronok sementara muda.

Lagipun jantan jantan mat salih memangg menggilai untukk merodok pelir mereka ketelaga tirus milik pompuan pompuan Asia yanng kecil molek and amat ketat bagi mereka. Annisya cume berdiam diri sahaja, tanpa berkata apa apa.

Jika ada pun, Annisya mengganguk saja. Benaknya bercampur aduk dengaan rasa gembira and berdosa memikirkan kenikmatan and kesalahan yanng baru dilakukannya. Keesokan harinya, Annisya bangun lambat kerna penat dilanyak and kebetulan Sabtu adalah hari cuti.

Sambill membelek belek tundunnya yanng masih membengkak, Annisya rasa sengal diseluruh otot badannya. Air kencingnya bersepah bersimpang siur keluar tak tentu hala apabila Annisya pergi membuang air. Lubang kencing Annisya teruk dilanyak.

Annisya berjalan mengengkang seolah olah tongkat Jordan masih lagii terisi didalam telaga Annisya. sambil mengurut urut tundunnya yanng comel mongel itu Annisya tersenyum kenikmatan and rasa puas diperlakukan seperti sundal yanng cukup diminati ramai.

Membayangkan kesemua pelir milik kawan kawan Annisya yanng hebat, dpt Annisya tala and rasa dalam satu masa. Annisya rasa bangga memiliki tubuh yanng masih bergetah comel and kecil molek mudah di ayak and dilanyak semahunya.

And telaga Annisya yanng bijak menyesuaikan kedatangan mesra and rakus pelbagai jenis mata gerudi yanng berbagai kelajuan pelrbagai saiz and pelbagai ragam. Telaga Annisya telaga hikmah yanng sentiasa menanti kehadiran penggerudi pengerudi keras, kekar and monongkat gagah.

Pengalaman baru yanng membuka tinta lembaran baru dalam sejarah hidup Annisya. Sebelah petangnya, Tessa and kawan jandanya, Annisya datang kerumah Annisya bersama boyfriendnya Rivan and jugak salah saorang jantan Mat Saleh semalam yanng rupa rupanya adalah driver Annisya.

Tessa merasa serba salah dengaan apa yanng telah berlaku terhadap Annisya and meminta Annisya datang untukk meminta maaf dari Annisya. Annisya tiidak dpt berkata kata. Matanya bergenang berkaca and dadanya sebak.

Sdg mereka cuba menjelaskan perkara yanng tiidak tahu mana asal usulnya, tiba tiba telefon dirumah Annisya bunyi and rupa rupanya husband Annisya. “Hai Darling, how are you” Tanya husband Annisya dihujung ganggang “I am fine honey, how are you” balas Annisya manja.

Cite Melayu Menggigit Manja Biji Kelentit Bini Sundal

Mereka mendengar apa yanng Annisya perkatakan dengaan husband Annisya dengaan perasaan gelisah and berdebar debar, terutamanya Tessa. “The party was great and I had such a wonderful time Dear” balas Annisya Bila Annisya berkata pada husband Annisya yanng party itu bagus and berjalan dengaan baik, semua berasa lega and gembira.

” I might be joining them again Darling, Just to keep me busy doing something” Annisya kemudiannya memberitahu husbandnya bahawa mungkiin Annisya akan pergi lagi, mereka semua cukup gembira.

“Farni and Tessa is here too” jelas Annisya Mereka mencium Annisya kelegaan. “Their friends behave well to Darling” jelas Annisya lagii and bila Annisya kata pada husband yanng mereka ini bagus, kesemua jantan jantan Mat Saleh itu mengurut manja and menyentuh segala tempat sulit disetiap pelusuk tubuh Annisya.

Annisya agak sukar untukk bercakap dengaan husbandnya ketika itu jugak g string Annisya di londehkan oleh jantan Rivan and Tessa membantu melurutkannya kebawah. “I have got to go to the bathroom Dear, I really got to go, I will call you ok” jelas Annisya.

Cuma, husbandnya tiidak tahu, bukannya Annisya ingin keluarkan air, namun hendak dimasukan air. Air pekat, Air nikmat, Air berkat milik dakwat pelir Rivan and Jordan yanng tak henti menyedut telaga Annisya yanng sdh mula menitiskan air nikmat dari telaga comel miliknya yanng meleleh dicelah peha Annisya.

Annisya semakin hanyut keghairahan and semakin keseronokan, Annisya rela membiarkan mereka mengerjakan Annisya semahunya diatas katil yanng Annisya kongsi dengaan husband nya. Mereka semua tiidak pulang pada hari itu sehingga keesokan harinya.

Sepanjang minggu tanpa husbandnya Annisya dilayan dengaan penuh nikmat dari husband husband baru miliknya koleksi bersama Tessa, Farni and Annisya. Semuanya pasal Tessa. Penceraian Farni dengaan French husbandnya Marko memangg sdh dijangka kerna diorang rimas melayan anak anak tirinya yanng masih kecil.

Farni nak bebas and Farni belum puas. Hans pula kini menjadi perhatian Farni. Farni memangg gian and ketagihkan thrill. Segalanya bermula dengaan rasa thrill. bila Annisya berjaya menguasai bossnya di office.

Bossnya bukan orang lain lagi. Bossnya adalah salah seorang kenalan husbandnya. First time Annisya melakukan sexual intimacy dengaan Mr Bobb di pejabat merupakan satu ketagihan untukk mereka terus keep on repeating it, mereka keep on bila ada kesempatan yanng mendatang.

Sometimes they even create the opportunity. Mr Bobb nie dahh ada wife and quite cute for a 40 years old guy. Masa itu Annisya baru jer berkahwin and belum mempunyai anak.
Citer Kongkek Menggigit Manja Biji Kelentit Bini Sundal

Stlah beberapa kali menikmati rodokan and tusukan dahsyat and rakus dari kegagahan Mr Bobb dengaan pelir nya yanng agak besar, Annisya bagaikan sdh ketagih melakukannya dengannya. Sedapnya bukan kepalang.
! dengaan husbandnya Jay, Annisya masih melakukan hubungan sex, cume just occupational fucking, nothing much. Intimacy sdh semakin tiada. Annisya biasanya cume berbaring menantikan agar diorang menghabiskan adengannya. yanng mana selalunya yanng not more than 10 fucking minutes.
Gersangkah? Sundalkah? Last December few years back, just a day before Christmas, as a beloved boss, diorang menjemput Annisya rumahnya untukk menyambut Christmas bersama dengaan wife dia. Selalunya Annisya keluar party dengaan kawan kawan Annisya yanng kebanyakannya Model.
Mereka selalunya clubbing secara group of hot single ladies. Meraka akan party all night from Bar Flam di Bangsar hingga ke Velvet Room di kl and lepak di Cold Fire di Sri Hartamas, one after another until everybody dpt couple.
“Since my husband quite busy, ” Annisya kata “ok I will be there just give me the address”. Lagipun Annisya sendiri tiidak menyangka yanng Bobb ada tujuan disebaliknya kerna Annisya ingatkan yanng diorang cuma nak Annisya bersama menyambut Christmas bersama keluarganya.
Feeling easy, Annisya just took sometimes to prepare herself thinking of that Annisya ingin pergi clubbing alone after that. Annisya pakai dress yanng quite sexy, with matching lace bra and her favourirte g String.
(as usual the sensitive parts nie akan dipad gently with perfume ) Semasa Annisya tiba di bungalownya di pinggir bandaraya kl, Annisya tertanya jugak macam mana penerimaan wife diorang terhadap Annisya.
Since Annisya sendiri tiidak pernah berjumpa dengaan wife dia. Sombongkah, cantikah and bermaca macam andaian bermain di fikirannya. Kerisauan Annisya hilang apabila wife dia, Tifana, membuka pintu apabila Annisya membunyikan loceng.
Senyuman manis di bibirnya terus mencairkan segala kerisauan Annisya pada masa itu. “Welcome in Annisya, Merry Christmas” pelawa Tifana dengaan penuh manja. “Good Evening and Merry Christmas to you too Tifana” balas Annisya sopan Tanpa bercakap bannyak diorang terus menjemput Annisya masuk sementara diorang berjalan ke dalam ruang tamu smbil memanggil Mr Bobb dengaan penuh romantis.
“Come down Bobb, Look who is coming. Your favorite girl from the office” jerit Tifana manja. Annisya masih memerhatikan interior decoration Condo mereka, classy and memangg suite to taste.
Annisya. Ternyata Tifana quite educated jugak walaupun Chinese fikir I. Untung Mat Saleh nie dpt China yanng stylo. Khayalan Annisya terganggu apabila Annisya disapa oleh Mr Bobb yanng sdang berjalan keluar dari biliknya.

Ternyata diorang baru lepas mandi kerna diorang masih memakai bath robenya yanng berwarna putih. Annisya memangg turned on kalau tengok guys pakai anything in white, so fresh so clean and yet so sexy.

Walaupun Annisya nak memandang lama ke arahnya, Annisya have to control keinginan itu kerna risaukan wife dia. dengaan cuma memakai bath robe itu Mr Bobb menjemput Annisya duduk ke ruang tamu.

“So do you find it difficult to reach here ? ” Tanya Mr Bobb smbil menyilang kakinya. Bulu bulunya yanng kasar jelas kelihatan dari betis hingga ke pehanya yanng putih melepak.

Nampak jelas bonjolan pelir Mr Bobb yanng masih belum keras itu sekitar 6 inci !. ‘Itu belum keras sepenuhnya’ fakir Annisya berkhayal. “Nope, cuma traffic jam aje yanng quite bad, As usual ingin dekat dekat holiday nie kan”.

Annisya menjawab kerna Mr Bobb nie sedikit sebanyak dahh faham cakap Melayu yanng simple simple. Annisya sempat memerhatikan Tifana yanng amat jelas kelihatan quite sexy malam itu. Annisya jugak perasan Tifana melurutkan dressnya hingga kepinggul and hilang ke bilik air di dapur.

Hati Annisya berdetik penuh pertanyaan. sambil duduk bersebelahan dengaan Annisya, Mr Bobb terus bertanyakan tentang soal Night Spot yanng popular and jugak restaurant yanng best best kat kl seolah olah nak memulakan perbualan dengaan Annisya.

“Nice dress” puji Mr Bobb. “Is it silk” Mr Bobb bertanya smbil menyentuh material dress Annisya from her knee to her thigh. Jari jemarinya menjalar dengaan matanya merenung tepat ke wajah Annisya penuh makna penuh bernafsu.

Tanpa Annisya sedari, Tifana telah berdiri di belakang sofa bersebelahan dengaan Mr Bobb, Tifana jugak sdh menyalin dressnya and memakai bath robe putihnya. Ketika saya cuba membuka mulut untukk bertanya, secara spontan Mr Bobb terus merangkul Annisya and mengucup bibirnya dengaan penuh erotis and sexy.

Annisya cuba melepaskan diri kerna risaukan tentang reaksi dari Tifana. Mr Bobb terus aggresifve dengaan perlakuannya tanpa sedikit pun Mr Bobb memperdulikan Annisya. Annisya try untukk melepaskan diri namun as usual disebabkan favoutite Annisya suka diperlakukan secara rakus and kasar, nafsu Annisya semakin terbina and ghairah Annisya semakin meningkat.

Citer Seks Menggigit Manja Biji Kelentit Bini Sundal

Annisya membalas kucupan Mr Bobb dengaan French Kiss. Permainan lidah antara Mr Bobb and Annisya berkulum kulum diantara mulut Annisya and mulut Mr Bobb bersilih ganti bertalu talu. Annisya membalas pelukan Mr Bobb and badan mereka terus bergesel gesel and tangan mereka merayap rayap and terus meraba raba keseluruh bahagian yanng membangkitkan ghairiah mereka.

Post Tags:

Category: Cerita Seks Melayu Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Related video