Nurse Jepun Sexy My Sex Fantasy

Video Rate:
0 / 5 ( 0votes )
374 views

LucahMelayu | Fantasy Sex Melayu – Nurse Jepun Sexy My Sex Fantasy. Video Lucah,Video Sex,Melayu Sex,Video Bokep, Klip Lucah,Gambar Bogel,Pict Lucah, Melayu Bogel, Kisah Lucah,

Harumi nie nurse yang cun dan cantik sangat, mmg saya tak kenal
sangat. dan pada satu hari tue, saya dijemput ke birthday party seorang
kawan, dan kebetulan die pun di jemput. So kami pun bersetuju untuk
pergi dng satu kereta, kerna die takut drive waktu malam.

Masa
saya ambil dari rumah die, fulamak cantik dan seksinya nurse jepun nie.
die pakai body hugging blouse paras peha. Badan die mmg solid, kerna die
nie active – tennis, swimming, dan macam macam.

Rambut pendek
paras tengkuk, kening halus di cukur rapi. Masa kat party tue, kami
boraklah lebih kurang sambil mingle around dng tetamu lain. saya perasan
ada dua tiga mamat lain cuba-cuba tackle die masa tue.

Jealous
jugak saya, kerna saya yang bawa die, tapi silap saya jugak kerna saya
dok layan minah salleh lain. saya tak minum, tapi saya nampak die dah 2
can beer kat meja kitorang.

Party tue habis agak dalam pukul 12
malam dan saya ajak die balik. kami pun masuk kereta dan menujuk ke
rumah die. Tiba-tiba die cakap, “lets go somewhere else, I want to
dance”.

So kami singgahlah kat satu disko dekat tepi Sungai
Mekong. Mula-mula tue kami menari tarian rancak, tapi towards late hour,
tarian slow mula. So kami mula lah slow dance.

Saya boleh rasa
bra die, tundun die bila berpelukan. saya dah naik stim dan mula mencium
tengkuk dan telinga die. die tak marah pun! Dalam pukul dua, kami
setuju untuk keluar kerna dah ramai pun yang dah balik.

“You ara a
naughty boy” die cakap bila dah masuk kereta. “Because you are hot! ”
saya cakap balik. kami berciuman, “thanks for nice evening” die cakap.
So saya pun drive ke arah rumah die.

Tiba-tiba die cakap “I dont
have the key to my house, I dont want to wake my friend at this hour.
Can you send me to a Hotel or can I stay at your house? ” die sebenarnya
kongsi rumah dng seorang Jepun lagi, kawan saya jugak.

Kepala
saya ligat memikir, antara membawa awek Jepun nie ke rumah atau ke
Hotel. Kalau bawa ke rumah, mesti orang lain tahu dan syak macam-macam.
Guard dan maid saya mesti bawa mulut nanti.

So saya bawa die ke
Hotel dekat rumah saya. bila dah check in, saya bawa die masuk bilik.
“Ok good night, see you on Monday dan thanks for everything”, saya cakap
bila die cakap nak mandi.

“Wait, I will have a very quick shower”
die balas sambil mengunci pintu bilik air. So saya pun duduklah tepi
katil sambil menonton tv. Memang tak lama pun. bila die keluar, rambut
tak basah pun.

Cerita Sex Nurse Jepun Sexy My Sex Fantasy

Tapi
yang buat saya tak boleh tahan, die berkemban dng towel kecil, hanye
menutup payudara dan burit nya sahaja. Kulit putih melepak, badan yang
solid, batang zakar saya terus naik untuk entah ke berapa kali.

Saya
terus bangun dan memeluk dan french kiss die. die membalas. saya buka
towel yg die pakai dan mmg die tak pakai bra dan panty pun. saya pun apa
lagi, terus mencium tengkuk, tengkuk, turun ke dada, perut, dan ke
burit die.

Die menarik saya ke katil dan berbaring. saya terus
menjilat dan finger burit die yang mmg dah banjir. Sambil tue saya
tanggalkan seluar dan baju saya. So kini saya sama-sama bogel atas katil
dng die yang dah mengangkat-angkat dubur die semasa aktiviti menjilat
dan menjolok dng lidah saya.

“Please do it now”, die cakap. saya
masih meneruskan aktiviti menjilat dan menyedut. Bukan senang nak dapat
burit Jepun original. “Please, now please”. saya pun merangkak naik, dan
mainkan kepala butuh saya kat kelentit die dan lubang burit die.

“As
as aas”, kedengaran dari mulut die. burit die merah, tak macam burit
melayu agak hitam di bibir luar dan kelentitnya agak panjang dan keras.
Air lendir dah meleleh keluar.

Saya pun tekan sikit demi sedikit.
Agak senang untuk masukkan batang zakar saya dan agak panas di dalam
nya. bila semua batang zakar saya dah masuk, saya biarkan sekejap dan
saya boleh rasa kemutan demi kemutan berlaku.

Harumi, nama pendek
die, mula mengerakkan dubur nya mula menarik dan menyorong
perlahan-lahan. “As aas ah aah ah”, setiap kali saya henjut sampai ke
pangkal burit die. Henjutan saya semakin laju dan die bersama-sama
melawan pergerakan turun naik saya.

Hentakan semakin kuat hingga
saya boleh rasa hujung kepala butuh saya terkena sekatan hujung rahim
Harumi. “Eee yaa, ee ya, ee yaa” sambil die kekejangan dan kemutan
semakin kuat.
Cerita lucah Nurse Jepun Sexy My Sex Fantasy

“Eei”,
satu laungan kuat terpancul dari mulut die. saya dah tak dah tak tahan,
sperma saya dah sedia nak memancut keluar. “Please cum outside, please
cum outside”, bila die sedar saya dah nak climax.
Saya terus memberi
hentaman demi hentaman. dan saya terus melepaskan pancutan demi
pancutan ke dalam rahim Harumi. saya rebah di atas badan Harumi yang
putih bersih tercungap-cungap. die pun sama bernafas kencang dek kerja
kuat yang kami baru selesai.
“Why you cum inside, I am afraid I get
pregnant”, kata Harumi bila saya menarik keluar butuh ku bersama lelehan
sperma , mazi dan air burit nya. Me:”I am sorry, I cannot help it. You
can take morning-after pill”.
Harumi:”No we dont have it here”.
“Then, how? ” Harumi:”Never mind, but next make sure you wear condom”.
Me:”Next? ” Harumi:”Yeah, I want to do one more time later. Go dan get
it from receoption”.
“ok, will do” saya pun pakai seluar dan baju,
turun beli satu packet condom. Ada tiga di dalamnya. bila saya masuk
bilik, saya nampak die tengah mengelap tompokan air atas tilam.

Harumi:
“You have a lot of cum” sambil menjeling sinis Me:”You too have a lot
of cum” Harumi: “You see this? ” , sambil menunjukkan lelehan lendir di
pehanya.

Me:”Thats yours dan mine! ” saya masuk bilik air dan
mandi. bila saya keluar, die dah berbaring sambil menonton tv. bila saya
tengok ke kaca tv, rupa-rupanya filem blue Thai dng ditayangkan.

Me:”How
do you get into this channel? ” Harumi:”I dont know, but I like it”
Sambil menonton, Harumi mula mainkan peranannya. die mula mengusap-usap
batang zakar saya yang separuh lembik, sambil memcium perut dan peha
saya.

Saya dah stim balik. die mula menjilat batang zakar saya
yang mula mengeras. die terus menjilat hingga ke telur saya. Oh
sedapnya. Me:”Ah nice” Harumi: “You like it? ” Me:”Yes. you are so good”
Tiba-tiba die berhenti, so saya buka mata.

Nurse Jepun Sexy My Sex Fantasy Kisah sex Melayu

Harumi
berhenti dan membuka kotak kondom rupanya. “Make sure you wear this”
sambil memgoyak dan memakaikan nya pada butuh saya. Tanpa membuang masa
die naik ke atas peha saya dan memasukkan butuh saya ke dalam burit nya.

Cepatnya
burit jepun nie basah, dalam hati saya. kerna sekali sua je terus
masuk. Lepas tue die henjut saya bermacam macam style, atas bawah, depan
belakang, kiri kanan, memusing.

“Ee yah, ei yah” setiap kali die
menghenjut. Tapi tak sesedap tadi kerna pakai condom. die makin laju
turun naiknya. Mulutnya tak henti-henti “Eee yaah e yyahh” hingga lah
die menjerit “Aagrh” dan menbaringkan badan nya sambil french kiss saya
sambil menarik tercungap cungap.

Lepas tue saya pulak naik atas.
Tapi dalam diam-diam saya keluarkan condom dan masukkan butuh saya yang
bogel ke dalam rahimnya kembali. Baru rasa kepanasan dan kemutan hebat
burit die.

Tak berapa lama henjutan saya buat, saya semaikan lagi
benih-benih melayu ke pangkal rahim Harumi tanpa disedarinya. kami
terbaring kepenatan. Harumi: “Why you take off the condom? ” Me “How do
you know? ” Harumi “I felt your cum” kami tertidur selepas tue.

Dan
pagi esoknya kami buat satu round lagi, tanpa condom, walaupun die
minta pakai condom. Lepas tue, pantang ada peluang kami buat project di
spa, di bilik rumah die, dalam kereta, dan di tempat peranginan.

Kitorang
tak pakai condom dah lepas tue, kerna die ambil pil. Tapi lepas dua
bulan, die sah pregnant. die ajak saya kawin, tapi saya tak nak. die ke
Bangkok dan gugurkan kandungan.

Di bulan terakhir di sana die stay
di hotel dekat rumah saya, kerna nurse baru dah sampai. Boleh dikatakan
tiap-tiap malam saya henjut die sekali atau dua tiga kali.
Die
menangis sakan, bila die nak balik ke Jepun. die datang ke Kuala Lumpur
semasa saya cuti tengah tahun di Malaysia. dan semasa saya kembali dari
Geneva pada hujung tahun, die menunggu saya di Kuala Lumpur.

Die ajak saya kawin, tapi saya tak nak. kami fuck siang malam. Makan pun main order ke bilik! ”

Post Tags:

Category: Cerita Seks Melayu Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Related video