Pancut Dalam Puki Bohsia Liar

Video Rate:
2.60 / 5 ( 5votes )
1799 views

Video Malay,Cerita Lucah,Gambar Bogel – Pancut Dalam Puki Bohsia Liar – Gambar Bogel, Awek Bogel, Melayu Bogel, Gadis Bogel, Perempuan Bogel, Tudung Lucah Melayu Nakal, Melayu Sex Stim Sangap,Koleksi Cerita Lucah Melayu Terkini, Cerita Cikgu, Cerita Awek Melayu, Novel Lucah melayu, Cerita Birahi, Cerita Nafsu, Cerita Dewasa Melayu

Saya kenal Yarmena ni dah lama dah. Tapi baru sekarang saya couple dngn diorang. diorang ni jenis bohsia liar sikit. Tapi, saya tak kisah. Itu yang saya cari pun. Kalau baik sangat pun, susah nak dapat.
saya dah couple dngn diorang dah 8 bulan. Setakat ni, kitorang baru buat cemolot saja. tak lebih dari tu. Bukan saya tak try. diorang yang tak kasi.

saya ingatkan sekejap saja boleh dapat. Susah gak. Satu malam tu, saya datang kat rumah sewa diorang. Dah dekat pukul 2 pagi dah. Saja saja saya nak jumpa Yarmena.

saya kata saya rindu kat diorang. Kitorang borak-borak kat luar rumah diorang pasal peraturan rumah sewa diorang, lelaki memang tak dibenarkan masuk. Bukan diorang yang tak kasi, tapi ketua rumah Yarmena.

Kitorang lepak luar lama gak. Pastu diorang ajak saya masuk dalam. saya kata, “Nanti diorang perasan nanti, susah.” “Diorang dah tidur nyenyak dah. Jangan risau laa. Takkan takut kot?” saya pun masuk aje laa.

Kitorang duduk kat kusyen. saya tak lepaskan peluang laa. saya terus peluk diorang. saya cium, saya jilat leher diorang. diorang mengerang. “Jangan. Nanti diorang bangun.” “Dah tu, sapa suruh ajak saya masuk tadi? Takkan nak duduk diam aje?” Lepas tu diorang diam.

saya sambung balik. Ntah macam mana, saya makin berang pelak. Tangan saya meranyap cari tetek Yarmena. Yarmena tepis tangan saya. saya cakap laa, “Sampai bila awak nak mengelak? Awak langsung tak kasi peluang kat saya. Jangan-jangan awak memang tak sayang kat saya.” “Eh! Bukan macam tu. Saya sayang sangat kat awak. Tapi.” “Kalau sayang, kenapa sampai sekarang awak mengelak kalau saya buat macam tu? Bagi laa saya peluang kali ni, ok?” diorang diam saja.

saya pun terus sambung balik apa yang saya buat tadi. Kali ni diorang tak mengelak. Peh! Dapat jugak akhirnya. saya ramas secukup-cukupnya. saya cuba pulak nak bukak t-shirt diorang.

diorang bagi line lagi. Sampai laa badan diorang dah takde cover lagi. Tapi, masa tu, ruang tamu diorang gelap. Jadi tak nampak jelas laa diorang punya vagina tu.

Ah! Janji dapat rasa, dah laa. saya senyum kat diorang. saya kata, “Saya nak.” Belum sempat saya habis cakap, diorang tarik kepala saya terus ke puting diorang.

diorang dah faham agaknya. saya apa lagi. Heh! diorang bisik kat saya, “Saya dah bagi awak peluang. Bila awak nak bagi saya peluang pulak?” “Peluang apa?” saya tanya.

“Peluang yang macam awak dapat ni laa.” “Ooo. Awak nak buat kat saya macam saya buat kat awak ni ye?” diorang angguk. “Mana boleh!” Muka diorang masam balik.

“Saya punya tak timbul macam awak punya. Ha ha ha!” saya buat lawak pulak. “Orang serius ni!” “Okey laa. Saya kasi peluang kat awak. Awak boleh buat apa saja yang awak suka kat saya.” “apa saja?” saya angguk.

“Betul ni?” “Nak ke tak nak?” saya kata. diorang senyum, terus cium mulut saya. Yarmena bangun. Yarmena pulak yang baringkan saya kat kusyen. diorang tanggalkan t-shirt saya.

Yarmena jilat-jilat dada saya. Best siot! Lepas tu, Yarmena ramas-ramas batang zakar saya. saya bair aje laa. diorang nak buka pulak seluar saya. saya kata, “Awak.” “Awak ingat! Awak kata tadi, apa saja saya nak buat, saya boleh buat. So, jangan buat-buat lupa, okey sayang?” saya malu sendiri.

saya biarkan aje laa. Dah berjaya diorang buka seluar saya, bogel laa saya depan diorang. diorang senyum aje. diorang urut-urut saya punya batang zakar. Makin lama makin laju.

saya biarkan aje. Iye laa. Sedap. Takkan nak halang pulak. Lepas tu, diorang start kulum saya punya tu. Time tu, tak tau apa nak cakap. “Awak! Nanti kalau awak dah nak keluar, awak kasi tau ye.” saya angguk.

5 minit lepas tu, saya klimaks. saya pancut kat atas tetek Yarmena. Yarmena tanya, “Apasal cepat sangat?” Siot! Buat malu saya saja. “Awak tak nak buat kat saya pulak ke?” “Iye ke ni?” “Hm!” saya tanggalkan kain batik diorang.

Underware diorang dah basah habis dah. saya terus usap-usap diorang punya vagina. diorang mengeluh. saya teragak-agak, nak jilat ke tak nak. Sekali lagi diorang tarik kepala saya ke vagina diorang.

“Cepat laa, sayang.” saya jilat aje laa. Sekejap aje. Lepas tu, saya cakap nak bersetubuh dah. diorang angguk. saya masukkan pelan-pelan. sampai habis terbenam semua, saya makin laju.

Sekali lagi, 5 minit, saya dah pancut. Kat dalam puki pulak tu. Lepas tu, saya jilat-jilat vagina diorang. Lama gak. Sampai saya punya batang zakar tu naik balik.

saya cakap, “Saya nak kongkek lagi, ye?” “Okey.” saya masukkan lagi sekali. Kali ni lama saya main. Lepas 2 minit, saya tukar style. Yarmena kat atas pulak.

Lepas tu, style doggie pulak. Lama gak laa. Lepas 20 minit tu, saya klimaks lagi. Lagi sekali saya pancut kat dalam. Puas saya malam tu. Lepas tu, kitorang lepak atas kusyen tu sambil berbogel.

diorang tanya, “Apasal memula tadi awak keluar cepat sangat?” saya cakap laa, “Ni saya punya first time.” “Ooo. Saya pun first time jugak. Tapi takde laa cepat camtu.” “Awak wanita. Lain laa.” diorang cakap, “Awak.” “Apa?” “Kalau saya nak awak pancut kat dalam mulut saya, awak nak tak?” “Mana awak belajar semua ni?” saya tanya.

“Kawan-kawan saya banyak yang ada cerita macam ni. Jadi, saya pun tau laa serba sedikit” “Okey!” saya balas. diorang senyum, terus cari batang zakar saya. Bukan main laju diorang hisap.

“Slow laa. Nanti cepat sangat keluar.” saya kata. 20 minit lepas tu, saya rasa nak keluar. “Saya dah nak keluar dah ni.” diorang angguk and terus hisap.

saya pancut habis dalam mulut diorang. Habis diorang jilat. Takde pun yang menitik kat tempat lain. Semua masuk dalam mulut diorang. diorang senyum aje. Lepas tu, saya pakai baju, saya kata nak balik.

saya kata, “Awak. Nanti, kalau saya nak main lagi, boleh ke?” “Datang laa.” (.Y.)

Video Lain:

pancut dalam awek,cerita dengan bohsia,Lucah pelir masuk puki,Pancut Dalam Pantat,pantat pancut Category: Cerita Seks Melayu Tags: , , , , , , , , ,

Related video