Pantat Murid Digesel Sampai Basar

Video Rate:
0 / 5 ( 0votes )
130 views

LucahMelayu | Fantasy Sex Melayu – Pantat Murid Digesel Sampai Basar. Video Lucah,Video Sex,Melayu Sex,Video Bokep, Klip Lucah,Gambar Bogel,Pict Lucah, Melayu Bogel, Kisah Lucah,

Kasehan pada uncle Dandu yg tak mempunyai pekerjaan yg tetap. Kerja mengangkut barang barang dgn taukeh Cheng itu bukannya sentiasa ada. Kadang kadang satu atau dua hari sahaja dlamm satu minggu. kerna itulah hidup uncle Dandu agak susah.

Nasib baiklah uncle Dandu hidup sebatang kara, dahh tak ada tanggungan dan tinggal dipondok usang ditanah rizeb kerajaan. uncle Dandu sebenarnya bukan tak ada anak, tapi anak anaknya tak mengambil berat akan dirinya, dan tinggal berjauhan pula dgn kampong itu.

Isterinya uncle Dandu dahh meninggal beberapa tahun yg lalu. kerna kasehan pada uncle Dandu Tok Penghulu telah berjumpa dgn guru besar sekolah kebangsaan kampong itu supaya mengambil uncle Dandu bekerja sebagai tukang kebun bagi menggantikan tukang kebun lama yg telah pencen.

Oleh kerna Tok Penghulu sendiri adalah Pengerusi sekolah tersebut, maka guru besar tak berkeberatan untukk menilongnya dan seterusnya berbincang dgn pihak Jabatan Pendidikan. Dan uncle Dandu akhirnya diambil bekerja sebagai tukang kebun sementara memandangkan die dahh lebih umur.

Uncle Dandu sebenarnya masih kuat dan biasa dgn kerja kerja yg berat seperti kerja kerja kampong. Walaupun usianya dahh 50 tahun, tapi die masih gagah. Kalau tak mana die larat mahu mengangkat barang barang kepunyaan taukeh Cheng dulu tu.

Oleh itu membuat kerja kerja sebagai tukang kebun taklah menjadi masaalah baginya. Dan sejak uncle Dandu menjadi tukang kebun sekolah tersebut nampak berseri dgn pokok pokok bunga dan hiasan.

Bukan sahaja menanam pokok pokok bunga dan memesin rumput, tapi uncle Dandu jg menjaga lain lain kebersihan disekolah tersebut. Pagi pagi die terlebih dulu menyapu dan mengutip sampah, kemudian barulah die membuat kerja kerja kebun seperti menggembur tanah dan menyiram pokok pokok bunga.

Uncle Dandu jg akan membersihkan bilik air dan tandas sekolah yg selalu digunakan oleh murid murid. Bilik air dan Tandas sekolah rendah – tahu sajalah tahap kebersihannya, maklumlah digunakan oleh murid murid satu hingga enam yg tahu guna saja.

Tapi semenjak uncle Dandu bekerja semuanya beres dan semuanya bersih. tak hairanlah guru besar selalu memujinya dan kadang kadang memberinya saguhati diatas kerajinan uncle Dandu itu. Hari itu seperti biasa selepas menyiram pokok pokok bunga didalam pasu yg ada dikaki lima sekolah, uncle Dandu beredar pula untukk membersihkan bilik air.

Dah dua hari die tak membersihkannya. sesudah selesai membersihkan bilik air murid lelaki, uncle Dandu beralih pula kebilik air murid wanita. dgn menggunakan sabun die memberus seluruh lantai bilik air tersebut.

” uncle Dandu. , mahu kencing kejap ” terdengar suara murid wanita yg agak tergopoh gapah menyelak kain sekolahnya dan menarik narik seluar dalamnya kebawah. ” Masuk. lah. ” kata uncle Dandu smbil berhenti memberus lantai dan memberi laluan kepada murid tersebut untukk masuk kedalam tandas.

Dlm keadaan tergopoh gapah, murid wanita tersebut terus masuk kedalam tandas, melondehkan seluar dalamnya dan terus duduk mencangkung memancutkan air kencingnya. Rupa rupanya murid wanita tersebut dahh tak dpt menahan hinggakan die terus kencing dgn tak menutup pintu tandas dan tanpa menghiraukan uncle Dandu yg masih lagii tercegat didepan pintu.

Uncle Dandu yg memandang murid wanita tersebut dlamm keadaan mencangkung begittu , mula menjadi lain macam. Kemaluam murid wanita yg ternganga didepan matanya itu membuatkan die mula datang nafsu berahinya.

Dgn jelas uncle Dandu nampak pantat murid tersebut yg putih licin dgn bibir dan celahnya yg agak kemerah merahan. Kelentitnya jg jelas terserlah, maklumlah murid wanita tersebut duduk dlamm keadaan mencangkung.

Uncle Dandu terus memerhatikan pantat murid wanita tersebut smbil menelan air liurnya beberapa kali. dia yg sdh lama tak melepaskan nafsunya, begittu cepat datang ghairah. Batang kote nya yg biasanya terlintuk sahaja didalam seluarnya mula menegah dan meronta ronta seolah olah mahu keluar.

Cerita Sex Pantat Murid Digesel Sampai Basar

Murid wanita tersebut yg masih tak tahu apa apa itu cume relax sahaja dan seterusnya mengambil air dan membasuh kencingnya. Kemudian murid tersebut memakai semula seluar dalamnya dan keluar dari tandas.

” dah siaap. ? ” tanya uncle Dandu pada murid tersebut. Parasaan ghairahnya masih lagii bergegar gegar. ” Dah. ” jawab murid wanita tersebut smbil terus keluar dari bilik air dan mngkin menuju kekelasnya semula.

Selepas peristiwa tersebut, uncle Dandu sdh semakin bernafsu terhadap murid murid wanita. Gambaran pantat murid wanita yg putih licin belum ditumbuhi bulu itu sentiasa sahaja tergambar dlamm fikirannya. Apabila sahaja uncle Dandu memandang pada murid murid wanita , die mula menggambarkan kemaluan mereka yg menghairahkan, sedikit ternganga bila duduk mencangkung.

Dan akhirnya uncle Dandu meraba raba batang kote nya sendiri yg semestinya menegang bila membayangkan pantat murid wanita itu. kerna itulah uncle Dandu sekarang telah semakin kerap membasuh bilik air murid wanita.

Kalau dulu uncle Dandu dpt melihat pantat murid wanita secara kebetulan, tapi sekarang uncle Dandu telah mengambil peluang untukk mengintainya pula. kerna itulah blh dikatakan telah ramai murid murid wanita yg ada disekolah tersebut telah dpt dilihat pantat nya oleh uncle Dandu.

Malam itu sebelum tidor, uncle Dandu berbaring dipondok usangnya. uncle Dandu cuba menggambarkan semula pantat murid murid wanita yg telah dilihatnya. Bermacam macam bentuk kemaluan mereka yg tergambar didalam kepala uncle Dandu.

Ada yg berbentuk kecil dan tirus, ada yg bentuknya yg lebar dan timbul dan ada jg sesetengah murid wanita tue yg mempunyai pantat yg letaknya agak kebawah hingga betul betul dibahagian kangkang mereka.

Tapi bentuk pantat yg paling menghairahkan bagi uncle Dandu ialah pantat yg lebar dan mengelembong serta mempunyai kelentit yg timbul. smbil berkhayal membayangkan pantat murid murid wanita itu, uncle Dandu teringat akan sebuah buku lucah yg disimpannya sejak beberapa lama didalam almari.

Buku lucah tersebut sebenarnya bukanlah dibeli oleh uncle Dandu. Buku itu dijumpai oleh arwah bininya semasa mengemas barang barang kepunyaan anaknya dipondok tersebut. mgkin buku lucah itu adalah kepunyaan anaknya semasa remaja dulu.

Dan buku tersebut disimpan dgn baik oleh arwah bininya didalam almari kerna bimbang dijumpai oleh budak budak. uncle Dandu kemudiannya bangkit dan mengambil buku tersebut. Gambar gambar pasangan yg sedangg melakukan hubungan sex dgn berbagai gaya itu diperhatikannya dgn khusyuk.
Cerita lucah Pantat Murid Digesel Sampai Basar

Uncle Dandu terasa seolah olah die yg sedangg melakukan hubungan sex tersebut, namun bukanlah dgn wanita seperti gambar tersebut, sebaliknya dgn murid wanita yg pantat nya licin bersih belum ditumbuhi bulu bulu.
Smbil berkhayal, tangan uncle Dandu meraba raba pada batang kote ya yg tegak berdiri. Diusapnya batang kote tersebut keatas kebawah dgn tangannya seolah olah batang kote tersebut sedangg menujah keluar masuk didalam pantat seorang murid wanita.
Uncle Dandu terus menggerak gerakkan tangannya semakin laju keatas kebawah pada batang kote nya. dia terus membayangkan betapa ketatnya pantat murid wanita tersebut. Dan akhirnya uncle Dandu terkial kial serta memancutkan sperma nya yg begittu pekat dan banyak.
Uncle Dandu merasa satu kepuasan seksual yg telah lama tak dirasainya. Hari itu uncle Dandu mencuci bilik air lagi. Tapi kali ini bilik air murid wanita yg terletak duhujung bangunan ditingkat atas sekolah.
Seperti biasa uncle Dandu sengaja membasuh dgn perlahan lahan dgn harapan akan ada murid wanita yg datang kebilik air tersebut. Dan mngkin rezeki uncle Dandu hari itu menjadi kerna tak lama kemudian datang seorang murid wanita dan terus masuk kebilik air tersebut.
Kalau tak silap uncle Dandu murid wanita itu dlamm lima. Dan untukk tak mendatangkan syak, uncle Dandu terus memberus lantai smbil matanya menjeling kearah tandas yg dimasuki oleh murid wanita tersebut.

Oleh kerna pintu tandas tersebut telah patah kuncinya, pintu tersebut tak dpt ditutup dgn rapat. mgkin murid wanita tersebut dahh tak tahan untukk kencing, jadi die terus sahaja melondehkan seluar dalamnya dan mencangkung smbil memancutkan air kencingnya.

Mgkin jg murid wanita tersebut menganggap uncle Dandu tak melihat kearahnya kerna sedangg membasuh lantai. uncle Dandu yg tak lepas dari menjeling kearah pintu tandas yg sedikit terbuka itu, dpt melihat murid wanita tersebut mencangkung smbil memancutkan air kencingnya.

Uncle Dandu mula semakin merapati kearah tandas kerna dilihatnya murid wanita tersebut mempunyai pantat yg sangat sangat mengghairahkannya. pantat murid wanita tersebut putih melepak, licin bersih dan agak mengelembung.

Kelentitnya yg kemerah merahan itu timbul terbentang dicelah pantat nya. uncle Dandu mula tak tertahan. Nafsunya begittu melonjak. Fikirannya jg sdh tak dpt dikawal lagii oleh otaknya sebaliknya dikawal oleh nafsunya.

Perasaan mahu menyentuh pantat yg menghairahkan itu begittu kuat mempengaruhi fikirannya. uncle Dandu terus memerhatikannya dgn penuh ghairah hinggalah murid wanita tersebut mengambil air dan membasuh pantat nya. Dan tak semena mena datang idea dikepala uncle Dandu yg dipengaruhi oleh nafsunya itu.

” Kenapa anak basuh kencing macam tu. Kalau basuh macam tu, tak bersih. ” kata uncle Dandu membahasakan murid wanita itu ” anak “. Enentah bila uncle Dandu telah berada betul betul didepan pintu tandas.

Murid wanita tersebut agak terkejut bila uncle Dandu telah berada dihadapannya. mgkin kerna panik menyebabkan murid tersebut masih lagii mencangkung didepan uncle Dandu. ” emak anak tak ajar ke. macamana mahu basuh kencing ? ” tanya uncle Dandu lagi.

Murid wanita tersebut tak menjawab, cume mengeleng gelengkan kepalanya saja. Rasa panik dan terkejut masih lagii menyelubunginya. ” Mari. , biar uncle Dandu tunjukkan ” kata uncle Dandu kemudiannya lalu terus sahaja mengambil air dgn menggunakan pencedok yg ada disitu.

Murid wanita tersebut tak sempat berkata apa apa kerna uncle Dandu terus sahaja menyiram air pada pantat nya serta tangan uncle Dandu yg agak kasar itu mula menyentuh pantat nya dan terus mengosok gosok dgn perlahan.

Pada mulanya murid wanita tersebut mahu menegah, tapi bila teringat bahawa uncle Dandu mahu mengajarnya, die tak jadi menegahnya. uncle Dandu yg telah lama teringin untukk menyentuh pantat murid yg licin dan belum ditumbuhi bulu itu, mula mengusap usapnya dgn perlahan.

Dia yg telah bannyak berpengalaman itu tahu ditempat mana yg patut diusap dan dimana patut dicuit. dlamm keadaan murid wanita tersebut mencangkung begittu , tidaklah susah bagi uncle Dandu untukk menyentuh tempat tempat yg digemari dan diidamkannya selama ini.

Murid wanita tersebut mula terasa geli bila pantat nya diusap usap begittu oleh uncle Dandu. Dari rasa geli kemudiannya bertukar menjadi nikmat pula bila jari jari uncle Dandu mula menyentuh kelentitnya.

Rasa nikmat yg telah dirasai oleh budak wanita tersebut membuatkan die membiarkan sahaja jari jari uncle Dandu terus bergerak dgn bebasnya. Kenikmatan yg tak pernah dirasainya itu jg telah membuatkan murid wanita tersebut semakin khayal.

” Celah celah ni. pun, anak kena cuci juga. ” kata uncle Dandu untukk menyakinkan murid wanita tersebut bahawa die betul betul mengajarnya bagaimana membasuh kencing dgn betul. Jari uncle Dandu kemudiannya bergerak pula kecelah pantat murid wanita tersebut.

Uncle Dandu dpt merasa yg jarinya telah melekit dan sedikit berlendir akibat cecair dari pantat murid tersebut. uncle Dandu tahu murid wanita tersebut telah khayal dlamm kenikmatan. dgn itu jari uncle Dandu mula bergerak semakin kedalam pada celah pantat murid wanita tersebut.
Jarinya yg telah licin kerna lendir dari pantat murid tersebut menyebabkan semakin senang jarinya menyelinap masuk. uncle Dandu dpt merasa yg pantat murid wanita tersebut masih begittu sempit. dlamm keadaan uncle Dandu semakin syok dan ghairah memainkan pantat murid wanita tersebut, tiba tiba uncle Dandu terdengar bunyi tapak kaki sedangg menuju kebilik air tersebut.

Lalu uncle Dandu cepat cepat mengangkat tangannya dari celah kangkang murid wanita itu. Dada uncle Dandu berdebar debar kerna bimbang kalau kalau ada murid lain yg masuk kebilik air itu dan melihat apa yg sedangg dilakukannya.

Post Tags:

Category: Cerita Seks Melayu Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Related video