Pepek Isteri Terkangkang Depan Wanita Lain

Video Rate:
0 / 5 ( 0votes )
525 views

LucahMelayu | Fantasy Sex Melayu – Pepek Isteri Terkangkang Depan Wanita Lain. Video Lucah,Video Sex,Melayu Sex,Video Bokep, Klip Lucah,Gambar Bogel,Pict Lucah, Melayu Bogel, Kisah Lucah,

saye telah berkahwin dngan Jammie atas dasar cinta. kite telah melakukan seks secara rela sejak kite masih belum berkahwin lagi. saye memangg puas dngan layanan Jammie. Ada jer skill diorang yg mengejutkan saye. Bertuahlah saye memiliki suami yg kuat seks and selalu mempunyai idea nak buat benda pelik.

Jadi, saye pun turut puas. Setahun selepas kite berkahwin, Jammie mula menunjukkan kebosannan diorang pada saye. saye tdk daya lagie nak layan diorang 2-3 round sehari. tdk macam mula-mula projek dulu 4-5 kali sehari.

Kadang-kadang tengah keluar dating, tiba-tiba rase nak projek, kite tdk bolehh tunggu lagi, kite akan projek dlamm toilet, dlamm kereta, fitting room and dimana jer tempat yg bolehh bersembunyi dari orang asalkan nafsu kite dapat dilampiaskan bersama.

3 tahun kite buat seks haram, 2 tahun buat seks halal, itu sudaah cukup untukk buat saye rasa letih and daya kekuatan saye pada seks semakin kurang sedangg kan Jammie semakin hari semakin menjadi-jadi kegilaannya terhadap seks.

Satu hari, diorang bawa seorang kawan pompuan pulang kerumah and ajak kite projek bersama. saye terkejut. saye cemburu, kecewa and rasa useless. saye rasa dihina. Tapi saye buat selamba.

Saye berborak dngan pompuan tue and diorang rupanya seorang bini kepada seorang suami yg tdk kuat seks and selalu tewas bila melakukan seks, jadi pompuan tue tdk pernah mendapat kepuasan.

Entah macam mana mereka berkenalan hingga Jammie berjaya bawa pompuan tue balik rumah, saye tdk pasti. Jammie ajak kite berdua mandi bersama. diorang nak kite berdua melayannya bagaikan raja.

Saye mengikut arahan Jammie kerna saye tdk nak diorang projek dngan pompuan tue saja. Walaupun saye tdk sanggup berkongsi Jammie dngan sesiapa, tapi saye tdk nak terus kehilangan Jammie sebab saye memangg dahh dapat rasakan diorang dahh mula bosan dngan saye.

Cerita Sex Pepek Isteri Terkangkang Depan Wanita Lain

Hancur hati saye bila Jammie mula menjilat pepek pompuan tue (Celly). Celly berdiri, kangkang and bersadar pada dinding bilik air. Jammie melutut menjilat pepek Celly and diorang nak saye kolom batang diorang masa diorang sedangg menjilat pepek Celly.

Saye cume tunjuk yg saye lebih hebat dari Celly, saye mengolom batang Jammie hingga batang diorang keras and bengkak. Jammie mengerang sambil terus menjilat. Makin dlamm and laju saye kolom, makin ligat lidah Jammie menjilat pepek Celly.

Saye rasa tertekan mase tu. Jammie suruh saye tonggeng, diorang menujah saye dulu, mungkiin kerna memberi penghormatan kepada saye sebagai bininya. Celly, seorang bini yg dahh lama gersang kerna tdk mendapat cukup seks dari suami diorang nampaknya ligat.

Diorang tdk henti meneroka Jammie. Habis dijilatnya tubuh badan Jammie. Masa Jammie tujah saye, Celly berdiri dibelakang Jammie and menjilat seluruh belakang Jammie. burit , peha and celah kangkang.

Saye dapat rasakan Jammie sedikit tertunduk and cuba merendahkan sedikit burit saye sebab Celly sedangg menjilat lubang burit Jammie. Jammie terus menunggang saye and meramas breast saye yg sedangg bergoncang laju.

Semakin laju tarian lidah Celly di burit Jammie, semakin laju Jammie tujah saye. Jammie duduk di mangkuk jamban yg tertutup, diorang mengangkat saye and mujah lubang burit saye dlamm keadaan saye duduk diatas ribanya.
Cerita lucah Pepek Isteri Terkangkang Depan Wanita Lain

Celly berkucupan dngan Jammie and itu sangat menyakitkan hati saye. tiba-tiba Celly isap buah dada saye. diorang berdiri didepan saye, tunduk sedikit and mengisap buah dada saye kiri and kanan, diorang meramas-ramas tetek saye sementara saye terus bergoncang diatas riba Jammie.
Terus terang saye katakan takde lagie kesakitan kene tujah kat burit sebab dahh selalu sangat Jammie tujah burit saye. lebih lebih suka kat situ sebab kat situ lebih ketat berbanding lubang depan.
Saye menjadi janggal sebab tdk pernah kene gomol dngan pompuan. saye bukan lesbian. Tapi rasanya sedap jugak. saye tdk pernah disentuh lelaki lain selain Jammie. Hari tue bila ada mulut lain yg nyonyot buah dada saye, saye rasa kelainannya.

Denngan tiba-tiba saye sendiri yg menyentuh kelentit Celly. Basah. Bengkak. and saye terus menggosok. Celly kesedapan. diorang membesarkan kangkangnya sambil terus rakus nyonyot buah dada saye. Jammie berdiri. tiba giliran Celly.

Celly baring diatas lantai bilik air and Jammie mula menujah Celly. saye rasa nak menangis tengok situasi tu. saye cuma melihat Jammie menujah pompuan lain didepan mata saye. Jammie mengalas kedua lututnya dngan towel.

Diorang menujah Celly dngan laju and kuat hingga saye dapat dengar bunyi cpap! cpap! cpap! kerna air pepek Celly yg dahh merembes sejak Jammie pacak saye tadi. Celly nampak stim gile.

Celly mengerang kesedapan. diorang mengerang kuat setiap kali batang Jammie bergesel dngan biji kelentitnya melepasi lubang pepek. saye lihat Jammie memejam mata menikmati lubang Celly. Celly memanggil saye, diorang suruh saye kangkang depan muka diorang sebab diorang nak jilat pepek bini orang.

Hah? saye terkejut besar. saye pandang Jammie. Jammie angguk. saye kekok. saye tdk pernah alami semua ni. saye melutut and mengalas lutut saye dngan towel seperti Jammie buat. pepek saye btl depan muka Celly.

Celly menjilat rakus pepek saye. Lain dari jilatan Jammie. Lidah Celly terasa lembut and panjang, menari-nari menjolok lubang pepek and bermain disekitar kelentit saye. Jammie terus menujah Celly, Celly menjilat pepek saye penuh rakus.

Jammie menujah sambil meramas breast Celly sementara saye dijilat sambil meramas breast saye sendiri. saye and Jammie berkucupan penuh berahi sementara Celly dibawah kite, menerima tujahan Jammie and memberi jilatan pada saye.

Itu kisah threesome pertama yg tdk dapat saye lupakan. Segalanya terlalu baru bagi saye. Sekarang nie saye dahh biasa. Kadangkala Jammie bawak balik wanita lain, and kadangkala saye bawak balik lelaki lain and kite akan projek bertiga.

Sekarang dahh setahun kite buat kerja ni. Jammie lebih suka threesome, lebih kepuasan katanya. saye pun lama-lama jadi terbiasa and sepanjang setahun ni, dahh 7-8 lelaki saye bawak balik untukk projek kat rumah dngan Jammie sekali.
Best sangat! Seronok Lain kali saye cerita pulak pasal threesome saye dngan Jammie bersama lelaki lain.

Post Tags:

Category: Cerita Seks Melayu Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Related video