Suami Menggentel Pantat Adik Ipar

Video Rate:
0 / 5 ( 0votes )
511 views

LucahMelayu | Fantasy Sex Melayu – Suami Menggentel Pantat Adik Ipar. Video Lucah,Video Sex,Melayu Sex,Video Bokep, Klip Lucah,Gambar Bogel,Pict Lucah, Melayu Bogel, Kisah Lucah,

Cerita lucah nii berlaku tanpa sengaja. Hari dahh petang. Anak adik
ipar saye nie menangis jer. Demam katanya. Adik ipar saye nii walau pun
dahh anak dua tapi disebabkan badannya bersaiz kecil, ramai yanng sangka
die masih anak dara lagi.

Muka die memangg cantik, body pun blh
tahan juga. Tinggi die cume 159 cm. dia sedangg mendokong anaknya.
Kesian pula tengok dia, husband die kena kerja di luar negeri dahh 3
bulan tak balik.

Rasanya itulah yanng menyebabkan die lebih
berserabut agaknya. saye Tanya kat die “kenapa tak bawa ke klinik? Abang
blh hantar” die senyum jer. Kemudian terdengar anak sulungnya memanggil
“mami, abang mahu mandi! ” saye cakap kat die “Sella mandikan lah abang
tue biar abang jaga Oliva”.

Semasa saye cuba mengambil Oliva dari
dokongannya die meronta dan memeluk dng erat emaknya. saye sambil
memujuk “Oliva dng papa chik ok” dan memegang nya. Semasa tangan saye
mengambil Oliva itulah belakang tangan saye tanpa sengaja tersentuh dada
adik iparku.

Dia tdk memakai coli. krn Oliva memaut kemas tengkuk
maminya menekan belakang tangan ku pada payudara nya. dalam cuba
mangambil Oliva itu, tangan ku bergeselan dng putingnya beberapa kali
dan saye dapat rasakan ianya mula mengeras.

Cite Melayu Suami Menggentel Pantat Adik Ipar

Saye
tengok muka adik ipar ku. Konsentrasinya bukan pada Oliva lagii masa
tu. Tak sangka pulak die begittu sensitive dan senang terangsang. saye
lihat matanya kuyu dan mulut die separuh terbuka.

Akal nakal saye
mula bekerja, dng sengaja saye tekankan belakang tangan saye rapat pada
payudara nya. Akhir sekali saye sepit putingnya diantara jari telunjuk
dan jari hantu saye dan menggentelnya perlahan lahan.

Dan dari
Sella keluar keluhan “oh! ” ketika itu anak sulung nya memanggil lagii
membuatkan die tersentak. Mukanya kemerahan, sama ada kerna malu atau
kerna terangsang. dia melihat tepat kat mata saye sambil tersenyum.

Dia
menyerahkan Oliva kepada saye dan bergegas ke bilik air untukk
memandikan anaknya. Isteri saye masa tue tengah menyuap anak ku yanng
kecil sekali di dapur. sesudah selesai semuanya Sella datang kepada saye
dan mengambil Oliva.

“Bawa ke keliniklah Sella? ” kata ku.
Selepas maghrib, saye pun bersiap untukk menghantar Sella dan Oliva ke
klinik. Isteri saye sibuk dng anak anak saye yanng 2 orang dan anak
sulung adik ipar saye tu.

Dia yanng mencadangkan saye menghatar
mereka ke kelinik walaupun pada asalnya die sendiri yanng hendak
menghantar. dalam kereta kite diam jer, sehinggalah sampai ke kelinik.
sambil duduk menunggu giliran tue kite berbual bual.

Pasal dia,
husband die dan anak anak dia. Husband die akan pulang dari us minggu
depan. Dan dallam tue saye kata kat die “maafkan abang pasal petang
tadi”. dia cume tunduk je dan berkata “em! ” “Tak sangka pula Sella
begittu sensitive. ” Sambiltersenyum die berkata “mana tak sensitive
bang, dahh 3 bulan tak kena. ” sambil tergelak matanya melirik ke depan
seluar aku.

Dalam hati saye “isk, die nie blh tahan juga”. Selesai
dng doktor kite naik kereta untukk pulang. Kemudian die berkata “boleh
tak kami singgah kat supermarket kejap, mahu beli barang sikit”.

“ok,
no problem” jawabku. sesudah selesai membeli barang yanng die hendak
kite pun balik. dalam perjalanan balik tue kite sembang lagi. saye tak
pernah tanya benda benda sulit pada Sella, tapi malam tue saye rasa
lebih open.

“Sella macam mana sekarang? ” “Macam mana apa? ”
tanyanya pula. “Yer la, dahh 3 bulan n tak balik ni. ” “Oh itu” katanya.
“tak tau lah mahu cakap bang. ” Oliva tidur di seat belakang kereta
sesudah diberikan ubat demam, doctor terpaksa memberikan ubat sertamerta
kerna suhu badannya yanng agak tinggi. Suami Menggentel Pantat Adik
Ipar.

Saye beranikan diri memegang tangannya. dia diam. saye elus
tangannya. sambil memandu tue saye ramas tangannya dan kemudian melarat
ke pahanya. dia membetulkan duduk tapi tdk membantah. Tangan kiri saye
mengosok pehanya dan kemudian dng beraninya mula merayap ke payudara nya
yanng ternyata masih mengkar.

Saye ramas perlahan payudara nya
itu. “Isk. Aah! ” itu je yanng keluar dari mulutnya. dia menyandarkan
badan dan membuka kangkangnya. Tangan saye tanpa dipelawa terus menerpa
pada celah kangkangnya yanng ternyata telah sedikit lembab.

Dari
luar kain yanng dipakainya jari telunjuk saye aku gerakkan turun naik di
celah alurnya. Sampai di satu kawasan yanng agak gelap saye berhentikan
kereta di tepi jalan. Tempat yanng agak terlindung dan gelap.

Saye
paut tengkuk Sella dan dekatkan mulutku ke mulutnya. Mulutnya dng rela
menerima kucupan ku dan kite berkuluman lidah untukk seketika. Nafasnya
semakin mendesah dan tdk teratur. Tangan kanan ku terus memainkan celah
kelengkangnya.

Saye singkap kainnya ke atas dan tangan ku
menggosok peha gebu Sella dng rakus. Semakin ke atas dan akhirnya
melekap di pantat nya yanng tembam dan ternyata telah bajir.

Saye
tekankan telapak tangan ku pada pantat nya dan gosok ke atas dan ke
bawah menyebabkan die menggeliat kegelian. saye masukkan tangan ku ke
dallam seluar dallam nya dan jari telunjukku pantas berada di celah
alurnya.

Saye gosok ke atas dan ke bawah dng emak jariku menekan
kelentitnya. mama jariku mengusap kelentitnya sementara telunjukku
semakin terbenam dallam lurah berairnya. dia mengerang dan kemudian dng
tiba tiba saye dapat rasakan seluruh urat sarafnya mengejang dan
nafasnya jadi tdk karuan.

Cerita Lucah Suami Menggentel Pantat Adik Ipar Citer Erotik

Kepalanya
terpaling ke kiri dan ke kanan dan kemudian saye rasa satu kemutan
yanng kuat pada telunjukku. “ah! ” katanya dan kemudian die terkulai.
Sella terus megucup bibirku dng rakus sambil matanya merenung ku,
“thanks abang” sambil tersenyum.

Tangannya pula berani menjalar ke
pahaku. Dan tanpa di pelawa jemari halusnya telah menarik zip seluarku
ke bawah dan tangannya telah berada di dallam seluarku. Sebaik je
tersentuh batang ku die tersentak.

“Abang tak pakai underware? ” ”
jangaan salah anggap, abang memangg tak penah pakai underware” kataku
sambil tersenyum. Jemarinya terus mengurut urut batang ku yanng telah
sedia keras itu.

Cite Melayu Suami Menggentel Pantat Adik Ipar

Saye
tanya ” Sella mahu ker? ” “Em! ” jawabnya. “Jom kami balik lah. nanti
akak kata apa pula lama sangat ni” kataku. saye lihat mukanya berubah,
macam sedih aja.

“Kalau Sella betul betul nak, malam nie boleh? ”
Sekali lagii raut wajah nya berubah, ceria. Sampai di rumah dahh pukul
10 malam. Anak anak kite semua dahh tidur.

Isteri ku menunggu di
dapur dan kite minum kopi bersama sambil berbual. saye dahh tak dapat
mahu mengawal kedudukan saye sekarang memikirkan yanng sekejap lagii
saye akan dapat merasa tubuh adik iparku yanng comel tu.
Citer Melayu Suami Menggentel Pantat Adik Ipar

Lepas
minum saye masuk dallam bilik, berbaring. Tak lama lepas tue wife saye
pula masuk. saye memangg dahh masak betul dng perangai dia, kalau die
tidurkan anak awal awal dan buat kopi sebelum tidur die mesti hendak
malam tu.
So tanpa berlengah lagii kite pun bercumbuan sehinggalah
die klimax dan tertidur. Selesai je saye kata kat die saye mahu duduk di
luar tengok berita tengah malam. Selepas mengucapkan selamat malam die
tertidur.
Saye keluar memasang tv dan duduk di sofa. Lebih kurang
setengah jam saye matikan tv dan bangun menuju ke bilik air. Bilik air
dikongsi oleh dua bilik. Bilik Sella dan sebuah bilik kosong berhampiran
dng ruang tamu.
Saye ketuk bilik Sella. Tak ada jawapan. saye
tolak. tak berkunci. Masuk perlahan lahan, kerna tak nak mengejutkan
anak anak Sella. dng perlahan saye terus berbaring di atas katil di
sebelah Sella.
Die tidur mengiring, saye pelok dari belakang.
Tanganku melekap pada payudara nya. Sella menggeliat. Antara sedar dan
tdk die berkata “ingatkan abang tak datang” “Dah janji kan tadi”. “Erm! ”
sambil memusingkan badannya dan memeluk saye balik.
Mulut kite
bertemu. saye jilat bibirnya. Sella mengerang kesedapan. Lidahku
meneroka ke mulutnya yanng mungil itu. Lidah bertemu lidah. Tangan ku
meramas payudara Sella dng rakus. dia mengerang lagi.

Cite Melayu Suami Menggentel Pantat Adik Ipar

Saye
buka baju kaftan yanng dipakainya, die tdk memakai apa apa di bawah
baju itu. Serangan pertama saye ialah puting buah dada nya yanng kecil
dan keras. saye hisap putingnya dan lidah ku bermain main di puncak
putingnya.

Saye jilat sekeliling putingnya dan belitkan lidah ku
kesekeliling putting itu. Sella menggeliat. “Best nyer bang! ” Beralih
pula pada putting yanng satu lagi. begitu lah saye buat bergiliran
sehingga Sella menggeliat nggeliat kesedapan.

Saye sedut keliling
payudara Sella dng rakus. Melurut turun ke perut. saye nyonyot pusatnya
dan saye jilat dallam pusatnya dng perlahan. “Ist! Geli bang! ” Semakin
kebawah dari pusat.

Satu aroma yanng manis menerpa ke hidung ku.
Ternyata Sella memiliki bulu yanng halus dan sentiasa di jaga rapi. saye
berhenti. saye perhatikan pantat Sella yanng sudaah banjir. saye tiup.

“Ei!
Geli bang! ” Tanpa amaran, saye kuit kelentitnya dng hujung lidah saye
menyebabkan Sella menggeliat sambil berkata “Ooh! Best nyer! ” Kuit
lagii sekali, sekali lagii die menggeliat.

Cite Seks Suami Menggentel Pantat Adik Ipar

Kemudian
saye lekapkan lidah saye pada pantat die dan saye jilat dari hujung
alur bawah hingga ke kelentitnya. Kali ini Sella tak dapat menahan lagii
“Abang! I am cumming! ” saye dapat rasakan betapa banyaknya air yanng
mencurah keluar dari telaga yanng selama ini gersang.

Tindakan
selanjutnya saye terus menjilat pinggir kedua bibir pantat nya. saye
sedut sedut bibir dalamnya dan saye nyonyot kelentitnya semaunya.
Kemudia lidah ku meneroka bahagian dallam pantat nya. saye jilat dinding
pantat nya.

Sekali kiria ke atas dan sebelah kanan hala kebawah.
Paha Sella mengepit kepala ku sekarang. Kedua kakinya berada di
belikatku. dia mendorong pantat nya ke mulutku setiap jilatan yanng saye
berikan.

Sambil tangan ku memain kan putingnya dan meramas
payudara nya. Jilatan ku semakin ganas di pantat Sella dan die semakin
liar. Akhirnya sekali lagii Sella climaks. Kakinya menekan bekilat ku,
pehanya mengepit kepalaku, kedua tangannya menarik kepalaku ke arah
pantat nya sementara pantat nya ditunjahkan pada mulutku.

Rasa
mahu lemas saye dibuatnya. “Best abang! ” katanya. sesudah die
melonggarkan sepitannya pada kepalaku, saye mula menjilat ke arah atas
tubuhnya. Setiap inci tubuhnya saye jilat dng satu pergerakan yanng
perlahan.

Berhenti memberi tumpuan pada payudara nya. saye jilat
mengelilingi payudara nya yanng masih tegang itu dari bahatian bawah
menuju ke hujung putingnya. Beralih kepada yanng satu lagi. begitu lah
silih berganti sehingga Sella memberi respond lagi.

Saye jilat ke
atas. Lehernya. Tengkuknya. Telinganya. Dan akhir sekali mulutnya
menjadi sasaran aku. Lidah kite bertemu. Berkuluman. Batang ku sekarang
berada di alurnya. saye gosokkan batang butuh saye ke atas dan kebawah
di alur pantat nya.

Novel Sex Suami Menggentel Pantat Adik Ipar

Bila
kepala ku menyentuh kelentitnya, die mengerang dan menggeliat. sesudah
beberapa lama mengusiknya begittu , saye ubah degree batang ku. Perlahan
lahan kepala batang ku tenggelam ke dallam pantat Sella.

Ternyata
pantat Sella masih sempit lagi. Kemutan kemutanya pun masih mencengkam
walaupun telah melahirkan dua orang anak. Akhirnya, santak batang butuh
saye dallam pantat Sella. terasa ia mengemut ngemut untukk menyesuaikan
keadaan.

Saye tarik keluar perlahan lahan, kemudian saye sorong
perlahan juga. Bila keseluruhannya terbenam, saye goyang goyang kannya
membuat kan Sella merintih. sesudah beberapa lama melakukannya slow
motion, saye mengubah rentak.

Secara beransur saye lajukan
tunjahan dan Sella mengikut rentak ku. sambil merintih “Unnh! Ah! Ahh!
AahH! Unh! Ist! Best nyer bang! ” Kemudian saye balik pada slow motion.
saye lihat Sella mengetap bibir.

Memusingkan kepalanya ke kiri dan
kanan. Terangkat angkat jubur nya menerima tujahan ku. Kemudian secara
mendadak saye melajukan tujahan ku sesudah lebih kurang 5 minit gerakan
laju itu “oh! Ist. Aah! ” badan Sella mengejang sekali lagii dan saye
rasakan pantat nya mengemut kuat batang ku.

Dia mendakap saye dng
kuat dan menarik pinggang ku dng kakinya. dia klimax buat kali ke lima
malam itu. saye sendiri pun dahh tak dapat mengawal diri lalu saye
teruskan tujahan dng laju dan akhirnya saye tekankan batang butuh saye
dallam ke dallam pantat Sella dan memancutkah benih ku dallam pantat
nya. Suami Menggentel Pantat Adik Ipar.
Pantat Sella terus aktif
mengemut ngemut batang butuh aku. saye rasa macam mahu tercabut pulak.
Buat sekatika saye terkulai diatas Sella. sesudah dapat sedikit tenaga
balik aku, menggulingkan badan dan terlentang disebelah Sella.

Sella
memandang kepadaku sambil tersenyum. “Dah puas? ” tanya ku. sambil
tersenyum die berkata “Em! ” saye peluk die dan kulum lidah nya sekali
lagi. “Isk, tak puas lagii ker abang ni? ” tanyanya sambil tersenyum
meleret.

“Geram” kataku sambil tergelak kecil. “Nanti Sella tak
blh bangun esok ni. ” saye kucup die sekali lagii di mulut dan kemudian
di dahi. “Thanks abang”. Kata Sella. saye masuk ke bilik air dan keluar
melalui bilik satu lagi.

Post Tags:

Category: Cerita Seks Melayu Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Related video