Terlampau Nikmat Bermain 2 Butuh

Video Rate:
0 / 5 ( 0votes )
139 views

LucahMelayu | Fantasy Sex Melayu – Terlampau Nikmat Bermain 2 Butuh. Video Lucah,Video Sex,Melayu Sex,Video Bokep, Klip Lucah,Gambar Bogel,Pict Lucah, Melayu Bogel, Kisah Lucah,

Nama ku Robbin berumur 22 tahun dan bekerja sebagai mekanik di sebuah bengkel bersama-sama dengaan Hanniz. Hanniz berumur 21 tahun dan bekerja di tempat saya stlah die gagal dlam peperiksaan spm. saya dan Hanniz nie mmg rapat sebab kat bengkel akulah yanng menunjuk ajarnya.

Saya mmg suka berkawan dengaan Hanniz sebab die nie tak tahu malu. Nampak sahaja pelanggan perempuan yanng cun datang ke bengkel terus diusiknya walaupun perempuan tue datang bersama-sama dengaan teman lelakinya.

Saya nie pemalu sikit orangnya walaupun dlam hati saya teringin jg ingin mengusik mereka. krn sikap saya beginilah, saya masih belum mempunyai seorang girlfriend pun. Apatah lagii utk melakukan hubungan nikmat dengaan mereka.

Oleh itu saya masih teruna tapi saya tak tahulah dengaan Hanniz tue. Pada suatu petang lebih kurang jam 6 petang, saya dan Hanniz bersiar-siar dengaan motor di kawasan pantai.

Memanng waktu itu agak lengang sikit sebab dahh hampir malam. tettapi saya dan Hanniz kemudian terlihat seperti sepasang kekasih sedangg bertengkar di kawasan tebing pantai itu. kite cuma melihat dan berlalu begittu saja.

Sesudah berlalu jauh sedikit, Hanniz mencadangkan saya utk berpatah balik utk melihat kesudahan pertengkaran td. Maka kite berpatah balik dan setibanya kite di tempat td cuma kelihatan perempuan itu saja.

Saya agak mgkin boyfriendnya telah tinggalkan dia. Hanniz kemudiannya menyuruh saya bermotor ke pantai ke tempat perempuan tue yanng sedangg asyik memandang ke arah pantai. Setibanya kite menghampiri perempuan tue, enjin motor kite menyebabkan die tersentak terkejut.

Perempuan tue mmg cantik juga. Umurnya mgkin di akhir belasan tahun. diorang memakai berbaju-t putih UiTM dan berseluar Camel coklat dan bertudung. Seperti biasa Hanniz yanng menegurnya dan saya cuma memerhatikan sahaja di atas motosikal.

Hanniz tanya apa yanng berlaku td tapi rupa-rupanya perempuan nie mmg tengah bad mood sebab ditengkingnya Hanniz dengaan kuat sampai saya sendiri pun terperanjat. Hanniz nie mmg muka tak tahu malu terus cuba utk bercakap dengaan perempuan tue.

Korang nie apalah. kami tanya baik-baik die jawab macam tue pulak? Manalah tahu kami bolehh tolong korang?. Terima kasih sajalah! korang jagalah hal korang sendiri! Diri sendiri pun tak tertolong ada hati ingin tolong orang.

Baiklah korang semua pergi sebelum saya jerit!. Eh? Buat apa pulak korang ingin jerit kite bukannya ingin buat apa-apa kat korang. Yalah. tapi krn korang nie garang sangat. bolehh saya cium korang sekali tak? Pada masa itu Hanniz cuba menghulurkan kepalanya utk mencium perempuan tersebut.

Dlam hati saya pada masa tue saya berkata, Gila bnr dengaan budak Hanniz nie. Tiba-tiba pelepap ! Satu penampar yanng cukup kuat kena sebahagian muka Hanniz krn penampar itu lebih terkena bahagian lehernya.

Tergosok-gosok Hanniz menahan pedih. saya cuma ketawa melihat Hanniz dari atas motosikal. Tiba-tiba Hanniz terus cuba memeluk perempuan tue. dlam usaha Hanniz itu, perempuan tue menjerit tapi cuma kedengaran sekejap sahaja krn mulutnya ditekup oleh Hanniz.

Dlam keadaan yanng menggelabah itu, saya tertawa jg melihat gelagat Hanniz yanng berusaha bersungguh-sungguh utk memeluk perempuan tue sampai jatuh bergelimpangan kedua-duanya. Pada masa itulah Hanniz berteriak menyuruh saya menolongnya.

Saya bergegas ke tempat mereka sedangg berguling. Apabila saya menghampiri mereka, pelepak! satu terajang hampir mengenai butuh ku. Mujurlah ia cuma terkena pada bahagian peha. Tapi rasa sakitnya membuatkan saya terhencot-hencot berjalan.

Hanniz yanng sedangg kacau bilau itu menyuruh saya memegang tangan perempuan tue. Sebaik sahaja saya berupaya memegangnya, Hanniz bergegas utk memegang kakinya pula dan pada masa itulah mulut perempuan itu terbuka kembali dan menjerit.

Tanpa disangka-sangka Hanniz dengaan cepat datang semula dan menumbuk muka perempuan itu beberapa kali. Gila kau Hanniz, saya berkata. sesudah ditumbuk sampai kemerahan mukanya, die menangis teresak-esak. Hanniz dlam suara yanng bergetar, Ingat! Jika kau menjerit lagii saya tumbuk-tumbuk muka kau sampai pecah biar semua orang tak kenal kau lagi.

Hanniz kemudian menanggalkan baju-t nya dan disumbat sebahagiannya ke dlam mulut perempuan tue. saya pada masa tue sudaah tahu apa yanng akan dilakukan oleh Hanniz dan apa kesudahannya nanti.

Dlam hati saya, Kerja gila nie. tak pasal-pasal masuk lokap nanti kena belasah dek. Tapi saya tak mampu berbuat apa-apa. saya cuma melihat sahaja apa yanng hendak dibuat oleh Hanniz dan saya sendiri jg nak melihat keseronokan yanng bakal berlaku nanti.

Kali pertama dlam hidup saya. Hanniz dlam keadaan bergelojoh dan kacau itu duduk di atas kedua-dua kaki perempuan tersebut menyebabkan pergerakannya terkunci. dlam keadaan tangan yanng terketar-ketar, Hanniz cuba utk membuka seluar perempuan tersebut.

Saya dlam hati saya pada masa tue jngn cakaplah berdebar macam ingin pecah dada rasanya. Melihat Hanniz sedangg membuka seluarnya, perempuan itu meronta. Dan pada masa itulah Hanniz yanng macam dahh kena rasuk tue, menumbuk bertubi-tubi perut perempuan sampai saya sendiri pun ngeri melihat perlakuan Hanniz tue.

Perempuan tue memejam mata menahan kesakitan dengaan air matanya keluar tak henti-henti. Pada masa itu hendak sahaja saya suruh Hanniz hentikan perbuatannya tue. saya lihat Hanniz berjaya melondehkan seluar perempuan tersebut sehingga menampakkan seluar dalamnya yanng berwarna biru gelap.

Cerita Sex Terlampau Nikmat Bermain 2 Butuh

Hanniz cuma melondehkan seluar perempuan itu cuma setakat pehanya sahaja krn Hanniz kemudian terus cuba membuka seluar dlam perempuan tue pula. Waktu melihat seluar dlam perempuan tersebut dan pehanya yanng putih itu, batang ku sudaah keras pada tahap maksima sampai sakit bila bahagian hujung kepala apabila ia menerjah ke atas mengenai seluar jeans yanng ku pakai.

Hanniz membuka seluar dlam perempuan itu macam takut-takut sedikit. Akhirnya kite berdua dapat menyaksikan kemaluan perempuan yanng dipanggil faraj itu. Pada masa itulah saya sendiri pun tak terkawal dan dlam keadaan masih memegang tangan perempuan tue saya bergegas ke tempat Hanniz dan melihat faraj itu.

Inilah kali pertama saya melihat faraj perempuan melayu dewasa secara live. krn sebelum ini saya cuma melihat dlam movie itupun orang putih. Tak banyaak bezanya dengaan faraj orang putih yanng saya tengok dlam movie hanye perempuan ini mempunyai banyaak bulu di bahagian atasnya dan kelihatan merah-merah muda di bahagian hujungnya belahannya.

Krn pada masa itu saya cukup geram, saya meraba-raba faraj nya menggunakan tangan ku yanng terketas-ketar. tettapi baunya cukup tengik. Tapi hal itu menyebabkan saya lebih bernafsu. saya dan lupa segala-galanya.

Biarlah kena tangkap dan dipenjarakan asalkan saya dapat menikmatinya pada hari nie. Lagipun saya agak budak nie mesti penuntut UiTM. Mesti seronok buat seks dengaan orang bijak, itulah yanng saya fikirkan pada masa itu.

Hanniz yanng kelihatan tak terkawal lagii tue bangun utk membuka seluarnya. Pada masa itulah kaki perempuan tue terlepas dan cuba diterajangnya Hanniz tapi kena sikit sahaja sehingga menyebabkan Hanniz terjatuh.

Saya tahu sebenarnya perempuan tersebut nak menendang bahagian kemaluan Hanniz. Hanniz yanng naik berang, terus menampar muka perempuan tue. Cukup banyak! Sehingga menyebabkan bibirnya berdarah ditambah lagii kesan bengkak akibat ditumbuk td.

Kemudian Hanniz memijak pula perut perempuan tersebut berulang kali sampai perempuan tersebut mengeleng-geleng kepala minta Hanniz hentikan. Buatlah lagii macam td. saya hentak-hentakkan kepala kau kat batu tue, kata Hanniz.

Saya melihat air mata perempuan tue tak henti-henti mengalir. Hanniz bergegas menanggalkan seluarnya dan seluar dalamnya. diorang kini betul-betul berbogel. Lucu jg nampaknya sebabnya batang butuh nya pendek saja, hanye agak mengembung bulat.

Diorang terus duduk berlutut di peha perempuan tersebut. Cuba utk memasukkan batang butuh nya ke dlam faraj perempuan itu. saya hampir tergelak krn sebaik sahaja kepala butuh n ya menyentuh faraj perempuan itu bercucuran sperma nya keluar.

Tetaapi die tetap jg cuba utk memasukkan butuh nya. diorang menggunakan jarinya utk membuka lubang faraj itu dan ruang yanng terbuka itu terus sahaja die menyondol butuh nya. Ya! masuk.

Itulah yanng saya saksikan dengaan mata ku sendiri. perempuan itu yanng mulutnya masih ditutupi oleh baju Hanniz cuma menutup mata. Hanniz cuba menekan lagii sehingga akhirnya habis butuh nya ditengelamkan oleh faraj budak UiTM tue.

Saya lihat muka Hanniz macam keliru dan gelisah dan takut-takut. diorang terus melakukan adegan tarik sorong berulang kali dengaan perempuan itu yanng cuma memejamkan mata sekuat-kuatnya. saya yanng dilanda perasaan berahi yanng amat kuat melepaskan pegagan tangan perempuan itu dan yanng hairannya perempuan itu tiidak lagii melawan.

Mgkin die takut dengaan ancaman daripada Hanniz sebentar td. saya terus bergegas menanggalkan seluar jeans yanng ku pakai dan turut berbogel seperti Hanniz. saya cuma mampu mengosok-gosok butuh ku sementara menunggu Hanniz selesai dengaan kayuhannya itu.

Dlam keadaan tangan sebelah mengosok butuh ku, saya menanggalkan baju dan tudungnya. saya dapat melihat dan menyentuh dua buah bukit kepunyaannya dan krn terlampau terangsang sangat saya membuang baju yanng Hanniz gunakan utk menutupi mulutnya dan terus saya jilat mulut perempuan itu sekuat hati saya.
Cerita lucah Terlampau Nikmat Bermain 2 Butuh

Saya gunakan lidah saya utk menjilat giginya. saya hisap dan telan air liurnya. Waktu itu saya benar-benarnya teransang kuat sampai saya tak hirau dahh dengaan keadaan sekeliling. Hanniz pula masih menyorong dan menarik butuh nya dlam faraj perempuan tersebut dan ada ketikanya die berhenti dan membiarkan butuh nya dlam faraj itu dan memerhatikan gelagat saya yanng sedangg mengomol perempuan itu.
Saya memarahinya krn saya jg nak merasai lubang faraj perempuan itu dan meminta die mempercepatkan kayuhannya itu. Pada waktu itulah datang idea saya melalui filem blue yanng saya tonton.
Saya ingin perempuan tue menjilat dan menghisap butuh ku. Terus saya letak butuh ku di muka perempuan tue lalu saya mengosok butuh ku di seluruh permukaan muka perempuan tersebut.
Saya menyuruhnya membuka mata. diorang membuka sekejap dan kemudiannya menutup balik sekemas-kemasnya. saya kemudian menyuruh die menghisap butuh ku. Dan saya beri amaran jika die mencederakan butuh ku, akan saya cantas kedua-dua puting payu daranya dan menghiris faraj nya.
Saya meletakkan butuh ku di hujung mulutnya dan menyuruh die membuka mulut. Sebaik sahaja die membuka mulut sedikit terus saya tekan butuh ku dan menerobos masuk ke dlam mulutnya.
Saya dapat rasakan geselan lidahnya pada butuh ku. Rasanya saya tak dapat bayangkan dan ceritakan. memangg berkali-kali ganda lebih sedap daripada melancap. saya terus me mulutnya. Sesekali die membuka mata melihatkan butuh ku keluar masuk dlam mulutnya.
Cantik bnr budak perempuan nie. kata hati ku. Beruntung saya hari nie. Dahlah cantik bijak pula tue. td bukan main garang sekarang nah, rasakan apa yanng lelaki bolehh buat utk kau yanng secantik nie.
Hanniz pula terus dengaan adegan keluar masuknya. Sesekali saya menjengah ke arah Hanniz sama ada die telah selesai ke belum. saya dapat lihat bibir faraj perempuan itu masuk dan keluar ke dlam lubang faraj seiringan dengaan dorong masuk butuh Hanniz.

Hanniz jg meracau berkata entah apa semasa adegan sorong masuknya tue. Tak tentu butir katanya. Sedaplah! Sedapnya! Ahh. Ah. , berdecik-decik bunyinya faraj tue dikerjakan oleh Hanniz. tiidak lama kemudian Hanniz menghenjut faraj perempuan itu sekuat hatinya hingga menyebabkan perempuan tue mengeluh kecil.

Hanniz menjerit dan mengerang dlam kerongkongnya. Rupa-rupanya die sudaah mencapai puncak nikmat seks hasil geselen dengaan faraj perempuan td. diorang berhenti dan memejam mata. mgkin utk merasai sisa-sisa nikmat yanng masih ada.

Lepas tue butuh nya dikeluarkan dari lubang yanng basah. saya tengok masa tue, tak ada pun darah. Orang cakap kalau anak dara buat seks mesti ada darah kan. Sekarang giliran saya pula.

Saya keluarkan butuh ku dari mulutnya. Habis basah butuh ku dengaan air liurnya. saya duduk mencangkung di peha mengadap faraj nya. saya perhatikan seketika. Masih terdapat lelehan sperma yanng keluar.

Tanpa membuang masa saya tanggalkan seluar dan seluar dalamnya yanng masih terlekat dilututnya. saya bogelkan die terus. sambil itu Hanniz kelihatan berehat sambil memerhatikan saya. Letih agaknya. Ya lah saya rasakan perempuan nie mgkin 3-4 tahun lebih tua daripadanya.

Kemudian saya menuju ke faraj nya. saya masukkan sebatang jari ku ke dlam rongga faraj nya. Lembiknya. Kemudian saya buka kangkangnya seboleh mgkin hingga menyebabkan lubangnya terbuka luas. saya jadi sasau ketika itu krn melihat faraj perempuan melayu yanng berkeadaan seperti itu.

Ya lah, kan perempuan melayu nie pemalu. saya ambil bajunya dan gosokkan pada faraj nya utk mencuci sisa-sisa lelehan td. sesudah agak bersih saya terus mencium faraj nya. Entahlah tak tahu saya ingin bagitahu kau orang.

Mgkin pada mereka yanng telah buat seks tahulah baunya. Baunya hapak tengik. Tapi bau itulah yanng buat saya geram dan sanggup menjilatnya. Tergeliat-geliat die bila saya menjilat faraj nya.

Kemudian saya terus bangun. sudah tiba masanya saya utk merasai geselan faraj nya pada butuh ku. saya ingin tahu macam manalah rasa dari geselan faraj budak UiTM nie. Terus saya pegang butuh ku dan menuju ke aras lubang yanng ternganga tue.

Saya masukkan secara perlahan-lahan utk merasai nikmatnya. memangg sedapnya nikmat geselan faraj nya sampai saya sendiri memejamkan mata. Rasa lembik, berlendir dan hangat-hangat mengemut butuh ku. Ahh sedapnya. cume itu yanng mampu saya ucapkan.

Krn selepas itu saya terus berdayung sekuat dan semahu hati ku. perempuan tue pula sudaah kelihatan bunyi mendesah tapi kecil saja. saya dapat dengar bunyi suaranya mendesah walaupun perlahan.

Mgkin die sendiri merasai nikmat pemerkosaan ini. saya kemudian menyuruh die lipatkan kakinya memeluk ku. diorang mengikutinya. Oh nikmatnya saat itu. saya benar-benar berada dlam kesedapan yanng amat sangat.

Oleh krn tak tahan sangat dengaan diselubungi dengaan nafsu yanng tinggi menggunung saya menyuruh die bersuara dan bukan cuma memejam mata dan bisu. sesudah dipaksa barulah die memperdengarkan suara erangannya walaupun bukanlah natural seperti dibuat-buat saja.

Tetaapi saya idea. saya henjut butuh ku sekuat hati dlam faraj nya dan terdengarlah jeritannya naturalnya. Aah. sakit isk isk. saya makin bernafsu. Terus menghenjut lubang nikmat itu keluar masuk sampai lenguh pinggan saya dibuatnya.

Saya baring dan minta die me ku pula. Mula-mulanya die mengeleng-ngeleng kepala tak tak tahu sehingga Hanniz yanng sedangg berehat ketawa berdekah-dekah. Hanniz kemudian mengatakan, Buatlah macam die buat kat kau td! Atau kau ingin kena penumbuk saya lagii ke? saya berbaring.

Sambil tue saya tanya nama dia. Katanya Sabila. Ahh baru kini saya tahu nama dia. sesudah mengomol sekian lama barulah die beritahu namanya. Sabila buat apa yanng saya minta die buat.

Dlam keadaan berbogel, die duduk atas perut ku dan menjilat muka ku dengaan lidahnya. Kemudian die menghisap mulut ku. saya kemudian membuka mulut ku dan menyuruh die meludah dlam mulut.

Sesudah diludah saya terus menelan air ludahannya tue. Kemudian saya minta die masukkan butuh ku dlam faraj nya. diorang mengangkat sebelah kakinya utk meninggikan kedudukan faraj nya melepasi butuh ku dan terus dipegang butuh ku dan dimasukkan dlam faraj nya.

Bluss. masuk sampai ke pangkal sampai die pun mengigit bibirnya sendiri. sambil die menghempas badannya ke badan ku, die berusaha utk menolak dan mengangkat faraj nya supaya butuh ku dapat digeselkan.

Saya pula memeluknya sekuat mungkin. Gerakan yanng pada mulanya agak lembab dan perlahan bertukar jadi cepat dan keruan. saya betul-betul nak berterima kasih padanya krn melayani ku dengaan baik sekali, tiidak seperti die melayani Hanniz td.

Mulutnya sudaah banyaak mengeluarkan perkataan yanng bukan-bukan. Perkataan yanng mencarut bukan main banyaak lagii sehingga saya rasakan butuh ku dibasahi dengaan lelehan panas. Akhirnya saya rasa sperma saya nak memancut.

Saya beritahu die saya nak keluarkan sperma sekarang. diorang sekadar mengangguk dan saya terus henjut peli rku ke atas sekuat mungkin. Akhirnya saya dan die terkulai layu. Nafas dadanya tercunggap-cunggap menekan dada ku.
Terlampau nikmat sebentar td. Tiba-tiba Hanniz datang dan mengangkat tubuhnya yanng layu itu dari badan ku ke atas pantai semula. Rupa-rupanya Hanniz nak melakukan sekali lagi. Walaupun sudaah letih Sabila terpaksa mengangkang faraj nya sekali lagi.

Tetaapi Hanniz cuma melakukan perkara yanng sama. diorang cuma menjolok masuk keluar butuh nya dlam faraj Sabila dan selang beberapa minit kemudian die memancutkan sperma nya kembali. mgkin die nak melepas geram krn ditampar oleh Sabila sebelum ini.

Sesudah itu, kite menyuruh Sabila yanng kelemasan dan kelayuan itu memakai pakaiannya semula kecuali seluar dalamnya. Hanniz telah mengambil seluar dlam Sabila dan digosokkan pada kemaluan Sabila. Hanniz kata die ingin gunakan seluar dlam Sabila utk melancap bila terangsang masa depan.

Saya menghantar Sabila ke perhentian teksi. saya pun tak tanya ke mana arah yanng hendak ditujuinya selepas itu. Selepas itu saya dan Hanniz balik ke rumah sewa kitorang. Waktu itu dahh hampir pukul 8 malam.

Kitaorang senyap sahaja sepanjang malam itu dan tidur awal. Maklumlah badan keletihan berjuang sebentar td. saya kini masih bekerja di bengkel manakala Hanniz pula telah berhijrah ke kl. Kadang-kadang bila teringat peristiwa tue, saya akan melancap seorang-seorang dlam bilik.

Saya bernasib baik mgkin Sabila tak laporkan pada pihak berkuasa.

Post Tags:

Category: Cerita Seks Melayu Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Related video